Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Skutek właśnie pojechał do domu !!!!!

Ło matko ale nowina !!!
A co ty taka oszczędna w słowach jesteś ? Pisz kto, gdzie i jak bo my tu wszyscy strasznie ciekawi.

Posted

Oki, już zeznaję wszystko.
Po Skutka, który teraz będzie miał na imię Kajtek, przyjechała cała przesympatyczna rodzina - młode małżeństwo z 3 letnią córeczką i Mamą. Skutek- Kajtek będzie należał do Pani Mamy, właśnie. Zostaje w Krakowie i obiecano nam, że będzie z nami w kontakcie.
Atmosfera była troszkę obłędna - wyobraźcie sobie 3 -latkę z ciasteczkiem w łapce w obliczu moich zagłodzonych psów. Łucja wskakiwała na kolana, Balbina na stół, Gjalpo próbował opiekować się dzieckiem, Flo darła mordę, Skutek moczył ogon w herbacie. Kiedy na propozycję wymiany herbaty na nową, bez ogona, usłyszeliśmy że "przecież teraz ciągle będzie nam moczył ogon w herbacie" byliśmy już w pełni przekonani, że TO jest TO! Państwo nie byli przestraszeni tym, że troszkę się piesek u nas zdemoralizował, że włazi do łóżka i tak dalej.
Bardzo fajna rodzina, naprawdę. Dobrze chłopak trafił. Na lato będzie sobie jeździł do domku na wieś.
Jutro oczywiście zadzwonię i zapytam jak minęła pierwsza noc, no bo nie wytrzymam, ale mam poczucie, że świetnie trafił i będzie szczęśliwy.

Posted

No to rewelacja :) Wszystko się w końcu poukładało!!! :)

Się zacytuję - post z 9 grudnia :razz:
[quote name='Andzike']Skutku Uboczny, Ty !!!!
Niniejszym informuję, że biorę Cię na oficjalny, wirtualny tymczas!
Objawiać się to będzie tym, że będę zaglądać jeszcze intensywniej i życzyć nowego domu jeszcze mocniej.
I generalnie masz tydzień na znalezienie się w nowym domu!!!!

No dwa dni się zasiedział:cool3:

Powodzenia Skuteczku - Kajteczku!!!

Posted

Słuchajcie, dziewczyny, ja mam prośbę. Zajrzyjcie do tych 36 szczeniaków ze Stalowej Woli, dziewczyna ma tam niezłą jazdę, trzeba pilnie szukać jakichś domów tymczasowych, to nieduże szczenięta, gdzieś je musimy wcisnąć!

Posted

Florentynka napisał(a):
Słuchajcie, dziewczyny, ja mam prośbę. Zajrzyjcie do tych 36 szczeniaków ze Stalowej Woli, dziewczyna ma tam niezłą jazdę, trzeba pilnie szukać jakichś domów tymczasowych, to nieduże szczenięta, gdzieś je musimy wcisnąć!

Podrzucisz linka? Wiem, że było to już gdzieś poruszane, ale jakoś się nie załapałam...

Posted

Florentynko, ja nie mogę, po prostu nie mogę, byłam już z pięć razy na ich wątku, wytrzymuję jakieś 3 minuty, a potem, rety potem budzi się we mnie Witkacy i drze mi się w głowie na cały głos: ZGAŚCIE ŚWIATŁO, BO ONE DO ŚWIATŁA LEZĄ! No za dużo ich, za dużo, za dużo!!! Łaaaaaaaaaaa!

Posted

No ja Cię rozumiem... tylko tu cholera gaszenie światła nic nie pomaga.

A młodsza pani Skutka-Kajtka się zajmuje szyciem takich kreacji że mózg staje, właśnie sobie zwiedziłam stronę internetową - rekonstrukcje strojów historycznych, palce lizać, uwielbiam takie klimaty!