sylwiaskalska Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Vectra napisał(a):c buhahahaha to potem trzeba psu kazać skakać na przednich łapa :evil_lol: :evil_lol: i się wszystko ślicznie wyrówna :cool1: No właśnie ta teoria mnie rozwaliła. Quote
bonita Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Bonita właśnie usłyszałam ciekawą teorie że jak pies skacze czesto do góry w wieku szczenięcym to wtedy kuper czyli dupka wyżej jest niż cały korpus. To jest cytat: Ja pierwszy raz słysze o takim czymś. :cool3: interesująca teoria, ni ma co:p . Ja tam uważam że szczeniak, az do roku nie powinien nóg wogóle przemęczać, bo to się odbije w póżniejszych latach, a schodki:crazyeye: dajcie spokój:p . Ale z tym skakaniem na tylnych łapkach to się spotkałam już, jest taka jedna sędzina, która każdemu praktycznie psu( bokserowi) to poleca:p ( ja tak troszkę podsłu****ę jak sędzia swoją ocenę uzasadnia:oops: :evil_lol: ) . Kiedy mojemu to proponowała, to już nie była dla mnie nowina:p . Ale jej przynajmniej nie chdzi o doopkę w górze:evil_lol: [quote name='Vectra']c buhahahaha to potem trzeba psu kazać skakać na przednich łapa :evil_lol: :evil_lol: i się wszystko ślicznie wyrówna :cool1: :evil_lol: Albo robić trzeba psu taczki na przednich łapkach:roflt: , żeby tylko ząbków nie wybić przy okazji:p :megagrin: Quote
bonita Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='DORRAG']Dzień doberek poświątecznie:p Czecho :) :) :) cwiatuszek Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Poswiateczne buziaczki przesyłamy !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bonita Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Tradycja rzecz święta :megagrin: Umiem sam otwierać :) Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 .łokropne kraciarstwo ;-) .....a istota za kraciolami pseslicna ;-) Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No widzisz:p jak zwykle spóżniona na pincetkę:evil_lol: baaardzo śmieszne xD Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ferraribox napisał(a):Pozdrawiamy pięknoty i ich pańcię:lol: Pancia też piękna...:lol: Quote
Paula Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hihihi :D Diki cfaniaczek :p O boziu :p cóż za niescęście ;) Cześć ciociu :multi: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='bonita'] Co ta miałaś, przyznaj się:cool3: :cool3: Piłeczkę:razz: Dilciu i reszta ekipy, chodźcie do mnie, ja się nie będę nad Wami pastwić :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Madzik93 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 To Bonita czy babunia? :D bo ja ich rozpoznawac nie umiem:oops: PS. A u nas nowe fotki. Zapraszamy serdecznie i pozdrawiamy:cool1: Quote
e.v.a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='bonita'] podkop:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: siemanko :D Quote
bonita Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='zuzolandia'] .łokropne kraciarstwo ;-) .....a istota za kraciolami pseslicna ;-) Kurcze trza chyba kraty usunąć:shake: Biedne te pcinki za nimi:shake: :diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Chiba cóś tam jest?:razz: Piesio szedł:cool3:Ben_Bernardyn:p [quote name='goldenka245']No widzisz:p jak zwykle spóżniona na pincetkę:evil_lol: baaardzo śmieszne xD NO Goldenko na sześćsetkę się nie spóżnisz, dam Ci znak na gie ;) ;) ;):evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Bry wieczór śliczna babciu:multi: ale kombinator z Dikulińskiego jest:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Śliczny jestem :loveu: chłopcycek:loveu: Quote
bonita Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Qurcze odpisywałam Wam i mi się komp zwiesił na dobre:angryy: [quote name='ferraribox']Pozdrawiamy pięknoty i ich pańcię:lol: Witanko Ferrariboxie:multi: [quote name='AgusiaTerierka']Pancia też piękna...:lol: oooo tak:loveu: :evil_lol: [quote name='paula_z'] Hihihi :D Diki cfaniaczek :p O boziu :p cóż za niescęście ;) Cześć ciociu :multi: Cześć Paulu :) Tak Diki to cfaniak otwiera bramkę na loozaczka:mad: dlatego takie małe żółte tam w brameczce jest:p na pierwszej fotce, w górnej części to widać:cool3: . Quote
bonita Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Co ta miałaś, przyznaj się:cool3: :cool3: Piłeczkę:razz: Dilciu i reszta ekipy, chodźcie do mnie, ja się nie będę nad Wami pastwić :loveu: :loveu: :diabloti: Ja już nie muszę mieć nawet piłeczki, jak za bramkę wychodzę to od razu im bije:p i się gapią jakbym musiała mieć:p [quote name='Madzik13'] To Bonita czy babunia? :D bo ja ich rozpoznawac nie umiem:oops: PS. A u nas nowe fotki. Zapraszamy serdecznie i pozdrawiamy:cool1: Tu akuratnie Bonita na fotce jest :D Przyjdę zobaczać fotki :D [quote name='evaxon']podkop:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: siemanko :D Qurcze, kto to wie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Imbir1']Bry wieczór śliczna babciu:multi: ale kombinator z Dikulińskiego jest:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Wnusia przyszłą babcie odwiedzić:loveu: Julcia, już po 22-giej a Ty jeszcze nie śpisz dziecko:cool3: :diabloti: [quote name='Agnieszka PPP']Śliczny jestem :loveu: chłopcycek:loveu: Mamin cycek:evil_lol: Witaj Aga :multi: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :oops:nie wiem czy tu dziś byłam ......ale w razie by cóś to bry wieczór....;) Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='bonita']Ja już nie muszę mieć nawet piłeczki, jak za bramkę wychodzę to od razu im bije:p i się gapią jakbym musiała mieć:p /B] :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe:evil_lol: Quote
Recommended Posts