wtatara Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ja też nie mogę bo za daleko, ale będe trzymac kciuki Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ja odpadam na całej linii. Nie dość, że środek tygodnia, to jeszcze środek dnia - jakoś nie wydaje mi się, żeby udzielili mi urlopu. Ale zapisuję wątek z czystej, babskiej ciekawości: co to się będzie działo i jak cioteczki narozrabiają. Quote
kika22 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Jelena Muklanowiczówna']Ja odpadam na całej linii. Nie dość, że środek tygodnia, to jeszcze środek dnia.[/QUOTE] Ja tez odpadam, bo mam planowane szkolenie poza Kielcami. I wykrecic mi sie raczej nie uda. Quote
esperanza Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Chętnie bym się przyłączyła, ale niestety będę za granicą w tym czasie. Powodzenia. Koniecznie ściągnijcie media na manifestację. Może warto zasięgnąć porady Vivy, jak dobrze ją zorganizować? Na pewno nie odmówią pomocy. Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 nie było mnie chwilę, a na kiedy planujecie ten przemarsz??/bo jak pisałam juz jak zbiorę ekipę to wpadamy koniecznie Quote
Jaaga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pisałam już na wątku schroniskowym, gdyby ktoś ze Śląska jechał, to chętnie się dołączę. Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Jaaga to ja będę jechała,tylko musze wątek przejrzeć, bo nie wiem kiedy to ma być, i musze zebrać 4 osoby jeszcze Quote
Jaaga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Shania']Jaaga to ja będę jechała,tylko musze wątek przejrzeć, bo nie wiem kiedy to ma być, i musze zebrać 4 osoby jeszcze[/QUOTE] Swietnie, proszę wiec później o info. Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ciotki a nie da się tego na weekend przesunąć??ja mysle, że o wiele mniej osób będzie w tygodniu..nie każdy się może zwolnić z pracy... Quote
Jaaga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pisały już dziewczyny, że w wolne dni w urzędach nie pracują, wiec manifestować musielibyśmy pod pustymi urzędami. Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 hmmm, pomyślę coś jednak, szkoda byłoby nie być... Quote
Potter Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Decyzja o organizacji manifestacji w środku tygodnia była przemyślana, świadoma i jest nieodwołalna. Mamy na celu pokazanie się urzędasom i jak największej liczbie kielczan. [U]Sterczenie w weekend przed pustym UM jest bezsensowną stratą czasu.[/U] Quote
ania z poznania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Anita, a można do Was dołączyć jak ktoś jest spoza Kielc? Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 uważam, że nawet trzeba, niech walczy cała Polska.... Quote
__Lara Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nie mogę przybyć, ale jestem z Wami. Oby przyszło jak najwiecej ludzi! Proponuje porozdawać zaproszenia na manifestację. Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 mam wolne, mój kochany szef:)mi dał na protest..teraz tylko ekipę musze zebrać, bo sama finansowo nie dam rady,....Jaga jesteś chętna jechać tak? Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 melduję, że Gliwice solidarnie przyłączają się do protestu i będą walczyć razem z Kielcami przeciwko tej mordowni...będziemy w tym dniu z Wami... Quote
Jaaga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Shania']mam wolne, mój kochany szef:)mi dał na protest..teraz tylko ekipę musze zebrać, bo sama finansowo nie dam rady,....Jaga jesteś chętna jechać tak?[/QUOTE] Tak, oczywiście. Quote
Handzia55 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ze Skarżyska jedzie ktoś? Chętnie dołączę! Quote
ewab Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Bardzo dziękujemy za wspracie "spoza Kielc". Tak sobie pomyślałam - może zrobić tablice z nazwami miast wspierających? Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 też o tym myślałam własnie, żeby było widoczne, że jest cała Polska Quote
Recommended Posts