mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hloł Bonitki, potwór znikł i postów nie zzera Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):Madzia uuuuuuuu:diabloti: :mdleje::mdleje: :mdleje: Wariatka:evil_lol: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje::mdleje: :mdleje: Wariatka:evil_lol: huuuu huuuuuuuuu uuuuuu:diabloti: Quote
Paula Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bonita']Cześć:p Zjada dziś posty czy nie? Dzis juz nie, mozesz wrzucac fotki :cool3: Quote
bonita Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Ja tak nieśmiało, bo wczoraj całą stronę fotek wstawiłam i ich NIE MA:placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bonita']Ja tak nieśmiało, bo wczoraj całą stronę fotek wstawiłam i ich NIE MA:placz::placz::placz: za to u mnie sa:evil_lol: :siara: Quote
bonita Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='paula_z']Czesc ciociu z faflunami :multi: Cześć Paula:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Za co, Pańcia, za co?... A czy zawsze musi być powód:cool3: :evil_lol: [quote name='majoka']hloł Bonitki, potwór znikł i postów nie zzera :multi: Widzę, i się strasznie cieszę:multi: [quote name='evaxon']siemanko:cool3: :cool3: :cool3: Siemamy:cool3: [quote name='Pysia']Po dogo chodzi wielki potfór i zjada posty :diabloti: Dodam wielki i głodny :evil_lol: Moje dzisiaj mu chyba nie smakują bo jak na razie ( tfu tfu ) widzę wszystkie :multi: Witaj Bonitko :loveu: Cześć mamciu Pysiu, tak potwór był strasznie wygłodzony:shake: mam nadzieję że sobie tyyyyle pojadł że szybko nie wróci;) [quote name='sylwiaskalska']Hey Bonitko mi też pare wcieło postów :mad: :mad: No wcinało nie da się ukryć:p Cześć Sylwiu:loveu: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 piękny widoczek mmmmmm marzą mi sie takie wakacje ze znajomymi Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bonita']Trochę fotek wkleję:p Nasze góry A jakby tu trochę naszych jezior przywlec, byłby EDEN:lol: . Quote
Kasia_zg Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witam...poraz pierwszy trafiłam na wasza galerie i bardzo sie ciesze bo fajniusio jest ogladac tak cudowne i przepiekne psiaczki!! Pozdrawiam i przyjemnej nocki życze!! Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Boni - te widoczki to tam gdzieś nie daleko od was ? :lol: Quote
bonita Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Śnieg też jeszcze jest ... tam wysoko w górach Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ale siem rozmarzylam......tak dawno nie bylam w Bielsku,Zywcu,Szczyrku.................. Quote
Recommended Posts