Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']I zaraz będzie 5000-ny post
Witam Bonitko :loveu:
Cześć Pysiu :loveu: 5000 należy do Vectry:multi:
[quote name='Vectra']pije kawe :) kolejną

[quote name='Vectra']i napisałam 5000 post w twojej galrii
Ale miałaś trafienie :cool3: , no nie?:evil_lol:
[quote name='paula_z']Cześć ciociu :multi: Znowu się obżerasz? ;) :evil_lol:
Tak Paula dziś też się obzerałam:p i mam doooość aż do kolejnych świąt:razz: a tyle jeszcze wszystkiego zostało:placz: psy najedzone też na maksa:p . Tylko Merol zrobił sobie dietę i nie jadła nic:p
[quote name='majoka']też przegapiłam 500-tke, to więc teraz nadrabiam:

Zdrówko
[quote name='dbsst']hello sis :evil_lol: :evil_lol:
Cześć rozgadana sistersjo:evil_lol:
[quote name='PIKA']Cześc najedzona :multi:
I jak widze opita :evil_lol:
Taaak, od jutra się chyba zacznę odchudzać:p :roll:

Posted

[quote name='bonita']psy najedzone też na maksa:p . Tylko Merol zrobił sobie dietę i nie jadła nic:p

Taaak, od jutra się chyba zacznę odchudzać:p :roll:
A czemu babcia na dietce? Mam nadzieje, że wszystko ok :razz:

Ja chyba też powinnam, po ciuchach widzę, że nie jest dobrze :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']A czemu babcia na dietce? Mam nadzieje, że wszystko ok :razz:

Ja chyba też powinnam, po ciuchach widzę, że nie jest dobrze :shake: :evil_lol:

Oj ta babcia ,ta babcia:shake: ona sobie dwa razy w roku takie diety robi, czasem to nawet prawie nic nie je przez tydzień:p !

Cześć Guffi:multi: Wróciłaś na stałe , czy tylko przelotem jesteś:cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']
Cześć Guffi:multi: Wróciłaś na stałe , czy tylko przelotem jesteś:cool3: :evil_lol:
Chyba przelotem, ale nie mówię tego głośno, bo znowu będą mnie zatrzymywać na siłę:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']i napisałam 5000 post w twojej galrii;)to mus coś postawić na tę okoliczność:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A to u was fot już nie będzie:shake:......szkoda ...przyjade przy okazji pofocić siostrzenicei siostrzeńca:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)to mus coś postawić na tę okoliczność:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A to u was fot już nie będzie:shake:......szkoda ...przyjade przy okazji pofocić siostrzenicei siostrzeńca:eviltong:

Będą chyba:roll:
Jutro będę robiła:cool3: przez te święta to tylko my jedli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Będą chyba:roll:
Jutro będę robiła:cool3: przez te święta to tylko my jedli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)ooo to bedą fotki puszyste:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

.....................witaj.....................foty poogladałam...................tylko.................czemu....................ciagle................kratujesz ................te .................psy.....................???????????:mad::mad::mad:

Posted

Bonita właśnie usłyszałam ciekawą teorie że jak pies skacze czesto do góry w wieku szczenięcym to wtedy kuper czyli dupka wyżej jest niż cały korpus. To jest cytat:

hodowca, ktory wlasnie boksa mial to mi powiedzial ze to od tego ze pies duzo skacze i tylne łapki ma rozbudowane i przez to tak sie dzieje i by to wyrownac to nalezy popracowac nad przednia czescia i wzmocnic mu przednie lapki i kark a klate podobno przez dlugie bieganie albo schodki ..

Ja pierwszy raz słysze o takim czymś.

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Bonita właśnie usłyszałam ciekawą teorie że jak pies skacze czesto do góry w wieku szczenięcym to wtedy kuper czyli dupka wyżej jest niż cały korpus. To jest cytat:

Ja pierwszy raz słysze o takim czymś.
c
buhahahaha to potem trzeba psu kazać skakać na przednich łapa :evil_lol: :evil_lol: i się wszystko ślicznie wyrówna :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ooo to bedą fotki puszyste:evil_lol:
Tak fotki napuszone:evil_lol:
[quote name='goldenka245']Heeeeej :) Ja jak zwykle sie spóźnilam na 500 stronke ;P
No widzisz:p jak zwykle spóżniona na pincetkę:evil_lol:
[quote name='madzia i medor']Taka imprezka miała nas ominąć
Nie ma mowy:laola:
Córcia:loveu:
[quote name='misiaczek']Hej kuzynko :).
Święta,święta i po świętach ;).
Widzę,że galeryjka Wasza jak burza idzie i znowu opijanie następnej setki ;).
No to chlup .
Witaj Kuzynko:multi: stronki nam lecą, to fakt:evil_lol:
[quote name='bGirl']zaglądamy powidzieć dzień dobry

Pozdrawiamy
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD

Dobrydzionek :)
[quote name='BeaC'].....................witaj.....................foty poogladałam...................tylko.................czemu....................ciagle................kratujesz ................te .................psy.....................???????????:mad:
One to lubią :D ........Witaj Bea :)
[quote name='goldenka245']Dzoeń doberek U mnie nowe fotki ;D A właśnie... to samo mam pytanie co Bea ? Czemu je za kratami trzymasz?:eviltong:
Jak poczytasz sobie mła bloga, to się dowiesz:p gadałam o tym wiele razy:cool3:
[quote name='Kate I Luka']Poświąteczne dzieńdobry Mamciu :multi:

Brzuszki pełne, to i humorek dopisuje :)
Czekam na fotki rodzeństwa :p
Cześć Córcia:multi: Fotki zaraz będą :)

Posted

[quote name='dealer']Witamy cala ferajne:)

[quote name='drzalka']Helo piękne boksy :D

[quote name='madzia i medor']Dobry:hand:

[quote name='leemonca']witamy się i my!!! idę się położyć, bo mi jakoś tak po tych świętach brzucho ciąży :razz:

Cześć Dziewczyny:multi: :multi: :multi: Witajcie po świętowo:p