ANETTTA Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 trzymam za WAS kciuki bardzo mocno bede o WAs myślała powodzenia babiszony ;) Quote
ewatonieja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 trzymam za Was kciuki i za powodzenie akcji, przesłałam parę groszy na konto Quote
Asior Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Napisałam do Daniela, czy jest szansa na to żebyśmy zabrali sunię w drodze powrotnej... mam nadzieje, ze jeszcze nie śpi... No to jutro się widzimy ;) Quote
Elka_Ka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Niech jutro spełnią się wszystkie marzenia psiaków! Quote
agaga21 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ojej, to już jutro! zróbcie tam porządek, trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na jakieś wieści! ciekawe w której tv będziecie. Quote
masienka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Asior']Napisałam do Daniela, czy jest szansa na to żebyśmy zabrali sunię w drodze powrotnej... mam nadzieje, ze jeszcze nie śpi... No to jutro się widzimy ;)[/QUOTE] Dzieki serdeczne ale wyglada na to, ze mamy juz transoport :) kolega Agnieszki24 zawiezie dziewczynke do hotelu. ja rowniez trzymam kciuki! Taki sztorm ludzkich serc nie moze pozostac bez echa! Quote
Shania Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 to dobrze, że kolejny psiak skorzysta...to do boju cioteczki:) Quote
andzia69 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='masienka']pytalam na krakowskim watku ale jeszcze nie mam odpowiedzi dlatego probuje dopytac na roznych frontach gdyby sie zgodzil to podeslij mi, prosze, tel na pw[/QUOTE] jedzie z krakowa jeszcze p. Magda - ma 3 miejsca wolne w samochodzie w razie co... Quote
Em_ Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Z NL w imieniu fundacji JMVR: wszystkim wolontariuszkom i wolontariuszom, organizacjom, każdemu, kto jutro będzie brał udział, przesyłamy życzenia SUKCESU. Oby cala Polska się obudziła jutro dzięki Wam i niech w końcu i dla psów zawita sprawiedliwość! A ode mnie: NA POHYBEL OPRAWCOM! Nie dajcie się jutro! Dajcie im popalić! P O W O D Z E N I A!!!!!!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Od nas powodzenia i prosimy rozsądnie dziewczny,bo nie ukrywamy martwimy się o Was,żeby jaka zadyma się nie rozwinęła.. E/W Quote
eve-w Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Całym sercem i duszą jestem z Wami! Trzymam kciuki! Quote
kaskadaffik Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Trzymam mocno kciuki za całą akcję i za WAS!!! Quote
masienka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='andzia69']jedzie z krakowa jeszcze p. Magda - ma 3 miejsca wolne w samochodzie w razie co...Asior wie, ze ma zabrać sunię? z resztą wyjścia ni ma jak przyjedzie:) u nas jest jeszcze pies błąkajacy sie...no ale moze nie będę cie przytłaczac:( ale zdjecie wstawię, bo moze ktos go szuka:( [IMG]http://i1.fmix.pl/fmi758/e6f0a29d002bc8784ce2e459[/IMG][/QUOTE] rajuuu :( nastepny minimalamutka nie jedzie z Asior tylko z kolega Agnieszki24 :) wszyscy powiadomieni tylko szczegoly beda juz jutro dogrywac. Suczka poczeka na transport do Wrocka juz bezpieczna w hoteliku. Quote
Asior Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='masienka']rajuuu :( nastepny minimalamutka nie jedzie z Asior tylko z kolega Agnieszki24 :) wszyscy powiadomieni tylko szczegoly beda juz jutro dogrywac. Suczka poczeka na transport do Wrocka juz bezpieczna w hoteliku.[/QUOTE] ale właśnie niedawno mi Dawid pisał, ze z nami jedzie ;) to ja już nie wiem.. Może koleżanka Agnieszki to ta sama co jedzie z Dawidem ;) Quote
Viris Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Nie wiem co ma być na tym identyfikatorze, a zaraz będę ruszać. No ale może ktoś mi jeszcze napisze ;D Quote
potoczanka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 na identyfikatorze ma być chyba Twój nick z dogo... Szerokiej drogi, do zobaczenia o 11:multi::multi::multi: Quote
agnieszka24 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Pamiętajcie, żeby zabrać ze sobą znicze! :) Do zobaczenia! Quote
agnieszka24 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Asior']ale właśnie niedawno mi Dawid pisał, ze z nami jedzie ;) [/QUOTE] Asiorku to ty jedziesz z Dawidem? :) W takim razie sunieczka jedzie w Wami. :D Dzięki wielkie za pomoc w transporcie!! Quote
Viris Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 No ja nie dam rady już ze zniczami, ale mam sporo rzeczy które się przydadzą. Quote
Recommended Posts