Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']A mamy jakiś tekst? Proszę wklejcie bo nie mam czasu szukać.:oops:[/QUOTE]

wez z ogloszenia:
[URL]http://allegro.pl/uratuj-ramba-jutro-wywoz-do-umieralni-blagamy-i1333974260.html[/URL]

Posted

Ha, to Rambo ma mi się zmieścić jutro?
Pewnie się zmieści (jak na razie oprócz 2 ludziów, 4 naszych psów, boksera, cc, dwóch kociaków, pudelka i 2 yorków nie jedzie nikt więcej :))
Tylko mówiłam juz Budrysek, że mamy wyjazd najpóźniej o 9 - terminy nas gonią.
Jesli się nie wyrobicie, to pewnie w przyszłym tygodniu też pojedziemy - będzie miał honorową pierwszą miejscówkę :)

Posted

[quote name='mikoada']Klaudus_ i Budrysek właśnie jadą z Rambo do Katowic trzymajcie kciuki oby wszystko się udało...[/QUOTE]

Boze ..rycze .ze szczescia!!
pol nocy nie moglam spac... Czy wioza go do Piromanki ,czy ona o tym wie?

Posted

Tak wczoraj rozmawiałam z Piromanką. Do Warszawy Rambo pojedzie z Figu, mam tylko nadzieję, że się zmieści u niej w aucie...

Dziewczyny pamiętajmy, że trzeba dozbierać brakujące deklaracje, żeby chłopak mógł się cieszyć życiem :)

Posted

dozbieramy;)

zaraz wejde na konto ,zobacze czy sa nowe wplaty i zrobie rozliczenie, moze napisze do moderatora o przeniesienie na mnie 2gie postu ,to bede wpisywac rozliczenie?
Dziewczyny ,od 3 w nocy krecilam sie z boku na bok i nie moglam spac..jeszcze tak sie nigdy na dogo nie przejelam jak tym bidakiem..teraz rycze ze szczescia. Rambus dostal prezent na Mikolaja...

A ja zabieram sie za bazarek.

Posted

Super wiadomość ! No i z tego bazarku też już jest jakiś grosik..
I nadal trwa i :loveu:serdecznie zapraszamy:lol: na zakupy
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197574-Szybki-Bazarek-Różności-na-ratowanie-Ramba-11.12.?p=15874513#post15874513[/URL]