Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Bonita właśnie usłyszałam ciekawą teorie że jak pies skacze czesto do góry w wieku szczenięcym to wtedy kuper czyli dupka wyżej jest niż cały korpus. To jest cytat:

Ja pierwszy raz słysze o takim czymś.
:cool3: interesująca teoria, ni ma co:p . Ja tam uważam że szczeniak, az do roku nie powinien nóg wogóle przemęczać, bo to się odbije w póżniejszych latach, a schodki:crazyeye: dajcie spokój:p .
Ale z tym skakaniem na tylnych łapkach to się spotkałam już, jest taka jedna sędzina, która każdemu praktycznie psu( bokserowi) to poleca:p ( ja tak troszkę podsłu****ę jak sędzia swoją ocenę uzasadnia:oops: :evil_lol: ) . Kiedy mojemu to proponowała, to już nie była dla mnie nowina:p . Ale jej przynajmniej nie chdzi o doopkę w górze:evil_lol:

[quote name='Vectra']c
buhahahaha to potem trzeba psu kazać skakać na przednich łapa :evil_lol: :evil_lol: i się wszystko ślicznie wyrówna :cool1:

:evil_lol: Albo robić trzeba psu taczki na przednich łapkach:roflt: , żeby tylko ząbków nie wybić przy okazji:p :megagrin:

Posted

[quote name='bonita']

Co ta miałaś, przyznaj się:cool3: :cool3: Piłeczkę:razz:
Dilciu i reszta ekipy, chodźcie do mnie, ja się nie będę nad Wami pastwić :loveu: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']

.łokropne kraciarstwo ;-) .....a istota za kraciolami pseslicna ;-)
Kurcze trza chyba kraty usunąć:shake: Biedne te pcinki za nimi:shake: :diabloti:
[quote name='AgusiaTerierka']Chiba cóś tam jest?:razz:

Piesio szedł:cool3:Ben_Bernardyn:p
[quote name='goldenka245']No widzisz:p jak zwykle spóżniona na pincetkę:evil_lol:

baaardzo śmieszne xD
NO Goldenko na sześćsetkę się nie spóżnisz, dam Ci znak na gie ;) ;) ;):evil_lol:

Posted

Qurcze odpisywałam Wam i mi się komp zwiesił na dobre:angryy:

[quote name='ferraribox']Pozdrawiamy pięknoty i ich pańcię:lol:
Witanko Ferrariboxie:multi:
[quote name='AgusiaTerierka']Pancia też piękna...:lol:
oooo tak:loveu: :evil_lol:
[quote name='paula_z']
Hihihi :D Diki cfaniaczek :p

O boziu :p cóż za niescęście ;)

Cześć ciociu :multi:
Cześć Paulu :)
Tak Diki to cfaniak otwiera bramkę na loozaczka:mad: dlatego takie małe żółte tam w brameczce jest:p na pierwszej fotce, w górnej części to widać:cool3: .

Posted

[quote name='madzia i medor']Co ta miałaś, przyznaj się:cool3: :cool3: Piłeczkę:razz:
Dilciu i reszta ekipy, chodźcie do mnie, ja się nie będę nad Wami pastwić :loveu: :loveu: :diabloti:
Ja już nie muszę mieć nawet piłeczki, jak za bramkę wychodzę to od razu im bije:p i się gapią jakbym musiała mieć:p
[quote name='Madzik13']

To Bonita czy babunia? :D bo ja ich rozpoznawac nie umiem:oops:

PS. A u nas nowe fotki. Zapraszamy serdecznie i pozdrawiamy:cool1:
Tu akuratnie Bonita na fotce jest :D Przyjdę zobaczać fotki :D
[quote name='evaxon']podkop:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

siemanko :D
Qurcze, kto to wie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']Bry wieczór śliczna babciu:multi:

ale kombinator z Dikulińskiego jest:evil_lol::loveu::loveu::loveu:
Wnusia przyszłą babcie odwiedzić:loveu: Julcia, już po 22-giej a Ty jeszcze nie śpisz dziecko:cool3: :diabloti:
[quote name='Agnieszka PPP']Śliczny jestem :loveu: chłopcycek:loveu:
Mamin cycek:evil_lol:
Witaj Aga :multi:

Posted

[quote name='bonita']Ja już nie muszę mieć nawet piłeczki, jak za bramkę wychodzę to od razu im bije:p i się gapią jakbym musiała mieć:p
/B] :evil_lol: :evil_lol:
Ciekawe:evil_lol: