Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy! My tu pierwszy raz piszemy ale podglądalismy czesto:cool3: Obiecujemy czesto wpadac.

Słodziutki nochalek ma Dicki:loveu:

Pozdrawiamy:multi:

PS. Zapraszam do nas.:eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Hej dziecko :multi:
Twoja matka dzisiaj prawie zarobiła się na śmierć...Ale przetrwałam i jestem po robocie :multi::multi::multi: Jutro mam tylko do ugotowania kartofelki do obiadku ;)
Fotaski świetne :evil_lol: Te krótkie pychole z faflami wyglądają zarabiście z tą biedna jedną piłeczką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj mamciu Pysiu :)
Ta piłeczka jest biedna i już tylko jedna ( takich samych było kilka:p ) ale bardzo trwała, normalnie te łyse krótkie pychole z faflami nie mogą sobie z nią poradzić:evil_lol:

[quote name='Aga K']

Malowanych jajek

tłustego barana
no a w ponbiedziałek
obfitego lania.
By strawić barana
i nie dostać czkawki -
- trzeba polać wódki
ze świątecznej karafki.
WESOŁYCH ŚWIĄT ;)

Dzięki Aga :loveu:
[quote name='Aga K']aha, i jakie cuuuuudne fotaski - <mniam> fafluny ;)
Nu moje fafle niegrzecne:p
[quote name='AgusiaTerierka']Całej Rodzinie radosnych Świąt:lol: :lol: :lol: !
Dzięki Jagoda :loveu: Nawzajem
[quote name='PIKA']Rewelka :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mycie nochalka było;)

Tak sister nos był kapany:evil_lol: , ale tylko nos, reszty nie warto:shake: zaraz taka sama zapiaszczona:p .

Posted

[quote name='evaxon']

buzi buzi w nosek malusi :loveu: :loveu:
dziendoberek kochani:multi:
Dobrywieczorek Ewcia :) Buzi w czysty nochal przekazane .
[quote name='Madzik13']Witamy! My tu pierwszy raz piszemy ale podglądalismy czesto:cool3: Obiecujemy czesto wpadac.

Słodziutki nochalek ma Dicki:loveu:
Pozdrawiamy:multi:
PS. Zapraszam do nas.:eviltong:
Witamy u nas Madzik13:multi: Zapraszamy znowu:cool3: choćby tylko do podglądania. Zaproszenie przyjmujemy i Was zaraz odwiedzimy :D
[quote name='PIKA']Matko Ty tez jeszcze jesz? :shake::evil_lol:
Zgadłaś , jadłam i jadłam :p cały dzień. indyczka, kaczkę, ciasteczka, sałatkę i tak dalej, i tak dalej....:evil_lol:
PĘKAM RATUUUNKUUU!:p
[quote name='*luthien*']Hej! Wesolych swiat!:multi:

slooodkie:loveu:(pocztowka juz dotarla?:lol:)

Dotarła już dawno Luth, na drugi dzień po twoim przyjeżdzie- dzięki:loveu: . Pisałam Ci na Gie nie doszło:cool3:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Po kim ta zawziętość w ślepkach:razz: !

No nie wiem:roll: mama i babcia to takie aniołki:diabloti: a on taki zawżięty:p :evil_lol: ( wie że jak mama zabierze , to już mu przez pół dnia nie odda)

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć moja boxsia rodzinko:loveu: :loveu: Ile ślicznych zdjęć:loveu:
Jak tam Święta Wam upływają:cool3:

[quote name='Aga K']właśnie ;)

[quote name='sylwiaskalska']Witam moja boksiową rodzinkę :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Jak tam święta ja jem właśnie makowca :)

[quote name='Aga K']też mam na niego ochote, a może bardziej na serniczka mojego ukocanego, ale ja już nie moooogeeeeee :placz::placz::placz:

[quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p

A Ja jem pysznego serniczka:eating: , a jak go zjem to biorę się za mazurka:eating: :oops:

Święta nam upływają jak zwykle na jedzeniu:p mamy serniczek, makowiec i keksa:cool3: i tylko jem i jem i jem...... jutro też:p :evil_lol:
I choć będziemy tak jeść i jeść to pewno i tak tego wszystkiego co się zrobiło na świeta nie zjemy:p :evil_lol:

Dorrag mniam, mazurka nie mamy:shake: .
Pozrowionka dla Wszystkich i smacznego Świątecznego:lol:

Posted

[quote name='Kitka20']
Śliczniaste masz te piesy nie mogę się doczekać jak się spotkamy (Jeśli masz dalej ochotę) i poznam je na żywo:loveu: może już nie długo
Jasne że mam ochotę :D z wszystkimi nie przylezę, bo bym nie dała rady:p , ale z jednym na bank:multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']A my mamy takie pyszne ciasto, którego nigdy wcześniej nie jadłam:niewiem:
"Pychotka" się zwie:grins:

:multi: My też mamy pychotkę, ale jeszcze nie jadłam...na jutro zostawiłam:eviltong: :evil_lol: , moja mama pychotkę robi bardzo często, pyyyszna jest:loveu:

Posted

[quote name='Aga K']przepis poprosimy na pychotke ;)
Nie dziś:shake:
[quote name='bonita']:multi: My też mamy pychotkę, ale jeszcze nie jadłam...na jutro zostawiłam:eviltong: :evil_lol: , moja mama pychotkę robi bardzo często, pyyyszna jest:loveu:
No, przepyszna jest:sabber: :sabber: :grins: