bonita Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Taka wspaniała łódż tam stała ;), chciałam się gdzieś przepłynąć ale dzieci się bały, coekawe czemu? :grin: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 To może lepiej napisz, czego tam nie ma, co?:diabloti: Quote
bonita Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam...poraz pierwszy trafiłam na wasza galerie i bardzo sie ciesze bo fajniusio jest ogladac tak cudowne i przepiekne psiaczki!! Pozdrawiam i przyjemnej nocki życze!! Czesć Kasia :) Witaj u nas:multi: zapraszamy znowu:loveu: [quote name='Aga K']Boni - te widoczki to tam gdzieś nie daleko od was ? :lol: Tak, bardzo bliziutko pół godzinki drogi auteczkiem:lol: [quote name='dealer']ale siem rozmarzylam......tak dawno nie bylam w Bielsku,Zywcu,Szczyrku.................. Ja też dawno nigdzie nie jeżdziłam, ale teraz ciepło się robi więc się zacznie:multi: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bonita'] Tak, bardzo bliziutko pół godzinki drogi auteczkiem:lol: no to siem wpraszam na wakacje :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bonita']Jeszcze pies, bo to psi blog jest :) :hmmmm: albo to jest tak mała doopka albo to jest tak duza głowa:evil_lol: Quote
bonita Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 A widzicie ten brudny dopieri co kąpany nos:mad: i szarobure fafle:p Quote
Paula Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bonita']A widzicie ten brudny dopieri co kąpany nos:mad: i szarobure fafle:p Widzimy :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bonita'] Śliczny skubany ma ten łeb :loveu: tYLKO DLACZEGO WYTRYMOWANY TAK MOCNO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']ale siem rozmarzylam......tak dawno nie bylam w Bielsku,Zywcu,Szczyrku.................. No patrzcie, patrzcie, jakie to wrażliwe oblicze Dealerowej się ujawniło:razz: :diabloti: :diabloti: [quote name='bonita'] Cudo:loveu: Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 .......prawie jak Chorwackie wody ;-) ehehe ....... ..........kochane goryyyyyyyyyyy ;-) Witaj złociutka ....... w koncu mozna normalnie smigac po dogo i postów nikt;-) nie zzera ;-)..foteczki zarabisteeeeeee ;-) buziolki Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='bonita']Jeszcze pies, bo to psi blog jest :) Uwielbiam tą głowę :) jest boska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witam moje robaczki :) Quote
agbar Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 madzia i medor napisał(a):No patrzcie, patrzcie, jakie to wrażliwe oblicze Dealerowej się ujawniło:razz: :diabloti: :diabloti: Cudo:loveu: :oops: kurde sie ujawnilo bo myslalam ze juz spisz...i nie przeczytasz:diabloti: Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 cześć babciu:multi::multi::multi::multi::multi: odmeldowujemy się:p ale cudne widoczkowe fotki wstawiłaś:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześć Bonitko:p Jak mnie dawno u Ciebie nie było..........byłam z Almuśką na szkoleniu:laugh2_2: :laugh2_2: Fotki śliczne,jakie profesjonalne:p Quote
bonita Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Asiaczek']To może lepiej napisz, czego tam nie ma, co?:diabloti: Jak przyjedziesz to zobaczysz:evil_lol: Quote
Recommended Posts