Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']
:diabloti: cały dzień gonią i szkodzą gdzie chcą, ale jak ja wychodzę z aparatem, to tak się popisują i podskakują, takich głupoli i pajacy z siebie robią do tych fotek, że muszę je tak przymknąć żeby się uspokoiły:evil_lol: inaczej na fotach byłyby tylko ogonki i uszy:p
One jak widzą ze aparat wyciągam to im odbija :crazyeye: nie wiem czemu:p .

a to zupełnie jak mojej......i wtedy podbiega i morduchne w obiektyw wsadza...
moze ma ta kobieta cos smacznego .....

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę Kasiu że tam gdzie chodzą psy też Ci trawa rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mam wszędzie wydeptane ściezki i na dodatek szare plamy na trawnikach od ...siqu:mad: Baboly wsio niszczą paskudy jedne :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dwa skazance......:diabloti:
No takie boroki pokazały mi gdzie jest, a ja sobie jaja robię zamiast oddawać:p . Tylko że oddaje jakieś 100 razy na dzie:p , a jak nie oddam to podkop pod winogronami na metr głęboki:mad: . Tz się wczoraj znerwował baaaardzo już na to, i piłkę schował w niewiadome nawet dla psich nosów miejsce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Pysia']Widzę Kasiu że tam gdzie chodzą psy też Ci trawa rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mam wszędzie wydeptane ściezki i na dodatek szare plamy na trawnikach od ...siqu:mad: Baboly wsio niszczą paskudy jedne :razz::evil_lol:
Tak ścieżki są wszędzie, od razu widać jaka trasa jest najbardziej uczęszczana:p :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']wlasnie to jest dobre pytanie.:diabloti: .Ty w fortecy mieszkasz???
czy w jakies mocno strzezonej obramowanej willi???
tu brama ,, tu krata..jedna druga......
sie doliczyc nie mozna.....:diabloti:
Pisałam już, o płotach, ale to było wtedy co posty zjadało:angryy: . Mamy 4 płoty, czyli ogród jest podzielony na 4 podogrody:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , taras ma też swoją bramkę, więc w sumie jest 5:evil_lol: . Wszystko to specjalnie z myślą o czworonogach:loveu: :diabloti: , dwie części ogrodu są ich, a reszta NIE! i ta reszta się najbardziej podoba:loveu: , tam są kwiaty i duuużo trawy i basen( latem):loveu: czyli coś, co psy lubią najbardziej:cool3:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']dobre sa te Twoje psiaki...cfaniaki.....:loveu:
ale rozsadnie...daja sobie rade....:diabloti:
Ta, główki im pracują :D

Posted

[quote name='bonita']No takie boroki pokazały mi gdzie jest, a ja sobie jaja robię zamiast oddawać:p . Tylko że oddaje jakieś 100 razy na dzie:p , a jak nie oddam to podkop pod winogronami na metr głęboki:mad: . Tz się wczoraj znerwował baaaardzo już na to, i piłkę schował w niewiadome nawet dla psich nosów miejsce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tak ścieżki są wszędzie, od razu widać jaka trasa jest najbardziej uczęszczana:p :evil_lol:
No tak :diabloti: Kupiłam ostatnio trawe na boiska bo w moim sercu zagościła nadzieja ze jednak mój plac nadal będzie ładny :razz: Posiałam i....jakoś nie chce wyrastać :cool1: Nie wiesz przypadkiem dlaczego? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Pisałam już, o płotach, ale to było wtedy co posty zjadało:angryy: . Mamy 4 płoty, czyli ogród jest podzielony na 4 podogrody:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , taras ma też swoją bramkę, więc w sumie jest 5:evil_lol: . Wszystko to specjalnie z myślą o czworonogach:loveu: :diabloti: , dwie części ogrodu są ich, a reszta NIE! i ta reszta się najbardziej podoba:loveu: , tam są kwiaty i duuużo trawy i basen( latem):loveu: czyli coś, co psy lubią najbardziej:cool3:

no to juz wiem dlaczego nie moglam znalesc nic o płotach......
oczywiscie ze tam gdzie nie mozna jest najfajniej.....no co Ty nie znasz starej jak swiat zasady ze owoc zakazny smakuje najlepiej?????:diabloti:

Ta, główki im pracują :D

powaznie , tam widac przerw w dostawie pradu nie widac...kombinuja non stop kolor...:diabloti: .

Posted

[quote name='Pysia']No tak :diabloti: Kupiłam ostatnio trawe na boiska bo w moim sercu zagościła nadzieja ze jednak mój plac nadal będzie ładny :razz: Posiałam i....jakoś nie chce wyrastać :cool1: Nie wiesz przypadkiem dlaczego? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysiu, a moze ty to za mocno upijasz? w sensie takim specjalnym walcem do ugniatania trafki...
to zapewne to , bo chyba nie posadzasz o to swoich dwoch czarnych niewiast???:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']No tak :diabloti: Kupiłam ostatnio trawe na boiska bo w moim sercu zagościła nadzieja ze jednak mój plac nadal będzie ładny :razz: Posiałam i....jakoś nie chce wyrastać :cool1: Nie wiesz przypadkiem dlaczego? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szczerze powiedziawszy nie wiem:p :evil_lol: (może to te jeże:mad: )
też sadziliśmy i nigdy nie urosła:shake: Mamy krety :grin:)w końcu się poddaliśmy i jest jak jest:p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu, a moze ty to za mocno upijasz? w sensie takim specjalnym walcem do ugniatania trafki...
to zapewne to , bo chyba nie posadzasz o to swoich dwoch czarnych niewiast???:diabloti:
Taaa....To na pewno walce drogowe :mad: Czarne do tego :mad: A niewisty sa anielicami więc jakże bym śmiała nawet przez sekunde pomyśleć ze to one :diabloti:

[quote name='bonita']Szczerze powiedziawszy nie wiem:p :evil_lol: (może to te jeże:mad: )
też sadziliśmy i nigdy nie urosła:shake: Mamy krety :grin:)w końcu się poddaliśmy i jest jak jest:p
Patrz :crazyeye: Ja o tych jeżach nie pomyślałam :cool1: A pewnie to one mi podsikały kilka roślin tak że pousychały :angryy:
Szelma - bierz je!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ferraribox']:loveu: :loveu: DZIEŃ DOBRY BONITKI!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A będą nowe fotki?:diabloti:
:mad: :mad: :mad: Ja tu siem tyle nawstawiała
[quote name='Kate I Luka']ło jejku jaki pysio koffany :loveu:

Diki brudas, Diki brudas :eviltong:

Cześć Mamcia :multi: :multi:
Córcia:loveu: Jesteś:multi:
A będziesz wieczorem:cool3: , bo trraz muszę iść:p
Pozdrów mojego zięcia:evil_lol:

Posted

..mordeczka przeslicznaaaaaaaaaa;-)
Witanko;-) a co do trawy ....to moze zamoiast meczyc sie z sianiem i nic niemwyrastaniem .kupic sobie gotowca??? .rozłozyc elegancko gdzie sie chce i cieszyc oko ;-) .widziłam juz u nas bodajze w OBI takie trawiaste gotowe wałki ;-)
Buzioleeeeeeeeee