Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm, powiedzmy, że zobaczymy. Umówiły się na weekend, jak na razie.
No ale metoda klin klinem musi zadziałać, nie? Zwłaszcza, że Balbina ze względu na formę dobrze się sprawdzi w roli klina.

Posted

Florentynka napisał(a):
Hmm, powiedzmy, że zobaczymy. Umówiły się na weekend, jak na razie.
No ale metoda klin klinem musi zadziałać, nie? Zwłaszcza, że Balbina ze względu na formę dobrze się sprawdzi w roli klina.

Musi się udać. Tym razem na pewno :)
A taką paróweczką to nic tylko się pocieszać ;)

Posted

Aaaa, rozumiem... :p

A tych szczeniaków to więcej nie miałaś? Rany... u nas w schronisku też 6 :shake:

Edit. A czy to nie jest czasem tak, że to Ty Dzika_Figo piszesz co drugi post? I tak omykasz? (i dlatego mój tam wskoczył) :evil_lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Aaaa, rozumiem... :p

A tych szczeniaków to więcej nie miałaś? Rany... u nas w schronisku też 6 :shake:

To nie moje szczeniaki, nie miałam wpływu na ilość. Możesz mieć pretensje do Puni, która je wygrzebała z jamy albo do ich matki... ale zastanów się, czy to będzie fair :evil_lol:

Posted

No dobra, to już napiszę, żeby nie było żeście niedoinformowane. A jak się zapeszy to będzie na Was, o!
Wczoraj miałam po prostu całkiem obiecujący telefon w sprawie Skutka, państwo chcą się w weekend spotkać i poznać psa.

Posted

majuska napisał(a):
A mi dalej nikt nic nie wyjasnił:mad::mad:

Jak nie?
W weekend do Skutka przychodzą goście. Oglądać go i poznawać. O szczegóły pytaj Aśkę. Ona się teraz napwawa Balbiną i ma wszystko gdzieś a ja za nią świecę oczami na prawo i lewo. Siostra, idź lepiej do Mani się usprawiedliwić, bo jutro może już być za późno i mamanabank Ci nie wybaczy.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Jak nie?
W weekend do Skutka przychodzą goście. Oglądać go i poznawać. O szczegóły pytaj Aśkę. Ona się teraz napwawa Balbiną i ma wszystko gdzieś a ja za nią świecę oczami na prawo i lewo. Siostra, idź lepiej do Mani się usprawiedliwić, bo jutro może już być za późno i mamanabank Ci nie wybaczy.

Gdzie mam iść???

Posted

mamanabank napisał(a):

Edit. A czy to nie jest czasem tak, że to Ty Dzika_Figo piszesz co drugi post? I tak omykasz? (i dlatego mój tam wskoczył) :evil_lol:

Przez chwilę pisałam, ale potem majuska wskoczyła ze swoim narzekaniem i się popsuło :evil_lol: