bonita Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Aga K']no to siem wpraszam na wakacje :diabloti: :evil_lol: wproś się wproś:loveu: [quote name='evaxon']:hmmmm: albo to jest tak mała doopka albo to jest tak duza głowa:evil_lol: doopka mała, pierwsza myśl lepsza:evil_lol: [quote name='paula_z']Widzimy :loveu: Trudno nie zauważyć brudasa:evil_lol: [quote name='Pysia']Śliczny skubany ma ten łeb :loveu: tYLKO DLACZEGO WYTRYMOWANY TAK MOCNO:evil_lol: zaszalałam z trymerem:p :evil_lol: ciekawe czy to jeszcze odrośnie:placz: [quote name='zuzolandia'] .......prawie jak Chorwackie wody ;-) ehehe ....... ..........kochane goryyyyyyyyyyy ;-) Witaj złociutka ....... w koncu mozna normalnie smigac po dogo i postów nikt;-) nie zzera ;-)..foteczki zarabisteeeeeee buziolki Dięki Zuzolandio :loveu: jeszcze z dzionek, dwa tak będzie śmigać i nadrobię zaległości:cool3: [quote name='sylwiaskalska']Uwielbiam tą głowę :) jest boska :loveu: Witam moje robaczki :) Cześć Sylwia :) [quote name='Imbir1']cześć babciu:multi:odmeldowujemy się:p ale cudne widoczkowe fotki wstawiłaś:loveu: Babcia okulary założyła i napstrykała trochę:p :evil_lol: Quote
bonita Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Cześć Bonitko:p Jak mnie dawno u Ciebie nie było..........byłam z Almuśką na szkoleniu:laugh2_2: :laugh2_2: Fotki śliczne,jakie profesjonalne:p To sjuper :) niech sobie nie myśli że fikać będzie:evil_lol: [quote name='DORRAG']Cześć:p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Dziewczyny :loveu: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :multi::multi::multi:hello sis byłam z wieczorka jestem i teraz mła pycholec:loveu::loveu::loveu: Musze TZta przy sprzyjającej pogodzie wyciągnąć gdzieś na zielona trawkę i wodę ......aż mi się zamarzyło Quote
agbar Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dzien dobry:) nie bede sie lansowac bo nie ma nowych fot a jakies babony mi zagadaly galery i nie wiem o co chodzi....:diabloti: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:) nie bede sie lansowac bo nie ma nowych fot a jakies babony mi zagadaly galery i nie wiem o co chodzi....:diabloti: Super że ja babon nie jestem :multi: Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 witaj ni ewiem czy pamietasz ale bylas dzisiaj u mnie :) masz sliczne psiaki :) bede wpadac czesto :) Quote
bonita Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='evaxon']witaj ni ewiem czy pamietasz ale bylas dzisiaj u mnie :) masz sliczne psiaki :) bede wpadac czesto :) Witaj w naszych skromnych progach Evaxon :), tak byłam w Waszej galerii dzisiaj i bardzo mi się podobało :) będę tam do Was często wpadać i oglądać fotki :). Cieszem siem również ze moje psiaki Ci siem podobają :) Niedługo kupuje sobie łeska:diabloti: więc może kiedyś wpadniesz to potrymujemy razem:cool3: Quote
e.v.a Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ochhh z miła checia bym potrymowala z toba:loveu: zgadamy sie na skype:loveu: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dealer napisał(a)::oops: kurde sie ujawnilo bo myslalam ze juz spisz...i nie przeczytasz:diabloti: To źle myślałaś:diabloti: Dealerowa dobrze, że Ty już pojechałaś, bo jeszcze trochę i by mi całkiem na musk;) siadło:evil_lol: :evil_lol: Cześć moja boxsia rodzinko:loveu: Co dziś dobrego u Was słychać:cool3: Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 P O Z D R A W I A M Y!!!!!!!!!!! Dlaczego nas nie odwiedzacie?:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Paula Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Czesc Kasiu :multi: Czemu Cie nie ma jeszcze? :cool3: Quote
bonita Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:) nie bede sie lansowac bo nie ma nowych fot a jakies babony mi zagadaly galery i nie wiem o co chodzi....:diabloti: [quote name='Pysia']Super że ja babon nie jestem :multi: [quote name='AgusiaTerierka']Przystojniacha!!! [quote name='ferraribox']P O Z D R A W I A M Y!!!!!!!!!!! Dlaczego nas nie odwiedzacie?:placz: [quote name='Vectra']cześć ciotka :) [quote name='paula_z']Czesc Kasiu :multi: Czemu Cie nie ma jeszcze? :cool3: Cześć dziewczyny:cool3: jestem:loveu: :evil_lol: Roboty tyyyyyle przed świeętami, że nie mam czasu żeby się rozkręcać na dogo, potem bym już nie odeszła od kompa:p :evil_lol: . Tyle lansowania na około:loveu: , a robota czeka:placz: . Może chociaż kilka fotek wstawię żeby wyciągnąć trochę tą moją biedną, opuszczoną, samotną, nieodwiedzaną jeszcze o d wczoraj galerię:placz: :p :diabloti: Quote
bonita Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Mogę cię prosić tu do mnie na doł zejdż jesteś nam tu potrzebna no przyjdż nie daj się prosić Jesteś! no to prędko, prędko! Quote
bonita Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Za mną! Nie zatrzymuj się na jakieś tam cykanie Już jesteśmy blisko :) Quote
bonita Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Przyprowadziłąś ją! - nareszcie! To teraz patrz pańciu co chcemy Jest tam Quote
bonita Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Widzisz? czekamy od rana aż ją ktoś wyciągnie :grin: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='evaxon']:grin: cholera ile wy macie tych płotow:grin: wlasnie to jest dobre pytanie.:diabloti: .Ty w fortecy mieszkasz??? czy w jakies mocno strzezonej obramowanej willi??? tu brama ,, tu krata..jedna druga...... sie doliczyc nie mozna.....:diabloti: Quote
bonita Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ona jest moja ! Prawda że mnie lubisz bardziej i mi ją dasz? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='bonita']Widzisz? czekamy od rana aż ją ktoś wyciągnie :grin: dobre sa te Twoje psiaki...cfaniaki.....:loveu: ale rozsadnie...daja sobie rade....:diabloti: Quote
Recommended Posts