supergoga Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [FONT=Verdana]Majka to maleńka, około 10 tygodniowa sunia, mieszkająca z mamą w okolicach Poznania. Jej rodzeństwo znalazło juz domki, a mała Majka - nadal szuka.[/FONT] [FONT=Verdana]Będzie maleństwem - tak jak jej mamusia, widoczna na zdjęciach.[/FONT] [FONT=Verdana]Może ktoś znajdzie u siebie miejsce dla maluszka. Sunia jest wesoła, doskonale zsocjalizowana z innymi zwierzakami - będzie super psiakiem.[/FONT] [FONT=Verdana]Tylko pomóżmy jej, aby mogła zamieszkać w ciepłym bezpiecznym domku przed zimą.[/FONT] Quote
What May NN Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 sama słodycz!! taka mała psinka.. Quote
conceited Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 o matko jaki cudny zwierz ! do mnie ciagle dzwonia telefony o Mikusia, ktory juz od miesiaca jest w DS, byl maly, czarny i co prawda troche w typie shitzu, ale moze komus sunia zapadnie w serce. bede podawac dalej linka. Quote
supergoga Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Dzięki wielkie. Ona w typie mamy - taki mały papillonik czarny podpalany. Lub szpicus maleńki. Podpaszna psinka. A mam jeszcze jedną, 5 tygodni, w schronie, tylko na foty czekam. Quote
What May NN Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 supergoga napisał(a):Dzięki wielkie. Ona w typie mamy - taki mały papillonik czarny podpalany. Lub szpicus maleńki. Podpaszna psinka. A mam jeszcze jedną, 5 tygodni, w schronie, tylko na foty czekam. a mama też do adopcji?? Quote
supergoga Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Chciałam, ale poinoc nie - ona zostaje u Państwa u których mieszka. Quote
Asia_Rawicz Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ogłoszenia dla Maji: 1) eoferty.com.pl 2) darmoweogloszenia.pl 3) anonseogloszenia.pl 4) mammisia.pl 5) tlenek.pl 6) hodowcy.com.pl 7) informator.com.pl 8) top-ogloszenia.net 8) najpewniej.pl 9) rozglos.net 10) vetmozga.com 11) adoos.pl 12) oglosze.pl 13) kupsprzedaj.pl 14) ojej.pl 15) pajeczyna.pk 16) alegratka.pl 17) nasipupile.pl 18) mojpupil.pl 19) drobny.com.pl 20) petworld.pl 21) e-zwierzak.pl 22) animalia.pl 23) pineska.pl 24) adopcjapsa.pl 25) przygarnijzwierzaka.pl 26) animalpedia.pl 27) tusprzedaj.pl 28) morusek.pl 29) gumtree.pl/poznań Quote
Paula03 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Zapisuję sobie maleńką! Jak będzie jakiś kontakt to mogę zrobić kilka ogłoszeń ;) Quote
supergoga Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 http://allegro.pl/majka-10-tygodniowy-szczeniak-szuka-domu-i1316928889.html Tutaj są namiary kontaktowe na sunię. Wielkie Wam dzieki za pomoc!!! Quote
ana666 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 śliczna malizna, pewnie szybko znajdzie domek taka piękność :) Quote
What May NN Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 podrzucę malizne co by nie zginęła w tłumie... Quote
supergoga Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Na razie trylkosprwdzanie domow, rozmowy alokonk=retow, Te z wysłałam Panią w sotarrawie Maji. Bo Fraszka juz w domu, Quote
supergoga Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Cisza. Zgłosił się 1 domek wczoraj Paula była na wizycie - wszystko powiedziała, wszystko ok. Dzisiaj pojechała po psiaka, żeby przywieźć, już mała od gospodarza zabrali i w stajni na Paulę właśnie teraz czeka, gdy ludzie zadzwonili, że oni nie maja kasy teraz na szczepienie, że dopiero za 2 tygodnie będą mieli pieniądze żeby zaszczepić. To jak Paula zapytała co z chorobami ewentualnie itp - to oni się zastanowią. I teraz nie ma co z nią zrobnić. Siedzi w stajni, domu nie ma. Kurcze, nawet tymczasu nie mam dzisiaj. Quote
conceited Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 biedulka, wyslalam ja dwom domkom chetnym na Mikiego i Koke, ale tez cisza. Quote
What May NN Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 supergoga napisał(a):Cisza. Zgłosił się 1 domek wczoraj Paula była na wizycie - wszystko powiedziała, wszystko ok. Dzisiaj pojechała po psiaka, żeby przywieźć, już mała od gospodarza zabrali i w stajni na Paulę właśnie teraz czeka, gdy ludzie zadzwonili, że oni nie maja kasy teraz na szczepienie, że dopiero za 2 tygodnie będą mieli pieniądze żeby zaszczepić. To jak Paula zapytała co z chorobami ewentualnie itp - to oni się zastanowią. I teraz nie ma co z nią zrobnić. Siedzi w stajni, domu nie ma. Kurcze, nawet tymczasu nie mam dzisiaj. zaje...sta sytuacja :angryy: ja bym ją wzięła, ale całe dnie mnie nie ma, a boje się zostawić ją z moim diabłem!! Quote
Ajula Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 What May NN napisał(a):zaje...sta sytuacja :angryy: ja bym ją wzięła, ale całe dnie mnie nie ma, a boje się zostawić ją z moim diabłem!! mógłby niechcący ją zmiażdżyć :roll: Quote
PaulinaT Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ach że też dopiero tu trafiłam. Gosia-a... :mad: Właśnie założyłam jej inny - zaraz poproszę o zamknięcie tamtego. Powiem jedno - mała jest wspaniała. rezolutna, odważna, kontaktowa. Będzie wspaniałym psem, tylko trzeba dać jej szansę! Sama chętnie bym ją wzięła do siebie - ale niestety, dość jest u mnie łapek wszelakich :( Dzisiaj też był telefon - po haśle "wizyta przedadopcyjna" pan rozłączył się. Normalnie brak słów. Quote
supergoga Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Czylki rozmowy, ankiety i wizyty wypłaszają? To znaczy powinnismy te psiaki wydawać jak sucha krakowska w rzeżniku - temu kto pierwszy przy ladzie? Quote
PaulinaT Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dokładnie tak. I broń boże nie pytac o nic bo to przecież obraza, dziękowac uniżenie że biorą a co dalej z psem będzie za dzień, tydzień, miesiąc, rok - to już nie nasz problem. I kto to widział obcym do domu się pchac? Na pewno chcemy coś ukraśc. Quote
izabelka_70 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 a na DT ludziska sunię wydadzą? a co z matką? będzie wysterylizowana? bo za chwilę będą kolejne szczeniory :-( Quote
PaulinaT Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Tak, jeśli jest DT to jasne - teraz jest w stajni a tam już są jej 2 siostry, 2 ONki rezydentki i mały kundelek nie licząc innych zwierzów. I zamieszkała w stodole - a była domowa. Staram się z ta sterylką załatwić. Jest kilka suczek w okolicy - może się uda. Quote
izabelka_70 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 myślałam, że gdzieś u poprzednich właścicieli zamknięta. czyli krzywda jej się nie dzieje? Quote
Recommended Posts