Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mama, co Ci powiem, to Ci powiem, ale fotki robisz naprawdę śliczne:p Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A te Twoje boksie to rzeczywiśie cfaniaki! Wypatrzyły sobie piłeczkę i dawaj, Pańcia, wyciągaj ją z ogrodu... Nonono... Pzdr. Quote
Agga Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Z przyjemnością bym ucałowała taki mokry noseczek.:loveu: Quote
bonita Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='evaxon'] błehehehehe czesc :multi: Cześć Ewcia:multi: [quote name='ferraribox']:lol: Najsłodsza fotka jaką widziałam:lol: Ale nos nie nadaje się do całowania:shake: :p :evil_lol: [quote name='zuzolandia'] ..mordeczka przeslicznaaaaaaaaaa;-) Witanko;-) a co do trawy ....to moze zamoiast meczyc sie z sianiem i nic niemwyrastaniem .kupic sobie gotowca??? .rozłozyc elegancko gdzie sie chce i cieszyc oko ;-) .widziłam juz u nas bodajze w OBI takie trawiaste gotowe wałki ;-) Buzioleeeeeeeeee UUU, taka trawa wśród psów napewno miała by duuuże wzięcie, miałabym spokój z kupnem zabawek przez jakiś czas, pracowały by nad rozdrobnieniem trawnika na części pierwsze:p :evil_lol: [quote name='Korenia']Ale Ty te biedne psiaki męczysz :evil_lol: Śliczna fota łódki :loveu: Cześć! No męczę męczę :) Dzięki za łódkę :) [quote name='sylwiaskalska']O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale zajefane zdjęcie :) Wielka brudna kichawa [quote name='leemonca']taaa... tu wszystkie fotki są słodkie :loveu: A u Ciebie cudne i słodkie:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']dawaj fotkę na konkurs hey sis:loveu: Hej sis :) A pod jakim tytułem dać? Quote
bonita Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='misiaczek']Czołem kuzynko :) A co to za sliczny nochal zakuty w dyby? :evil_lol: Nie on się tak sam umęcza:evil_lol: Cześć Misiaczku, ale Cię dawno nie było przeoczyłaś wszystkie szaleństwa dogo, czyli zblokowane i zjadające posty:p :evil_lol: [quote name='Aga K']Cześć ;) ale śliczniasta maleńka śnupka w kadrze :loveu: Nie taka maleńka nochol jak kartofel ma:evil_lol: [quote name='madzia i medor'] Mama, co Ci powiem, to Ci powiem, ale fotki robisz naprawdę śliczne:p To u nas rodzinne córciu, same fotografy naokoło:evil_lol: Debe, Leemonca, Vectra z Romanem, ...,Pysia z Viktorem, Misiaczek ..........:loveu: [quote name='Asiaczek']A te Twoje boksie to rzeczywiśie cfaniaki! Wypatrzyły sobie piłeczkę i dawaj, Pańcia, wyciągaj ją z ogrodu... Nonono... Pzdr. Witaj Asiaczku :) Tak szcwane są, przez okrągły dzień głowki im pracują:p , czasem to już mamy trochę dośc tej ich pracy:evil_lol: Quote
bonita Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Agga']Z przyjemnością bym ucałowała taki mokry noseczek.:loveu: [quote name='Iza i Avanti'] Całuję ziemisty nosek! Całujcie , całujcie pewno się ucieszy:loveu: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='bonita'] To u nas rodzinne córciu, same fotografy naokoło:evil_lol: Debe, Leemonca, Vectra z Romanem, ...,Pysia z Viktorem, Misiaczek ..........:loveu: Co prawda, to prawda:p Tylko jak jakiś odyniec czy cu:hmmmm::hmmmm::evil_lol: Quote
Paula Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Czesc ciocia :loveu: Swietna historyjka z pileczka :grin: :multi: :turn-l:Diki za drzewem super :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar....ka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bonitka ile mozna tego pieknego Dikusia za kratami trzymac. Na każdym zdjeciu w karcerze. Biedak, podam Cie do sądu o znecanie sie nad nim i sama przejmne opiekę:diabloti: Quote
tamiczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy :) Malwina i Pusia Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Szczere życzenia ,radosnych i miłych Świąt Wielkanocnych, smacznego Święconego oraz mokrego Dyngusa życzy Sylwia , Tekila i Laluś Quote
DORRAG Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześć Bonitko:p O mój noseczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 witaj koffana babciu:lol: on mnie rozbraja, słodziak:loveu: ślemy buziaki dla wstydzioszka Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześć Mamciu w piątek przedświąteczny :multi: :multi: :multi: Quote
Agnieszka PPP Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej:eviltong: cio to za chuligany:loveu: :loveu: Quote
bonita Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Co prawda, to prawda:p Tylko jak jakiś odyniec czy cu:hmmmm::hmmmm::evil_lol: Jaki odyniec Madziu, fotkujesz przecież:loveu: [quote name='paula_z']Czesc ciocia :loveu: Swietna historyjka z pileczka :grin: :multi: :turn-l:Diki za drzewem super :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Paula :) [quote name='majoka']Bonitka ile mozna tego pieknego Dikusia za kratami trzymac. Na każdym zdjeciu w karcerze. Biedak, podam Cie do sądu o znecanie sie nad nim i sama przejmne opiekę:diabloti: :evil_lol: Prosie bardzo zrób tak, zrób, a ogródeczek Twój zmieni się nie do poznania:loveu: :diabloti: [quote name='tamiczek']Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy :) Malwina i Pusia [quote name='sylwiaskalska'] Szczere życzenia ,radosnych i miłych Świąt Wielkanocnych, smacznego Święconego oraz mokrego Dyngusa życzy Sylwia , Tekila i Laluś Dzięki dziewczyny za życzonka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p O mój noseczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć :) Noseczek jest pięjkny prawda? taki szary, chyba brakuje mu jakichś witaminek ;) [quote name='Imbir1']witaj koffana babciu:lol: on mnie rozbraja, słodziak:loveu: ślemy buziaki dla wstydzioszka Wnusia babcie odwiedziłą przed świętami:loveu: [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamciu w piątek przedświąteczny :multi: :multi: :multi: Córcia zajżała koffana moja:loveu: [quote name='Agnieszka PPP']Hej:eviltong: cio to za chuligany:loveu: Moje huligany to sommm:cool3: :evil_lol: Cześć Dziewczyny :) Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="3"]Najpięknieszje, świąteczne, wielkanocne życzenia składamy od serca. Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WIELKANOCNE KUSIOLKI przesyła cała ZUZOLANDIA !!!!!! Quote
ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy wiosennego słoneczka,zdrówka i smacznego jajeczka. Joanna,Koka,Nomisia i Gasio Quote
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="5"]Jaj przepięknie malowanych, Świąt słonecznie roześmianych, W poniedziałek dużo wody, Zdrowia, szczęścia oraz zgody Z okazji Wielkiej Nocy życzy.. Majoka Quote
Recommended Posts