Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dusje']Dotka, podobno rewelacyjne wyniki na porost siersci daje KELP - do kupienia w aptekach. Ja bylabym jednak za nowa fryzurka w typie rasowca ;):evil_lol: mysle, ze jego szanse wzroslyby. No ale niech sie Moni wypowie :lol:[/QUOTE]

ja jem Kelp i moje suki tez...obrastamy

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NIe,nie zmieniłam numeru,przez niedopatrzenie orange na chwilę go straciłam,ale po reklamacji odzyskałam.
Nie było mnie z powodu okropnych kłopotów jakie na mnie spadły.
Wszystko u Twixia w jak najlepszym porządku.
Dziś do nowego domu wyjechał Welsh.Jeśli tak będę przeżywać rozstania z moimi tymczasowiczami,to się wykończę.
Nie jestem w stanie przeczytać teraz zaległości,przepraszam.

Posted

Witaj Dotka:) mam nadzieję że udalo Ci się poradzić z kłopotami i już jest dobrze, a jak bedziesz potrzebowała jakiejś pomocy to pisz, dzwoń.
Super ze Welsh znalazł domek, ale nic dziwnego że tak to przeżywasz był u Ciebie długo, skradł Twoje serce, trzymaj się.
Dziewczyny prosiły żeby zabrać Twixa do fryzjera, a potem zrobic mu nowe fotki, dasz radę wybrać się z nim do salonu piękności:)?

Posted

Z kłopotami jeszcze sobie nie poradziłam-ze wspólnotą zapowiada się dłuższa batalia,a i to nie jedyny mój problem...
Twix może załapać się na wizytę już w przyszłym tyg. w poniedziałek zadzwonię do groomerki i spróbuję go gdzieś "wcisnąć".
W każdym razie,w pon dam znać jaki mam termin.

Potrzebuję kartę pamięci Smart Media do mojej jeszcze panieńskiej niezawodnej lustrzanki-tworzy foty nie z tej ziemi.
W sklepach jej nie uświadczysz,znalazłam na allegro,kupiłam,ale ktoś ją pogryzł-nie zdążyłam jej nawet włożyć do aparatu.
Gdyby ktos gdzieś słyszał o takiej,może być nawet 64mb,czy mniejsza,oby za sensowne pieniądze,byłabym dozgonnie wdzięczna.Na allegro udało mi się raz kupić za grosze,obecne są w kosmicznych cenach :/

Posted

Dotka, i jak? Twix sie zalapal do fryca?

Dziewczyny, nie wiem jak Wy ale moim zdaniem trzeba mu do ogloszen zmienic imie. Twix wg mnie brzmi fatalnie: malo przyjaznie, malo cieplo i na dodatek nieco trudne do wymowienia ;) Nie dosc ze niewidomy i gluchy to jeszcze to imie :oops:
Moni,nie wycofalam sie z deklaracji i nie wycofam.... dopoki Twix nie znajdzie domku :lol: ale tak jak Ci wspomnialam - Twixa trzeba poddac "obrobce", zrobic mu nowe foty a w tym pomoze na pewno niejedna osoba z Wwy,zebrac wszystkie informacje o charakterze psiaka - czekamy na nie..... Allegro tez.
Licze ze Dotka ogarnie i ze w koncu Twix zostanie pokazany szerszej publicznosci ;):lol:

Posted

jeśli mogę pozaśmiecać wątek...

[SIZE="5"]ZAPRASZAM na bazarek dla Bubci, zbieramy na karmę!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/202736-LOTERIA-FANTOWA!!!-Bardzo-ciekawe-rzeczy!-Na-karm%C4%99-dla-Buby!-do-26.02-do-20.00?p=16355892#post16355892[/url][/SIZE]

Posted

No jak tam Twix-już po fryzjerze,czy jeszcze przed.Trzeba ogłaszać psiaka bo zasiedzi się w tym DT i będzie mu bardzo ciężko przyzwyczaić się do nowych opiekunów-a mam nadzieję,że z nową fryzurką znajdzie szybciutko domek-to jest taki piękny pies-taka maskoteczka.

Posted

Kto rano wstaje......i tym samym zagladam do Twixa i nic nie widze. albo raczej widze ciemnosc, ciemnosc widze :roll:
Czy nasz malec juz po umowionej wizycie u gromera? O co chodzi i dlaczego Dotka nic nie pisze?Dotka, odezwij sie i pisz co u Was.

Posted

[CENTER][SIZE="5"][COLOR="purple"]ZAPRASZAM na bazarek dla chorej CaDeBou i Pieguski/Kropeczki!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/203442-WSZYSTKO!-Dla-ka%C5%BCdego!-Bi%C5%BCu-kosmetyki-ciuchy-i-wiele-wiele-innych!!!-11.03-20.00?p=16424759#post16424759[/url][/COLOR][/SIZE][/CENTER]