Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bonita']Nie wiem czy sprawiedliwa:p ale psykro patrzyć jak jeden się cieszy a drugi smuci:p to po pierwsz, a po drugie i najważniejsze- byliśmy nad jeziorem, a ja uważam że jeszcze za zimno dla moich piesów na pływanie-one tego nie rozumieją i od razu do każdej wody wskakują:p . Dlatego się im ostało w domu:evil_lol: Medziowi też coraz trudniej wytłumaczyć, że jeszcze nie czas na kąpiel;) ;) Dickensiku, siostrunia Cię ukradnie i się będziesz mógł kąpciać codziennie:grins: [quote name='bonita'] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bonita']Dmuchnięty w uszko zaglądacze te sa czaderskie.... za tymi kratami...dwa skazance... cudniaste....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bonita'] cudne... ale co Ty takie skazance z nich robisz??? daj Ty psiakom troche wolnosci kobieto...... Quote
agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Halo Bonita:loveu: bylas u mnie niedawno? bo jak nie to sie polansuje...:) fajne masz te psy....to boksery sa???? i jaki ladny plot!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
mar....ka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dealer napisał(a):Halo Bonita:loveu: bylas u mnie niedawno? bo jak nie to sie polansuje...:) fajne masz te psy....to boksery sa???? i jaki ladny plot!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Siostra to ratlerki,a właścwie dwa ratlerki, bo Dikus to York:diabloti: Quote
agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 majoka napisał(a):Siostra to ratlerki,a właścwie dwa ratlerki, bo Dikus to York:diabloti: kurde wiedzialam! wiedzialam! ja to sie jednak znam na psach:loveu: Quote
bonita Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 A na dobranoc moja córcia na brzegu jeziorka :) Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bonita']A na dobranoc moja córcia na brzegu jeziorka :) :loveu: :loveu: Czy ja już wspominałam, że uroda, to u nas rodzinne:loveu: :loveu: Quote
mar....ka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Ale sliczne zdjęcie, gdzie to było robione??? Quote
bonita Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='evaxon']:grin: cholera ile wy macie tych płotow Ogród podzielony jest na 4 części:p , no i taras też ma swoją bramkę, wszystko robione specjalnie dla nich:loveu: :diabloti: [quote name='gogunia']Piękne zdjęcia :loveu: Dzięki Gogunia :loveu: [quote name='madzia i medor']Medziowi też coraz trudniej wytłumaczyć, że jeszcze nie czas na kąpiel;) Dickensiku, siostrunia Cię ukradnie i się będziesz mógł kąpciać codziennie:grins: Jeszcze troszkę cieplej musi być:p boję się że by w takiej wodzie jakiś skurcz dostały , albo co, one należą do kanapowców jakby nie było:p [quote name='Agunia-Pańciunia)']te sa czaderskie.... za tymi kratami...dwa skazance... cudniaste....:loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']cudne... ale co Ty takie skazance z nich robisz??? daj Ty psiakom troche wolnosci kobieto...... :diabloti: cały dzień gonią i szkodzą gdzie chcą, ale jak ja wychodzę z aparatem, to tak się popisują i podskakują, takich głupoli i pajacy z siebie robią do tych fotek, że muszę je tak przymknąć żeby się uspokoiły:evil_lol: inaczej na fotach byłyby tylko ogonki i uszy:p One jak widzą ze aparat wyciągam to im odbija :crazyeye: nie wiem czemu:p . Quote
agbar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Bonitka ja tu dzis bylam i sie witalam pieknie ale zjada moje posty i zaraz mnie rozerwie.... nie wiem czy ten sie pokaze w ogole:angryy: Quote
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witaj koffana babciu:multi::p czy ty moja droga znowu jakiś obcych wypuściłaś, bo dogo znowu zrobiło się łakome i ja już nie wiem gdzie byłam a gdzie nie:angryy::diabloti::cool3: Quote
agbar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Imbir1']Witaj koffana babciu:multi::p czy ty moja droga znowu jakiś obcych wypuściłaś, bo dogo znowu zrobiło się łakome i ja już nie wiem gdzie byłam a gdzie nie:angryy::diabloti::cool3: Witam w klubie:diabloti: u mnie bylas:) Quote
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='dealer']Witam w klubie:diabloti: u mnie bylas:) hehe, chyba będę musiała zapamiętać, bo za chwilę może jeszcze zniknąć post:cool3: coś nam to dogo kiepsko ponaprawiali:evil_lol: Quote
bonita Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='dealer']kurde wiedzialam! wiedzialam! ja to sie jednak znam na psach:loveu: No nie bardzo:p :evil_lol: [quote name='majoka']Siostra to ratlerki,a właścwie dwa ratlerki, bo Dikus to York:diabloti: Nie to są łesti i York tak Yorek Diki:evil_lol: [quote name='dealer']Halo Bonita:loveu: bylas u mnie niedawno? bo jak nie to sie polansuje...:) fajne masz te psy....to boksery sa???? i jaki ladny plot!:diabloti: Cześć Aga :) Dzięki za płot, wiem że ładny, ale sama nie stawiałam:diabloti: . Nie poznałaś że io łesti są:crazyeye: , czyli czas na trymowanie:p , tak Diki to York:evil_lol: [quote name='bGirl']zaglądacze :loveu: cudniaste sweet [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] No takie zaglądacze, gapie takie:evil_lol: Quote
agbar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='bonita']No nie bardzo:p :evil_lol: co nie bardzo?? ja sie znam na psich rasach bo mam kota.....na punkcie psa:diabloti: Nie to są łesti i York tak Yorek Diki:evil_lol: cos krecisz....:) Cześć Aga :) Dzięki za płot, wiem że ładny, ale sama nie stawiałam:diabloti: . Nie poznałaś że io łesti są:crazyeye: , czyli czas na trymowanie:p , tak Diki to York:evil_lol: czas na trymowanko droga kolezanko bo ludzie zagladaja mysla ze jorki ogladaja popularnosc blogaska spada po prostu zenada czas na trymowanko moja kolezanko No takie zaglądacze, gapie takie:evil_lol: a ja chyba nie mam nowych fotow...albo mam....mam ale nie dam bo mi je dogo polknie..:angryy: Quote
bonita Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Bosh nie widzę ostatnich postów:angryy: Quote
agbar Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 madzia i medor napisał(a):Hejo:p 10znaków. Madzia uuuuuuuu:diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bonita']Bosh nie widzę ostatnich postów:angryy: Hey Bonitko mi też pare wcieło postów :mad: :mad: Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Po dogo chodzi wielki potfór i zjada posty :diabloti: Dodam wielki i głodny :evil_lol: Moje dzisiaj mu chyba nie smakują bo jak na razie ( tfu tfu ) widzę wszystkie :multi: Witaj Bonitko :loveu: Quote
Recommended Posts