Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mycie nochalka było;) Quote
Kitka20 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Śliczniaste masz te piesy nie mogę się doczekać jak się spotkamy (Jeśli masz dalej ochotę) i poznam je na żywo:loveu: może już nie długo Quote
e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 buzi buzi w nosek malusi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dziendoberek kochani:multi: Quote
Madzik93 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witamy! My tu pierwszy raz piszemy ale podglądalismy czesto:cool3: Obiecujemy czesto wpadac. Słodziutki nochalek ma Dicki:loveu: Pozdrawiamy:multi: PS. Zapraszam do nas.:eviltong: Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hej! Wesolych swiat!:multi: slooodkie:loveu:(pocztowka juz dotarla?:lol:) Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Cześć moja boxsia rodzinko:loveu: :loveu: Ile ślicznych zdjęć:loveu: Jak tam Święta Wam upływają:cool3: Quote
sylwiaskalska Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witam moja boksiową rodzinkę :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jak tam święta ja jem właśnie makowca :) Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 też mam na niego ochote, a może bardziej na serniczka mojego ukocanego, ale ja już nie moooogeeeeee :placz::placz::placz: Quote
DORRAG Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Cześć Bonitko:p A Ja jem pysznego serniczka:eating: , a jak go zjem to biorę się za mazurka:eating: :oops: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 dorrag :mad::mad::mad::mad: ja już nie moge a mam taką ochoteeee :placz::placz::placz: Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Pysia']Hej dziecko :multi: Twoja matka dzisiaj prawie zarobiła się na śmierć...Ale przetrwałam i jestem po robocie :multi::multi::multi: Jutro mam tylko do ugotowania kartofelki do obiadku ;) Fotaski świetne :evil_lol: Te krótkie pychole z faflami wyglądają zarabiście z tą biedna jedną piłeczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj mamciu Pysiu :) Ta piłeczka jest biedna i już tylko jedna ( takich samych było kilka:p ) ale bardzo trwała, normalnie te łyse krótkie pychole z faflami nie mogą sobie z nią poradzić:evil_lol: [quote name='Aga K']Malowanych jajek tłustego barana no a w ponbiedziałek obfitego lania. By strawić barana i nie dostać czkawki - - trzeba polać wódki ze świątecznej karafki. WESOŁYCH ŚWIĄT ;) Dzięki Aga :loveu: [quote name='Aga K']aha, i jakie cuuuuudne fotaski - <mniam> fafluny ;) Nu moje fafle niegrzecne:p [quote name='AgusiaTerierka']Całej Rodzinie radosnych Świąt:lol: :lol: :lol: ! Dzięki Jagoda :loveu: Nawzajem [quote name='PIKA']Rewelka :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mycie nochalka było;) Tak sister nos był kapany:evil_lol: , ale tylko nos, reszty nie warto:shake: zaraz taka sama zapiaszczona:p . Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='evaxon'] buzi buzi w nosek malusi :loveu: :loveu: dziendoberek kochani:multi: Dobrywieczorek Ewcia :) Buzi w czysty nochal przekazane . [quote name='Madzik13']Witamy! My tu pierwszy raz piszemy ale podglądalismy czesto:cool3: Obiecujemy czesto wpadac. Słodziutki nochalek ma Dicki:loveu: Pozdrawiamy:multi: PS. Zapraszam do nas.:eviltong: Witamy u nas Madzik13:multi: Zapraszamy znowu:cool3: choćby tylko do podglądania. Zaproszenie przyjmujemy i Was zaraz odwiedzimy :D [quote name='PIKA']Matko Ty tez jeszcze jesz? :shake::evil_lol: Zgadłaś , jadłam i jadłam :p cały dzień. indyczka, kaczkę, ciasteczka, sałatkę i tak dalej, i tak dalej....:evil_lol: PĘKAM RATUUUNKUUU!:p [quote name='*luthien*']Hej! Wesolych swiat!:multi: slooodkie:loveu:(pocztowka juz dotarla?:lol:) Dotarła już dawno Luth, na drugi dzień po twoim przyjeżdzie- dzięki:loveu: . Pisałam Ci na Gie nie doszło:cool3: Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Po kim ta zawziętość w ślepkach:razz: ! No nie wiem:roll: mama i babcia to takie aniołki:diabloti: a on taki zawżięty:p :evil_lol: ( wie że jak mama zabierze , to już mu przez pół dnia nie odda) Quote
Alicja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ;)cześć obzartuszku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja jestem leciutka :multi::multi::multi: Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć moja boxsia rodzinko:loveu: :loveu: Ile ślicznych zdjęć:loveu: Jak tam Święta Wam upływają:cool3: [quote name='Aga K']właśnie ;) [quote name='sylwiaskalska']Witam moja boksiową rodzinkę :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jak tam święta ja jem właśnie makowca :) [quote name='Aga K']też mam na niego ochote, a może bardziej na serniczka mojego ukocanego, ale ja już nie moooogeeeeee :placz::placz::placz: [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p A Ja jem pysznego serniczka:eating: , a jak go zjem to biorę się za mazurka:eating: :oops: Święta nam upływają jak zwykle na jedzeniu:p mamy serniczek, makowiec i keksa:cool3: i tylko jem i jem i jem...... jutro też:p :evil_lol: I choć będziemy tak jeść i jeść to pewno i tak tego wszystkiego co się zrobiło na świeta nie zjemy:p :evil_lol: Dorrag mniam, mazurka nie mamy:shake: . Pozrowionka dla Wszystkich i smacznego Świątecznego:lol: Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Kitka20'] Śliczniaste masz te piesy nie mogę się doczekać jak się spotkamy (Jeśli masz dalej ochotę) i poznam je na żywo:loveu: może już nie długo Jasne że mam ochotę :D z wszystkimi nie przylezę, bo bym nie dała rady:p , ale z jednym na bank:multi: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hejka ciotka klotka !!! :diabloti: my już też jemy serniola i makowca ;) Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A my mamy takie pyszne ciasto, którego nigdy wcześniej nie jadłam:niewiem: "Pychotka" się zwie:grins: Quote
bonita Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='madzia i medor']A my mamy takie pyszne ciasto, którego nigdy wcześniej nie jadłam:niewiem: "Pychotka" się zwie:grins: :multi: My też mamy pychotkę, ale jeszcze nie jadłam...na jutro zostawiłam:eviltong: :evil_lol: , moja mama pychotkę robi bardzo często, pyyyszna jest:loveu: Quote
Medorowa Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Aga K']przepis poprosimy na pychotke ;) Nie dziś:shake: [quote name='bonita']:multi: My też mamy pychotkę, ale jeszcze nie jadłam...na jutro zostawiłam:eviltong: :evil_lol: , moja mama pychotkę robi bardzo często, pyyyszna jest:loveu: No, przepyszna jest:sabber: :sabber: :grins: Quote
Recommended Posts