Jump to content
Dogomania

Rambo w BDT u Piromanki- PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU Z W-WY DO GRÓJCA !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika083']o kurka ,to chyba to moje wydrukowali co slalam ,bo pisalam ,ze przypomina pinczera sredniego !!
wroclaw bylby suoer ,bo mialabym go na oku!![/QUOTE]

Właśnie wysłałam do Pana maila zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Zdjęcia są fantastyczne a Rambo na kanapie normalnie cudeńko ;)

• Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mikoada to Twoj numer:
[B]602 805 841.[/B]

bo taki podalam do gazety i faktycznie napisalam ,ze piesek w typie pinczera sredniego.
Akiedy ten pan dzwonil, moze dopiero dzisiaj to wydruowali?
mam nadzieje ,ze telefony sie rozdzwonia

Posted

[quote name='Aimez_moi']Chlopak jest przesliczny i chyba taki.....:) z charakterkiem......[/QUOTE]

Oj tak... z charakterkiem... przylepnego cukiereczka :-)
Ale pinczer średni z niego żaden.. To bardziej rotek..

Posted

[quote name='Piromanka']Oj tak... z charakterkiem... przylepnego cukiereczka :-)
Ale pinczer średni z niego żaden.. To bardziej rotek..[/QUOTE]

ale wagowo bardziej pinczer sredni:P do rottka to by musial przytc jeszcze drugie tyle :)
chybaze to szczenior i jeszcze wyrosnie!:D

Posted

[quote name='monika083']mikoada to Twoj numer:
[B]602 805 841.[/B]

bo taki podalam do gazety i faktycznie napisalam ,ze piesek w typie pinczera sredniego.
Akiedy ten pan dzwonil, moze dopiero dzisiaj to wydruowali?
mam nadzieje ,ze telefony sie rozdzwonia[/QUOTE]

Tak Monika to mój nr. Ten Pan dzwonił dzisiaj koło południa i powiedział, że ogłoszenie ukazało się w dzisiejszej Gazecie Wyborczej. Podczas rozmowy okazało się, że Pan chce małego psiaka do domu, lubiącego dzieci :) Rambo co prawda nie jest mały, ale podesłałam jego zdjęcia oraz zdjęcia innych psiaków z Pszczyny

Posted

Monika mam prośbę czy mogłabyś napisac tekst do ogłoszeń Rambusia??? Masz dobrą rękę do tekstów :) Trzeba Ramba ostro ogłaszac, żeby jak najszybciej znalazł domek stały...

Posted

[quote name='Havanka']Wpłacilam swoją deklarację na Rambo od razu na trzy miesiące po 10 zł. Jutro powinny już być na koncie.
28 zł to kwota z bazarku na poczet mojego zobowiązania.
Bardzo proszę o potwierdzenie otrzymania pieniędzy na wątku bazarkowym:http://www.dogomania.pl/threads/197469-*Oryginalne-upominki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-i-imieninowe!-Do-9.12-godz.20.00?p=15850164#post15850164

dziekujemy! jak pieniazki dotra ,potwierdze na watku,

Posted

Slodki ,sliczny.przecudny!!!

wymysle dzisiaj jakis tekst i zabiore sie za ogloszenia. Rambulek czas do domku! Tego pychola ma tak cudnego :) tylko calowac!!

Piromanko ,czy pieniazki na tabletki dotarly? i czy przesylka doszla(chociaz w to watpie ,bo poczta przed swietami zawalona) Ehh wiecie co wcale nie ciesza te swieta..adopcje w miejscu ,wysylki w miejscu..a po swietah pewnie wyrzucone ''prezenty'' na ulicach.