Jump to content
Dogomania

Walka o schron - kielce dyminy - organizujemy manifestację - przyłącz się do nas!!!

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']Napisałam do Daniela, czy jest szansa na to żebyśmy zabrali sunię w drodze powrotnej... mam nadzieje, ze jeszcze nie śpi...

No to jutro się widzimy ;)[/QUOTE]

Dzieki serdeczne ale wyglada na to, ze mamy juz transoport :) kolega Agnieszki24 zawiezie dziewczynke do hotelu.

ja rowniez trzymam kciuki! Taki sztorm ludzkich serc nie moze pozostac bez echa!

Posted

[quote name='masienka']pytalam na krakowskim watku ale jeszcze nie mam odpowiedzi dlatego probuje dopytac na roznych frontach
gdyby sie zgodzil to podeslij mi, prosze, tel na pw[/QUOTE]

jedzie z krakowa jeszcze p. Magda - ma 3 miejsca wolne w samochodzie w razie co...

Posted

Z NL w imieniu fundacji JMVR:
wszystkim wolontariuszkom i wolontariuszom, organizacjom, każdemu, kto jutro będzie brał udział, przesyłamy życzenia SUKCESU. Oby cala Polska się obudziła jutro dzięki Wam i niech w końcu i dla psów zawita sprawiedliwość!

A ode mnie:
NA POHYBEL OPRAWCOM!
Nie dajcie się jutro! Dajcie im popalić! P O W O D Z E N I A!!!!!!!!

Guest Elżbieta481
Posted

Od nas powodzenia i prosimy rozsądnie dziewczny,bo nie ukrywamy martwimy się o Was,żeby jaka zadyma się nie rozwinęła..
E/W

Posted

[quote name='andzia69']jedzie z krakowa jeszcze p. Magda - ma 3 miejsca wolne w samochodzie w razie co...Asior wie, ze ma zabrać sunię? z resztą wyjścia ni ma jak przyjedzie:)

u nas jest jeszcze pies błąkajacy sie...no ale moze nie będę cie przytłaczac:( ale zdjecie wstawię, bo moze ktos go szuka:(

[IMG]http://i1.fmix.pl/fmi758/e6f0a29d002bc8784ce2e459[/IMG][/QUOTE]

rajuuu :( nastepny

minimalamutka nie jedzie z Asior tylko z kolega Agnieszki24 :) wszyscy powiadomieni tylko szczegoly beda juz jutro dogrywac. Suczka poczeka na transport do Wrocka juz bezpieczna w hoteliku.

Posted

[quote name='masienka']rajuuu :( nastepny

minimalamutka nie jedzie z Asior tylko z kolega Agnieszki24 :) wszyscy powiadomieni tylko szczegoly beda juz jutro dogrywac. Suczka poczeka na transport do Wrocka juz bezpieczna w hoteliku.[/QUOTE]

ale właśnie niedawno mi Dawid pisał, ze z nami jedzie ;) to ja już nie wiem.. Może koleżanka Agnieszki to ta sama co jedzie z Dawidem ;)

Posted

[quote name='Asior']ale właśnie niedawno mi Dawid pisał, ze z nami jedzie ;) [/QUOTE]

Asiorku to ty jedziesz z Dawidem? :) W takim razie sunieczka jedzie w Wami. :D Dzięki wielkie za pomoc w transporcie!!