Andzike Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ULKA12 napisał(a):I jak przeczucia się spełniły? No właśnie, Florentynka, spełniły się ??? ;) Quote
Florentynka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Hmm, powiedzmy, że zobaczymy. Umówiły się na weekend, jak na razie. No ale metoda klin klinem musi zadziałać, nie? Zwłaszcza, że Balbina ze względu na formę dobrze się sprawdzi w roli klina. Quote
Andzike Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Florentynka napisał(a):Hmm, powiedzmy, że zobaczymy. Umówiły się na weekend, jak na razie. No ale metoda klin klinem musi zadziałać, nie? Zwłaszcza, że Balbina ze względu na formę dobrze się sprawdzi w roli klina. Musi się udać. Tym razem na pewno :) A taką paróweczką to nic tylko się pocieszać ;) Quote
Romka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 No to czekamy cierpliwie i zaciskamy kciuki... Quote
Florentynka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Zaciskajcie, zaciskajcie, bo Balbina się przejęła rolą klina i ciągle do Skutka mówi "bujaj się, Skutek!" Quote
Dzika_Figa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A u Balbiny to nic nie napiszesz... Miały zdjęcia byc, filmiki, fascynujące opowieści... A tymczasem Balbina głównie śpi! Quote
majuska Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Eeej...bo ja nie kumam, o co chodzi z tymi przeczuciami i z tym zaciskaniem???:mad::mad: Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 No nareszcie!!! Goście to już coś! Quote
Dzika_Figa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Florentynka napisał(a):Hmm, powiedzmy, że zobaczymy. Umówiły się na weekend, jak na razie. Znaczy ze w weekend Skutek ma mieć gości... Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Bez sensu... Dlaczego mój post wskoczył przed Twój, Dzika_Figo, skoro był odpowiedzią do Twojego postu? Hmm... Quote
Dzika_Figa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='mamanabank']Bez sensu... Dlaczego mój post wskoczył przed Twój, Dzika_Figo, skoro był odpowiedzią do Twojego postu? Hmm... Bo Ty zawsze chcesz być wszędzie pierwsza. Taki charakter :diabloti: Zajrzycie? http://www.dogomania.pl/threads/198438-Stalowa-Wola-6-KLUSEK-z-nory-POTRZEBNE-DOMY!!!?p=15945449#post15945449 Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Aaaa, rozumiem... :p A tych szczeniaków to więcej nie miałaś? Rany... u nas w schronisku też 6 :shake: Edit. A czy to nie jest czasem tak, że to Ty Dzika_Figo piszesz co drugi post? I tak omykasz? (i dlatego mój tam wskoczył) :evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mamanabank napisał(a):Aaaa, rozumiem... :p A tych szczeniaków to więcej nie miałaś? Rany... u nas w schronisku też 6 :shake: To nie moje szczeniaki, nie miałam wpływu na ilość. Możesz mieć pretensje do Puni, która je wygrzebała z jamy albo do ich matki... ale zastanów się, czy to będzie fair :evil_lol: Quote
Florentynka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 No dobra, to już napiszę, żeby nie było żeście niedoinformowane. A jak się zapeszy to będzie na Was, o! Wczoraj miałam po prostu całkiem obiecujący telefon w sprawie Skutka, państwo chcą się w weekend spotkać i poznać psa. Quote
majuska Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A mi dalej nikt nic nie wyjasnił:mad::mad: Quote
Florentynka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 majuska napisał(a):A mi dalej nikt nic nie wyjasnił:mad::mad: Właśnie wyjaśniłam, czego się ciskasz i to jeszcze dwa razy? Znów skaczą posty - dawno tego nie było.... Quote
Dzika_Figa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 majuska napisał(a):A mi dalej nikt nic nie wyjasnił:mad::mad: Jak nie? W weekend do Skutka przychodzą goście. Oglądać go i poznawać. O szczegóły pytaj Aśkę. Ona się teraz napwawa Balbiną i ma wszystko gdzieś a ja za nią świecę oczami na prawo i lewo. Siostra, idź lepiej do Mani się usprawiedliwić, bo jutro może już być za późno i mamanabank Ci nie wybaczy. Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Florentynko nic się nie zapeszy, nic a nic! (Dzika_Figo, ja już wiem dlaczego mój post przed Twoim, dopisałam wyżej :-)) Quote
Florentynka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Jak nie? W weekend do Skutka przychodzą goście. Oglądać go i poznawać. O szczegóły pytaj Aśkę. Ona się teraz napwawa Balbiną i ma wszystko gdzieś a ja za nią świecę oczami na prawo i lewo. Siostra, idź lepiej do Mani się usprawiedliwić, bo jutro może już być za późno i mamanabank Ci nie wybaczy. Gdzie mam iść??? Quote
Dzika_Figa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mamanabank napisał(a): Edit. A czy to nie jest czasem tak, że to Ty Dzika_Figo piszesz co drugi post? I tak omykasz? (i dlatego mój tam wskoczył) :evil_lol: Przez chwilę pisałam, ale potem majuska wskoczyła ze swoim narzekaniem i się popsuło :evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Florentynka']Gdzie mam iść??? No do Mani, przeca piszę! http://www.dogomania.pl/threads/197661-Mania-zagubiona-ma%C5%82a-dziewczynka-ju%C5%BC-w-DT-szuka-domu-sta%C5%82ego Quote
majuska Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 No już dobra, dobra, bo te cholerne posty przeskakują To trzymam te kciukasy i tyle!!! Quote
szosti999 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [video=youtube;eM4ZvPMkuHg]http://www.youtube.com/watch?v=eM4ZvPMkuHg[/video] Ładny OT tutaj tworzycie, czyli mam robic te ogloszenia? Quote
Dzika_Figa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Filmik super - DZIĘKI!!! :loveu::loveu: Oczywiście, rób, będziemy bardzo wdzięczne! My wszędzie offujemy, niestety... Quote
Recommended Posts