Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Majka to maleńka, około 10 tygodniowa sunia, mieszkająca z mamą w okolicach Poznania. Jej rodzeństwo znalazło juz domki, a mała Majka - nadal szuka.[/FONT]
[FONT=Verdana]Będzie maleństwem - tak jak jej mamusia, widoczna na zdjęciach.[/FONT]
[FONT=Verdana]Może ktoś znajdzie u siebie miejsce dla maluszka. Sunia jest wesoła, doskonale zsocjalizowana z innymi zwierzakami - będzie super psiakiem.[/FONT]
[FONT=Verdana]Tylko pomóżmy jej, aby mogła zamieszkać w ciepłym bezpiecznym domku przed zimą.[/FONT]

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko jaki cudny zwierz ! do mnie ciagle dzwonia telefony o Mikusia, ktory juz od miesiaca jest w DS, byl maly, czarny i co prawda troche w typie shitzu, ale moze komus sunia zapadnie w serce. bede podawac dalej linka.

Posted

Dzięki wielkie. Ona w typie mamy - taki mały papillonik czarny podpalany. Lub szpicus maleńki. Podpaszna psinka.
A mam jeszcze jedną, 5 tygodni, w schronie, tylko na foty czekam.

Posted

supergoga napisał(a):
Dzięki wielkie. Ona w typie mamy - taki mały papillonik czarny podpalany. Lub szpicus maleńki. Podpaszna psinka.
A mam jeszcze jedną, 5 tygodni, w schronie, tylko na foty czekam.

a mama też do adopcji??

Posted

Ogłoszenia dla Maji:
1) eoferty.com.pl
2) darmoweogloszenia.pl
3) anonseogloszenia.pl
4) mammisia.pl
5) tlenek.pl
6) hodowcy.com.pl
7) informator.com.pl
8) top-ogloszenia.net
8) najpewniej.pl
9) rozglos.net
10) vetmozga.com
11) adoos.pl
12) oglosze.pl
13) kupsprzedaj.pl
14) ojej.pl
15) pajeczyna.pk
16) alegratka.pl
17) nasipupile.pl
18) mojpupil.pl
19) drobny.com.pl
20) petworld.pl
21) e-zwierzak.pl
22) animalia.pl
23) pineska.pl
24) adopcjapsa.pl
25) przygarnijzwierzaka.pl
26) animalpedia.pl
27) tusprzedaj.pl
28) morusek.pl
29) gumtree.pl/poznań

Posted

Cisza. Zgłosił się 1 domek wczoraj Paula była na wizycie - wszystko powiedziała, wszystko ok. Dzisiaj pojechała po psiaka, żeby przywieźć, już mała od gospodarza zabrali i w stajni na Paulę właśnie teraz czeka, gdy ludzie zadzwonili, że oni nie maja kasy teraz na szczepienie, że dopiero za 2 tygodnie będą mieli pieniądze żeby zaszczepić. To jak Paula zapytała co z chorobami ewentualnie itp - to oni się zastanowią. I teraz nie ma co z nią zrobnić. Siedzi w stajni, domu nie ma. Kurcze, nawet tymczasu nie mam dzisiaj.

Posted

supergoga napisał(a):
Cisza. Zgłosił się 1 domek wczoraj Paula była na wizycie - wszystko powiedziała, wszystko ok. Dzisiaj pojechała po psiaka, żeby przywieźć, już mała od gospodarza zabrali i w stajni na Paulę właśnie teraz czeka, gdy ludzie zadzwonili, że oni nie maja kasy teraz na szczepienie, że dopiero za 2 tygodnie będą mieli pieniądze żeby zaszczepić. To jak Paula zapytała co z chorobami ewentualnie itp - to oni się zastanowią. I teraz nie ma co z nią zrobnić. Siedzi w stajni, domu nie ma. Kurcze, nawet tymczasu nie mam dzisiaj.

zaje...sta sytuacja :angryy: ja bym ją wzięła, ale całe dnie mnie nie ma, a boje się zostawić ją z moim diabłem!!

Posted

What May NN napisał(a):
zaje...sta sytuacja :angryy: ja bym ją wzięła, ale całe dnie mnie nie ma, a boje się zostawić ją z moim diabłem!!

mógłby niechcący ją zmiażdżyć :roll:

Posted

Ach że też dopiero tu trafiłam.
Gosia-a... :mad:
Właśnie założyłam jej inny - zaraz poproszę o zamknięcie tamtego.

Powiem jedno - mała jest wspaniała. rezolutna, odważna, kontaktowa. Będzie wspaniałym psem, tylko trzeba dać jej szansę!
Sama chętnie bym ją wzięła do siebie - ale niestety, dość jest u mnie łapek wszelakich :(
Dzisiaj też był telefon - po haśle "wizyta przedadopcyjna" pan rozłączył się. Normalnie brak słów.

Posted

Dokładnie tak. I broń boże nie pytac o nic bo to przecież obraza, dziękowac uniżenie że biorą a co dalej z psem będzie za dzień, tydzień, miesiąc, rok - to już nie nasz problem.
I kto to widział obcym do domu się pchac? Na pewno chcemy coś ukraśc.

Posted

Tak, jeśli jest DT to jasne - teraz jest w stajni a tam już są jej 2 siostry, 2 ONki rezydentki i mały kundelek nie licząc innych zwierzów.
I zamieszkała w stodole - a była domowa.

Staram się z ta sterylką załatwić. Jest kilka suczek w okolicy - może się uda.