fajna_kobitka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='jostel5']Jutro zadzwonię i wypytam.... Chciałabym,żeby moje życie wróciło już wreszcie do jako takiej NORMALNOŚCI![/QUOTE] życzę tego z całych swoich sił, na szczęście po burzy zawsze wychodzi słońce...... Quote
yunona Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Mam nadzieję, że Twoje sprawy życiowe są poukładane, ja tu wypatruję tych wieści o Beziu i nic. Pieniążki prześlę na dniach. Co z ogłaszaniem i adopcją, może jamor zostawi sobie niedobrotkę :evil_lol::diabloti: ? Quote
Bejotka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Bejotka'][URL="http://tablica.pl/oferta/bezowy-bezio-piesek-z-charakterem-ID15LhX.html"][B]BEZIO[/B][/URL] ogłoszony na: [U]tablica.pl, ale.gratka.pl, lubliniak.pl, olx.pl, swistek.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl[/U][/QUOTE] Ogłoszenia są na bieżąco odnawiane i odświeżane. Quote
jostel5 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Dziękuję ,Bejotko!:) Jamor powiedział (już jakiś czas temu ),że Bezio może u Niego zostać ,pod warunkiem,że ja zaadoptuję sobie kilka (-naście) psiaków ,które mieszkają w hoteliku....:evil_lol: Quote
wiosenka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 A może warto wyróżnić go gdzieś? Np na Morusku za 15zł jest przez 3 dni na górze i chyba przez tydzień na każdej stronie na górze? Quote
jostel5 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Jutro zrobię rozliczenie i przelew do Jamora,który-niestety-miał jakieś niemiłe zdarzenie i jest kontuzjowany... Wiosenko,trzeba mu (Beziowi) zrobić dużo ogłoszeń,ale ....KASA! Szukam pieniędzy! Quote
jostel5 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 (edited) Wiadomości od Jamora: [B]"Bezio ma się dobrze. widac ze troche mu brakuje soni ktora pojechala do ds. Tuptus nie bardzo chce sie z nim bawic , bo tuptus jest od innych zadań. Bezio to pies ktory dokonale potrafi sie sam zabawic, najlepiej piłeczkami lub plastikową doniczką. fajnie go nakreca gdy sie go potarmosi po łbie. wtedy skacze , bryka jak maly koziałek. NIe nalezy jednak zapominac, ze Bezio to bezio. Ostatnio zona w zamrazarki w garazu wyciągneła platon z miesem do odmrozenia. Bezio stwierdził ze to dla niego i się podłączył. Zona chciała go odsunąc na bok bo chciała podniesc platon. Beziowo to sie nie spodobało i zapiłą się zebiskami w buta, szybki mocny potrójny atak. dziury w bucie , noga cała. Zapomniała ze na instrukcji bezia jest napis/nie przesuwac gdy ma mięso/." [/B]A teraz finanse,z którymi jest tragicznie i nie wiem,co bedzie dalej,bo moja sytuacja życiowa bardzo się zmieniła! Na niekorzyść,niestety!Więc tak: -Z ubiegłego miesiąca miał Bezio 28 zł Od Bakusiowej dostał 100 zł -Od Olenki-10 zł -Moja deklaracja-50 zł I....tyle.... Razem daje to kwotę:[B]188 zł[/B] Za październik powinnam wysłać Jamorowi 465 zł (jeszcze tego nie zrobiłam....:() ,czyli...brakuje [B]277 zł![/B] I co teraz? Pożyczę chyba kudłaczowi te pieniądze,a odbiorę sobie później (n.p. z bazarku) ,bo nie mogę nie zrobić przelewu....:( Szlag! Edited November 9, 2012 by jostel5 Quote
Olena84 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 No dobrze, ale nie tylko my płacimy deklaracje, zawsze starczało i co teraz??? Quote
Olena84 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ja wyprosilam na jednym watku po suniach ktore znalazly dom, moze sie cos uda przeslac Quote
jostel5 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 (edited) [quote name='Olena84']No dobrze, ale nie tylko my płacimy deklaracje, zawsze starczało i co teraz???[/QUOTE] Olenko,nie zawsze starczało,niestety....Było już i tak,że wrzuciłam Kudłatemu do "skarpety"jednorazowo 200 zł ponad deklarację,a teraz,niestety,dobry los jakoś się ode mnie odwrócił i nie bardzo mogę sobie na to pozwolić...No ale kiedy powiedziało się A,trzeba dociągnąć do Z.... Mam jeszcze fanty od Katji na bazarek.Jak dotąd-leżą ,bo życiowe pierepały nie pozwoliły mi się tym zająć,ale jakoś się pozbieram i w końcu go zmontuję! [B]Edit[/B].[B][COLOR=#ff0000]Żeby nie pisać postu pod postem-edytuję....:) Zrobiłam przelew do Jamora-465 zł za październik!:) I nie pożyczyłam Beziowi ani grosza,bo oto zdarzył się cud!:) Okazało się,że wątek Kudłatego podczytuje pewien Anonim,który ma ogromne serce i - po lekturze moich ostatnich ,smętnych postów- zrobił właśnie przelew na hotelik dla psiuka....Bezio dostał od Niego całe trzy stówy ( 300 zł ,słownie:trzysta złotych!):crazyeye::mdleje::Cool!::Cool!::Cool!:[/COLOR][/B] [B]Anonimie kochany[/B]-:loveu::Rose::buzi: Edited November 11, 2012 by jostel5 Quote
jostel5 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Martwię sie o przyszłość Bezia,więc na forum hoteliku Jamora wyraziłam swoje obawy dotyczące napadów gryzienia Kudłatego. A Jamor odpowiedział tak: [B]"To nie są napady. To przewidywalne zachowanie. Po prostu trzeba się trzymać reguł . Kilka żelaznych zasad i pies jest naprawde super." [/B]Przywrócił mi w ten sposób nadzieję,ale czy jest gdzieś dom ,który zaakceptuje Bezia z jego "fisiami"????? Quote
wiosenka Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Pewnie jest, są ludzie którzy mają takie pieski i potrafią z nimi żyć, nie forsując nic na siłę... Quote
jostel5 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='wiosenka']Pewnie jest, są ludzie którzy mają takie pieski i potrafią z nimi żyć, nie forsując nic na siłę...[/QUOTE] I takiego ludzia życzę Beziowi z całego serca! Kudłaty dostał dzisiaj 100 zł od Haniabor.Dziękuję,Hanuś!:) Quote
wiosenka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Przeczytałam przypadkiem o staruszku :(... Quote
jostel5 Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Beziol dostał kolejne pieniądze-tym razem od Yunony-50 zł:loveu: Ode mnie oczywiście też-50 zł ,a ponadto ... [SIZE=3][COLOR=#ff0000]z Kazimierza nad Wisłą ,od Pańcia "naszej" Ivy, do Beziowej skarpety przyleciało przelewem piękne,wypasione,okrąglutkie...400 zł!!! Panie Zbyszku-[/COLOR][/SIZE]:loveu::Rose::buzi: [SIZE=3][COLOR=#ff0000] [/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]I w ten sposób na razie nie [SIZE=2]będę siwieć [/SIZE] [SIZE=2]z[SIZE=2]e zgryzoty [/SIZE][/SIZE] [SIZE=2][SIZE=2]w materii finansów psiucha[/SIZE] [SIZE=2]za[/SIZE] listopad i (moż[SIZE=2]e) grud[SIZE=2]zień[/SIZE]....:) O ile ,rzecz jasna,wpłyną w tych miesi[SIZE=2]ą[/SIZE]cach również inne pieniążki...;)[/SIZE][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/SIZE] Quote
jostel5 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 (edited) Są też pieniadze od Bakusiowei,które "przegapiłam"...50 zł:) Dziękuję serdecznie,Małgosiu!:) [B]A to z Jamorowego forum:[/B] Bezik trenuje. koniecznie chce sie dostac do kadry narodowej piłki siatkowej [IMG]http://images10.fotosik.pl/2875/1a78200021909fad.jpg[/IMG] Edited November 25, 2012 by jostel5 Quote
yunona Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jostel a pilnujecie na bieżąco ogłoszeń, czy są odnawiane, może zmienić tekst ? Bezio sportowiec super wygląda, co on sobie tak upodobał wiaderko? :eviltong::evil_lol: Quote
yunona Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='wiosenka']Pewnie jest, są ludzie którzy mają takie pieski i potrafią z nimi żyć, nie forsując nic na siłę...[/QUOTE] Ja mam takiego psiaka , jamniczka , wzięłam go z pełną świadomością. Tak sobie żyjemy już razem ( w grudniu minie 4 lata). I były pogryzienia i nawet nie warkolił tylko gryzł na oślep, pewnie" dobrą szkołę" ktoś mu dał . Teraz umie warkolić i wiemy co robić i kiedy. Poznaliśmy jego zachowania i tak jak powiedział jamor nie forsujemy nic na siłę i są pewne zasady wg. których postępujemy z dobrym skutkiem :) Quote
Olena84 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jak finanse Bezia na chwile obecna? Cos tam ruszylo ostatnio... Quote
jostel5 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Olena84']Jak finanse Bezia na chwile obecna? Cos tam ruszylo ostatnio...[/QUOTE] Olenko,na dzień dzisiejszy Bezio jest bogaczem!:) Ma w skarpecie ponad 600 zł!!!! Ogłoszenia zamówię mu nowe i na całą Polskę!A fotki na Jamorowym forum pewnie są (w Galerii),tylko,że ja mam problemy z Internetem i ciągle mnie z sieci wyrzuca! Quote
gregorsat Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Piękny Beziuch... [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/73540_121865604639596_549734084_n.jpg[/IMG] Quote
Bejotka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Zobaczcie tekst [URL=http://tablica.pl/oferta/bezowy-bezio-piesek-z-charakterem-ID15LhX.html]BEZIA[/URL] i powiedzcie co zmienić. Ja mu na bieżąco ogłoszenia odnawiam i odświeżam, na 22 stronach adopcyjnych. Quote
jostel5 Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Moim zdaniem tekst jest bardzo dobry,a zdjęcia-świetne!Tylko-dlaczego nikt nie dzwoni? Może ludzie boją się,że przy Beziu trzeba konsekwencji...? Z drugiej strony-trudno o tym nie napisać... Quote
Bejotka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 [quote name='jostel5']Może ludzie boją się,że przy Beziu trzeba konsekwencji...? Z drugiej strony-trudno o tym nie napisać...[/QUOTE] Usunęłam z tytułu "piesek z charakterem", bo ktoś tu na forum pisał, że może to odstrasza... Został tylko Beżowy Bezio :) Quote
Recommended Posts