Medorowa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hejo :hand: Jutro Was odwiedzimy z życzeniami a w poniedziałek... :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam Serdecznie!! Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt! Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowychg słodziutkich snów! Buziaczki!!!! Quote
bonita Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Najpięknieszje, świąteczne, wielkanocne życzenia składamy od serca. Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości Jakie piękne :loveu: córcia dziękuję :buzi: [quote name='Magda-Amir'] o jejku jaka cudna mordka :loveu: :lol: No ten brudny nochol to ma powodzienie:evil_lol: Witanko! [quote name='zuzolandia']WIELKANOCNE KUSIOLKI przesyła cała ZUZOLANDIA !!!!!! Baaaardzo dziękujemy :loveu: [quote name='evaxon']doberek :p Berek wieczorek, nie nocek:p Quote
bonita Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='PIKA']Dobry wieczorek :multi: Praxxx babcia wpadła:multi: [quote name='ferraribox'] Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy wiosennego słoneczka,zdrówka i smacznego jajeczka. Joanna,Koka,Nomisia i Gasio [quote name='majoka']Jaj przepięknie malowanych, Świąt słonecznie roześmianych, W poniedziałek dużo wody, Zdrowia, szczęścia oraz zgody Z okazji Wielkiej Nocy życzy.. Majoka [quote name='paula_z']Heloł ciociu z faflunkami :multi: Cześć Paulu i Maksiu :) [quote name='Kasia_zg']Witam Serdecznie!! Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt! Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowychg słodziutkich snów! Buziaczki!!!! Bardzo dziękujemy za Życzonka dziewczyny, my również Życzymy Wszystkiego dobrego_ szczególnie jajuszka:loveu: Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołych świąt wielkanocnych dobrego jajka, ładnych pisanek i szczęśliwych świąt:multi: :multi: :multi: :loveu: życzą Czadzik i gogunia:multi: ;) Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :multi::multi::multi:po deszczyku wychodzi u nas słoneczko ...ale jest zimno:cool1: Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wielkanoc pachnie wiosna... to pora tak radosna pełną pisanek kolorowych i prezentów zajaczkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek. Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :crazyeye:biegasz po blożkach a tutaj cię nie było:razz: Quote
bonita Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='gogunia']Wesołych świąt wielkanocnych dobrego jajka, ładnych pisanek i szczęśliwych świąt:multi: życzą Czadzik i gogunia:multi: ;) Bardzo dziękujemy za Życzonka Goguniu :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:po deszczyku wychodzi u nas słoneczko ...ale jest zimno:cool1: U nas też wyszło ale chłodno jest:p [quote name='Iza i Avanti']Wesołych jajeczek-pisaneczek :) Najzajem Iza :) [quote name='madzia i medor']Wielkanoc pachnie wiosna... to pora tak radosna pełną pisanek kolorowych i prezentów zajaczkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek. Córcia dzięquję :loveu: [quote name='paula_z']Witaj ciocia świątecznie :loveu: Witaj Paulinka :loveu: [quote name='DORRAG']Witaj Bonitko :p Zyczę Ci Wesołych Świąt. Ja też Ci życzem :) [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:biegasz po blożkach a tutaj cię nie było:razz: Jestem i tutaj:razz: , myślałam że zrobie szaleństwo pisankowe po blożkach, a tu Admin wszystko kasuje:placz: . Czemu, no czemu? Quote
e.v.a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='bonita'] Jestem i tutaj:razz: , myślałam że zrobie szaleństwo pisankowe po blożkach, a tu Admin wszystko kasuje:placz: . Czemu, no czemu? bo przed swietami w Admina wstepuje diabel:diabloti: :evil_lol: wiatnako:multi: Quote
bonita Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Pilnowanie piłeczki Nie dam ci Daj mamie Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ładne fotki :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego dobrego z okazji świąt wielkanocnych;):loveu: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='bonita']Pilnowanie piłeczki Nie dam ci Daj mamie Hej dziecko :multi: Twoja matka dzisiaj prawie zarobiła się na śmierć...Ale przetrwałam i jestem po robocie :multi::multi::multi: Jutro mam tylko do ugotowania kartofelki do obiadku ;) Fotaski świetne :evil_lol: Te krótkie pychole z faflami wyglądają zarabiście z tą biedna jedną piłeczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Malowanych jajek tłustego barana no a w ponbiedziałek obfitego lania. By strawić barana i nie dostać czkawki - - trzeba polać wódki ze świątecznej karafki. WESOŁYCH ŚWIĄT ;) Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 aha, i jakie cuuuuudne fotaski - <mniam> fafluny ;) Quote
Jagoda1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Całej Rodzinie radosnych Świąt:lol: :lol: :lol: ! Quote
Recommended Posts