jogolcia@pdx Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ...cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie??? E tam, będzie dobrze, tylko żeby 3x się pojawiła, to będą najnowsze wiadomości... Quote
3 x Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):...cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie??? E tam, będzie dobrze, tylko żeby 3x się pojawiła, to będą najnowsze wiadomości... nie mam inf o samym Epsonie , czyli u chłopaka bez zmian za to wiem, że nie dowaliło im nowego śniegu dzieki czemu Iza z Grandą mają realne szanse dojechać dzisiaj do weta. Granda to głowna gospodyni na włościach u Epsona ;) chciałam was zaprosić na bazarek fotograficzny gdzie zgłosiłam zdjecie Grandy i Emi jako najlepszych przyjaciółek ;) bazarek fotograficzy - głosowanie za darmo jeśli tam wejdziecie prosze głosujcie wg własnego uznania zdjęcie które ja tam zamieściłam to: Uploaded with ImageShack.us"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us 19:21 zedytowalam post doszłam jednak do wniosku, że powinniście głosowac wg własnego uznania a nie dlatego że ktoś was o coś poprosił wiem, że inni tak robia i ja tak zrobiłam ale doszłam do wniosku że jednak to nie tak powinno wyglądać Quote
Ajula Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 zgadza się, to zdjęcie jest rewelacyjne, głosowałam na nie :) Quote
wapiszon Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Głosowałam na 55, super fotka. Szkoda,że trzeba wybrać tylko jedną :( Quote
jogolcia@pdx Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja też głosowałam na to zdjęcie :multi: Quote
3 x Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 dziękuję :) zdjęcie jest fajne ni ma co ;) tymczasem chcialam was zaprosić na mega wielki bazarek książkowy - dla zwierzaków pod opieką Fundacji Zwierzę Nie Jest Rzeczą w tym Epsona :) Książki - 50 pozycji, 17 szt - nówki nieśmigane! Zapraszam bardzo serdecznie. Quote
3 x Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Szarotka napisał(a):Ale duzo bazarkow :):) i jeszcze masa fantów lezy na łóżku i się na mnie patrzy ;) kto chce mi podarowac 48 h dodatkowych godzin ? Quote
*zaba* Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Z moich bazarkow bedzie 155zl, 100 juz poszlo, 55 oczekuje , pojdzie jutro. Czy moglabym prosic o potwierdzenie wplat? Potrzebne sa do zamkniecie bazarku. A tymczasem Epson sie pokazuje :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 A Enarenal od nas nie dotarł? E/W Quote
3 x Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='*zaba*']Z moich bazarkow bedzie 155zl, 100 juz poszlo, 55 oczekuje , pojdzie jutro. Czy moglabym prosic o potwierdzenie wplat? Potrzebne sa do zamkniecie bazarku. A tymczasem Epson sie pokazuje :)[/QUOTE] dziękujemy :) [quote name='waldi481']A Enarenal od nas nie dotarł? E/W[/QUOTE] jeśli nie ma go w dotychczasowym zestawieniu to znaczy jeszcze nie dotarł do Izy rąk Iza ostatnio nie wyjezdzała do Krakowa więc najprawdopodobniej dotarł ale jeszcze musi dotrzec do Izy jak bedę wiedziala coś o kolejnych przesyłkach - dam znać :) i uczulę Ize, żeby sie wywiedziała czy na adres Fundacji doszły kolejne leki dla Epsona. mam prośbę do was, część z was może znać wątek rodziny z Tarnowa [URL="http://www.dogomania.pl/threads/173765-TARNÓW-4-psiaki-koń-i-rodzina-POWÓDŹ!!!-POTRZEBUJĄ-POMOCY!!!!"] watek - klik[/URL] Iz aponownie organizuje dla nich pomoc i transport przedświąteczny może możecie jakoś wspomóc? darami, finansowo lub co w tej chwili najwazniejsze to pomysłami bo czasu mamy bardzo mało - wyjazd planowany na 18 grudnia Quote
3 x Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 uzupełniłam wpłaty na Epsona na razie mam dostep tylko do wpłat z 23-24 listopada - wtedy był największy boom :) dziękuję wszystkim darczyńcom :) jesteście niesamowici :) co prawda największe wydatki przed Epsonem, ale na szczescie nie ma długu :) mówilam wam juz ze dostalam zdjecia Epsona Epson "szaleje" na śniegu nie dał sobie zrobić porzadnego zdjęcia tylko się krećił wokół Biafry ;) jest jedno względnie statyczne: [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6830/mdsc04043.jpg[/IMG] i dwa z wielu rozmazanych :D [IMG]http://img63.imageshack.us/img63/9717/mdsc04045.jpg[/IMG] [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/6837/mdsc04044.jpg[/IMG] Quote
jogolcia@pdx Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='3 x']uzupełniłam wpłaty na Epsona na razie mam dostep tylko do wpłat z 23-24 listopada - wtedy był największy boom :) dziękuję wszystkim darczyńcom :) jesteście niesamowici :) co prawda największe wydatki przed Epsonem, ale na szczescie nie ma długu :) mówilam wam juz ze dostalam zdjecia Epsona Epson "szaleje" na śniegu nie dał sobie zrobić porzadnego zdjęcia tylko się krećił wokół Biafry ;) jest jedno względnie statyczne: [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6830/mdsc04043.jpg[/IMG] i dwa z wielu rozmazanych :D [IMG]http://img63.imageshack.us/img63/9717/mdsc04045.jpg[/IMG] [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/6837/mdsc04044.jpg[/IMG][/QUOTE] nawet na rozmazanych jest, po prostu, ŚLICZNY! Dzięki za zdjęcia... Quote
3 x Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 przesyłki które dotychczas dotarły do Epsona [B]Aleksandra B. Sochaczew[/B] - furosemid [B]waldi481[/B] Enarenal [B]Anonim:[/B] nożyczki - 2 szt [B]Anna O.[/B] Furosemide [B]Iwona N. Leżjask[/B] Vetmedin 2,5 mg Furosemid [B]Bogna W. Warszawa[/B] eucardin furosemid Enarenal [B]Beata J. Zbrosławice[/B] gryzaki opacorden x 4 [B]P.D. Kłodzko[/B] gadzety z końmi i jeszcze jakas przsyłka czeka na poczcie :) Quote
ostatniaszansa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ???? jeszcze nie doszła moja przesyłka ? Jeżeli jej nie będzie do końca tygodnia prosze dać mi znać , będę interweniowała, mam potwierdzenie nadania. 62 tabl vetmedinu nie w kij dmuchał . ewa Quote
3 x Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='ostatniaszansa']???? jeszcze nie doszła moja przesyłka ? Jeżeli jej nie będzie do końca tygodnia prosze dać mi znać , będę interweniowała, mam potwierdzenie nadania. 62 tabl vetmedinu nie w kij dmuchał . ewa[/QUOTE] a wysyłałas na adres fundacji czy prywatny? i tak jak mówie, jeszcze jakies awizo nieodebrane jest Quote
ostatniaszansa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 zgodnie z życzeniem na fundacyjny , jak wysyłałyśmy na prywatny to chyba mało ogarniętych kurierów delegowano... Ewa Quote
3 x Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='ostatniaszansa']zgodnie z życzeniem na fundacyjny , jak wysyłałyśmy na prywatny to chyba mało ogarniętych kurierów delegowano... Ewa[/QUOTE] to może to to jedno awizo co jeszcze zostało nieodebrane to wasze jest :) nie wiem kiedy teraz do Izy dotra kolejne przesyłki ale mam nadzieje ze bedzie to kwestia max tyg. Idą do niej tez paczki dla rodziny z Tarnowa takze bedzie je odbierac pewnie hurtowo na prywanty ciezej bo do kazdego listonosza Iza musi wyjezdzac conajmniej 5 km, do kurierów jeszcze ze 2 wiecej bo oni to przy głównej drodze czekaja (jak jest w domu) jeszcze jakos wrzesień-pazdziernik zlikwidowalim im we wsi poczte i teraz musi gdziestam po nią dojezdzac wiec adres fundacyjny to zdecydowanie lepsza opcja Epson niedługo bedzie miał większe dredy wycinane bo pzryszły te nożyczki do oddredzania misia :) może na swięta sie uda?? Quote
What May NN Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 co tu tak cicho?? jak Epson?? mam nadzieję, że moja wpłata z bazarku dotarła :-) Quote
Szarotka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 To ja w takim razie watek podniose, bo zbieram 5 zlotowki dla bialej psiny :):) http://allegro.pl/show_item.php?item=1358003906 Quote
3 x Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='*zaba*']Z moich bazarkow bedzie 155zl, 100 juz poszlo, 55 oczekuje , pojdzie jutro. Czy moglabym prosic o potwierdzenie wplat? Potrzebne sa do zamkniecie bazarku. A tymczasem Epson sie pokazuje :) 100 zł wpłyneło 30 listopada 6 grudnia wpłyneło - 55 zł [quote name='What May NN']co tu tak cicho?? jak Epson?? mam nadzieję, że moja wpłata z bazarku dotarła :-) kiedy było wpłacane? mam dostęp do historii do 7 grudnia i nie widzę wpłaty chyba ze w tytule nie ma podanego słowa "bazarek" to wówczas podaj mi na pw od kogo była wpłata [quote name='Szarotka']To ja w takim razie watek podniose, bo zbieram 5 zlotowki dla bialej psiny :):) http://allegro.pl/show_item.php?item=1358003906 ej tam biała, żółta różowa jakie to ma znaczenia jeśli potrzebuje wsparcia są jakies nowe przesyłki ale jeszcze Iza ich nie odebrała jak bede wiedziala ze przyszło coś dla Epsona - dam znac przepraszam, ze mnnie tak mało u Epsona ale pokonczyły sie bazarki musze popodsumowywac powysyłac jeszcze organizowalismy pomoc dla roniy z Tarnowa po ludzku nie wyrabiam (się) ;) Quote
What May NN Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 moja wplata poszla 29.11 - w tytule kaukaz z bialego dunajca What May NN.. Quote
3 x Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 What May NN napisał(a):moja wplata poszla 29.11 - w tytule kaukaz z bialego dunajca What May NN.. 80 zł - jest wpłyneło tego samego dnia dziękuję :) musze rozpisac te wpłaty w końcu tylko musze sie wygrzebac z bazarków w tym swiatecznego, zeby ludziom na swieta fanty podochodziły :oops: Quote
What May NN Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 no to się cieszę :-) bo już myślałam, że coś nie tak wysłałam i nie doszło.. Quote
Recommended Posts