agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Wątpisz w moje słowa:razz: :razz: :razz: :diabloti: ja???:crazyeye: nie potrafilabym:diabloti: Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witaj córciu :multi: Ja dzisiaj grilowałam - a Ty? ;) Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 gdzie sie podziewa Kasieńka z całą ferajną ? :roll: Quote
bonita Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Witam moich ulubieńców , w ten słoneczny dzionek :) Witamy się serdecznie:loveu: [quote name='madzia i medor']Cześć mamciu, braciszku, siostry x 2:evil_lol: Cześć córcia:loveu: [quote name='DORRAG']Dzień dobry :p A bardzo dobry był :) [quote name='madzia i medor']Ja nie pije :nono::diabloti: Ja już tak jestem:evil_lol: To wszystko przez ta patologię w rodzinie:shake: Nie cem:placz: Nie martw się, nie mam nic wspólnego z dealerami :siara: To nie omieszkam zaczekać :grins: To tak jak ja córciu, przecież wiesz że mamcia nigdy by do ust czegoś takiego nie wzięła:diabloti: O jakiej PATOLOGII mówisz???????????????????!!!!!!!!! I to Ci się chwali:loveu: :evil_lol: To Ok:siara::evil_lol: zaraz się doczekasz [quote name='Alicjarydzewska']:multi:wpadam między kawą i obiadkiem;) [quote name='Gasnik']Alo, alo!! [quote name='evaxon']berek Bonitki:multi: [quote name='sylwiaskalska']Hey tam ja tu czekam na zdjęcia :mad: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Dziewczyny:multi: zaraz trochę fotków wklejam:cool3: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Pysia']Witaj córciu :multi: Ja dzisiaj grilowałam - a Ty? ;) A co Ty myślisz, że jak Ty grilujesz, to już wszyscy:diabloti: [quote name='dealer']ja???:crazyeye: nie potrafilabym:diabloti: No, ja myślem:cool1: Quote
bonita Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='paula_z']Czesc ciociu z faflunami :multi: Cześć Paulinko i Pitmanku Maksiu:loveu: [quote name='Aga K']Hejka Bonitki !!! :loveu::loveu::loveu: Hej Agi:multi: [quote name='Pysia']Witaj córciu :multi: Ja dzisiaj grilowałam - a Ty? ;) :cool3: szkoda że tak póżno mi ten pomysł podsunęłaś, tak tawno nie było grilowanka:shake: mniam , mniam [quote name='Aga K']gdzie sie podziewa Kasieńka z całą ferajną ? :roll: My dziś wycieczkowaliśmy:multi: byliśmy w Tresnej i Międzybrodziu i jeszcze w wielu miejscach, niestety bez piesów:p , ale z aparatem :). Trudno było wybrać którego piesa zabrać, a innemu przykrość zrobić i zostawić, więc ani jeden nie pojechał:p Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 O mamcia, jaka sprawiedliwa:razz: :razz: Trzeba było mnie zabrać:cool3: Byłoby wesoło:diabloti: Quote
bonita Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor']O mamcia, jaka sprawiedliwa:razz: :razz: Trzeba było mnie zabrać:cool3: Byłoby wesoło:diabloti: Nie wiem czy sprawiedliwa:p ale psykro patrzyć jak jeden się cieszy a drugi smuci:p to po pierwsz, a po drugie i najważniejsze- byliśmy nad jeziorem, a ja uważam że jeszcze za zimno dla moich piesów na pływanie-one tego nie rozumieją i od razu do każdej wody wskakują:p . Dlatego się im ostało w domu:evil_lol: [quote name='Aga K']oh !! to wredne !! Co wredne:cool3: , bo nie rozumiem:roll: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ale on jest cholerrrrrnie przystojny :loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Aga K']zdjęcia wredne bo sie wstawić nie chcą ;) No, france cholerne:mad: :evil_lol: Szuka czegoś interesującego dla siebie Nic ciekawego Quote
bonita Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Za tym płotem jeszcze chyba nie wstawiałam :grin: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jenyyyy jaki on jest śliczny ahh, zazdroszczę ci takiego przystojniaczka :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 .zas te kraty ;-) !!!! tako sliczno morducha wsadziła za prety i zadowolono ;-) !!! witaj kochaniutkaaaaaa ....ale pogoda nie ? oby tak juz zostałoooo .tylko ten wiatr taki zimnawy ;-(( pewnikiem z gor przylazł ,moze cosik wiesz na ten temat ??? heheeheheheheheh..całuchyyyyyy Quote
Bodziulka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Merol się czai i ostro kombinuje :evil_lol: Quote
ferraribox Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bonita'] LIZANKO!!!od faflunów:eviltong: :eviltong: :eviltong: dla pięknych mordek za kratkami:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bonita']Za tym płotem jeszcze chyba nie wstawiałam :grin: :grin: cholera ile wy macie tych płotow:grin: Quote
Recommended Posts