monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Piromanka']Czekam niecierpliwie na Rambunia! Już jedzie....[/QUOTE] Piromanko ,ogromne podziekowania dla Ciebie. Czy Ty moglabys pojsc z nim do weta ,zaszczepic go i odrobaczyc/odpchlic? oczywiscie wysle Ci na to pieniazki. Quote
Piromanka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='monika083']Piromanko ,ogromne podziekowania dla Ciebie. Czy Ty moglabys pojsc z nim do weta ,zaszczepic go i odrobaczyc/odpchlic? oczywiscie wysle Ci na to pieniazki.[/QUOTE] Oczywiście, że tak! Do hotelu powinien pojechać z książeczką. Quote
BUDRYSEK Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Piromanka']Oczywiście, że tak! Do hotelu powinien pojechać z książeczką.[/QUOTE] do hotelu? myslałam,że on jedzie na dt do Ciebie? Rambus całą deroge do K-c grzecznie siedział i podziwiał krajobrazy :) bardzo dziękuję Figu za wszystko :loveu: Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='BUDRYSEK']do hotelu? myslałam,że on jedzie na dt do Ciebie? on tylko przekjsciowo do Piromanki ,a pozniej do Donki do hotelu ,dlatego caly czas konieczne deklaracje.. Piromanko,bedziesz miala mozliwosc zrobienia jakis ladnych fotek? Quote
BUDRYSEK Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='monika083'][quote name='BUDRYSEK']do hotelu? myslałam,że on jedzie na dt do Ciebie? on tylko przekjsciowo do Piromanki ,a pozniej do Donki do hotelu ,dlatego caly czas konieczne deklaracje.. Piromanko,bedziesz miala mozliwosc zrobienia jakis ladnych fotek?[/QUOTE] a ja myslę,że Piromanka szybko znajdzie mu domek ;) Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='BUDRYSEK'][quote name='monika083'] a ja myslę,że Piromanka szybko znajdzie mu domek ;)[/QUOTE] ja mam taka nadzieje tez :) Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ciekawe kiedy Rambus dotrze do Piromanki. Quote
Piromanka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='monika083']ciekawe kiedy Rambus dotrze do Piromanki.[/QUOTE] Jeszcze go nie ma, ale czekamy.. Wszystko już przygotowane. Mam nadzieję że uda mi się znaleźć mu domek co najmniej tak szybko jak Homerkowi! Jeśli mój aparat bez lampy nie odmówi posłuszeństwa, spróbuję obfocić psiunia. Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 to fajnie,A masz dla niego szeleczki/smyczke. Ja mam takie ladny,nowy komplecik ,w sam raz na niego u mamy we Wroclawiu ,moze by go wyslala priorytetem do Ciebie? Quote
Tola^^ Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jak sie ciesze że psiaczrek już niedługo będzie u Piromanki :D Quote
Piromanka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='monika083']to fajnie,A masz dla niego szeleczki/smyczke. Ja mam takie ladny,nowy komplecik ,w sam raz na niego u mamy we Wroclawiu ,moze by go wyslala priorytetem do Ciebie?[/QUOTE] Bardzo chętnie!! Dziękujemy!!! Quote
Tola^^ Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jest jakiś tekst do ogłoszeń dla niego? Jak będę miała trochę czasu to go poogłaszam :) Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Tola^^']Jest jakiś tekst do ogłoszeń dla niego? Jak będę miała trochę czasu to go poogłaszam :)[/QUOTE] wlasciwie to pomysle wieczorkiem nad nowym tekstem ,bo przeciez stary juz na szczescie nieaktualny ,Piromanka bedzie mogla cos wiecej o nim powiedziec(stosunek do psow,zachowanie czystosci itp.) to napisze jakis pasujacy tekst ,on ogloszen jeszcze ma sporo w necie ,ale jutro lecimy z nowym tekstem. Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Piromanka']Bardzo chętnie!! Dziękujemy!!![/QUOTE] to wyslij mi prosze adres do pw, to poprosze mame ,zeby jutro wyslala. Quote
mikoada Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Ciekawe czy chłopak już dojechał, czekam z niecierpliwością na info... Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='mikoada']Ciekawe czy chłopak już dojechał, czekam z niecierpliwością na info...[/QUOTE] ja tez!! musze wyjsc teraz z moim maluchem ,jak wroce to zabiore sie za bazarek , Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Rambusiu dojechalej juz do cioci Piromanki? Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 bazarek kolejny,jeszcze cos do niego dodam ,poki co jest tyle,prosze podnosic!:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197733-Pchli-Targ-na-Ramba...15.12.?p=15876295#post15876295[/URL] Quote
Havanka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Moniko, chcę wysłać do Ciebie Pw, ale masz przepełnioną skrzynkę . Quote
mikoada Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Właśnie dostałam informację od Piromanki, że pojechała po chłopaka i jadą teraz do domku, Rambo siedzi już u Piromanki na kolanach :) Na pewno jak już będą w domku Piromanka napisze nam tu wszystko. Quote
Aimez_moi Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Pewnie tak......:):) ale czekanie zawsze jest trudne........ Quote
Recommended Posts