Jump to content
Dogomania

Walka o schron - kielce dyminy - organizujemy manifestację - przyłącz się do nas!!!

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jelena Muklanowiczówna']Ja odpadam na całej linii. Nie dość, że środek tygodnia, to jeszcze środek dnia.[/QUOTE]
Ja tez odpadam, bo mam planowane szkolenie poza Kielcami. I wykrecic mi sie raczej nie uda.

Posted

Chętnie bym się przyłączyła, ale niestety będę za granicą w tym czasie.
Powodzenia.
Koniecznie ściągnijcie media na manifestację.
Może warto zasięgnąć porady Vivy, jak dobrze ją zorganizować?
Na pewno nie odmówią pomocy.

Posted

[quote name='Shania']Jaaga to ja będę jechała,tylko musze wątek przejrzeć, bo nie wiem kiedy to ma być, i musze zebrać 4 osoby jeszcze[/QUOTE]
Swietnie, proszę wiec później o info.

Posted

Decyzja o organizacji manifestacji w środku tygodnia była przemyślana, świadoma i jest nieodwołalna. Mamy na celu pokazanie się urzędasom i jak największej liczbie kielczan. [U]Sterczenie w weekend przed pustym UM jest bezsensowną stratą czasu.[/U]

Posted

melduję, że Gliwice solidarnie przyłączają się do protestu i będą walczyć razem z Kielcami przeciwko tej mordowni...będziemy w tym dniu z Wami...

Posted

[quote name='Shania']mam wolne, mój kochany szef:)mi dał na protest..teraz tylko ekipę musze zebrać, bo sama finansowo nie dam rady,....Jaga jesteś chętna jechać tak?[/QUOTE]

Tak, oczywiście.