Anula Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 moni12 napisał(a):Chyba poprosimy cioteczke o nowe zdjęcia . No trzeba poprosić,bo ogłoszenia nie mogą być z takimi fotkami.Te placki na skórze to wynik jakiejś choroby?Przydało by się pobrać zeskrobiny. TWIX chyba ma pieniązki na leczenie? Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 zrobi - te robiła super sprzetem!!Palmtopem hahahahah pojedzie z aparatem co by sie ludziki na Twixa mogły popatrzec z opowiesci - pies domowy... Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Anula napisał(a):No trzeba poprosić,bo ogłoszenia nie mogą być z takimi fotkami.Te placki na skórze to wynik jakiejś choroby?Przydało by się pobrać zeskrobiny. TWIX chyba ma pieniązki na leczenie? pare stron do tyłu TO SĄ blizny po pogryzieni - taki pojechał do DT- nie zarosną futrem - plamy nie powiekszaj sie nie obija sie o sprzety - zna dom - jest mu dobrze zdjecia beda lepsze Quote
moni12 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Tak Twix zna dom , chodzi swoim szlaczkiem ,zna wszystkie kąty.Dota zaproponowała , zeby Twix został u Niej na DS.A i Twix posikuje w domku . Quote
dusje Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No nareszcie jakies foty i troche wiesci.Szkoda,ze nie widac slodkiego pycholca :lol: Jesli dobrze pamietam,Twix mial powiekszone serduszko ale przyczyna nie byla znana. Moze teraz da sie lepiej zdiagnozowac? Quote
moni12 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Tak poprosiłam Dotkę , zeby zrobiła mu ekg i inne badania. Psiak pieniązki ma na to.Dota jest bez netu i dlatego taka cisza.Kontakt tylko narazie telefoniczny. Quote
kasumi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 pozwolę sobie zaprosić na MEEGA BAZAREK http://www.dogomania.pl/threads/204903-MEGA-BAZAR!-Dla-wszystkich!-Ciuchy-bi%C5%BCu-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne!-02.04.-20.00 Quote
Anula Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Cioteczki-jakie macie zdanie na propozycję Dotki o DS?Szkoda,że Dotka nie może wejść na wątek. Quote
moni12 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Na razie wstrzymujemy się z deklaracjami. Twix ma juz troszkę pieniązków , jakby co to napewno ja i Anula je wznowimy. Tak szkoda, ze Dotki nie ma. Quote
Anula Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 TWIXUNIU-zaglądam do ciebie i jestem myślami przy tobie. Quote
kasumi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 i jak z TWIXEM??? bo tu taka cisza od miesiąca....:( ciekawe co u niego...jeśli macie jakieś info to bardzo proszę.... a tymczasem.... kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla RADOMIA...Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję :) http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj%21 Quote
Anula Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jak mi wiadomo to Dotka zaproponowała TWIXOWI DS.Argumentowała to tym,że piesio już się przyzwyczaił do domu,do dzieci i otoczenia.Szkoda jej TWIXA aby przechodził traumę zmieniając dom i nowych opiekunów - argumentowała to jego ślepotą.I na tym stanęło.Dotka nie ma możliwości wejścia na wątek i stąd tak mało jest informacji odnośnie TWIXA. Quote
kasumi Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Anula napisał(a):Jak mi wiadomo to Dotka zaproponowała TWIXOWI DS.Argumentowała to tym,że piesio już się przyzwyczaił do domu,do dzieci i otoczenia.Szkoda jej TWIXA aby przechodził traumę zmieniając dom i nowych opiekunów - argumentowała to jego ślepotą.I na tym stanęło.Dotka nie ma możliwości wejścia na wątek i stąd tak mało jest informacji odnośnie TWIXA. czyli u niej zostaje? byłoby fajnie :) czy decyzja już podjęta? :) Quote
anita_happy Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 no nie wiadomo..moni Twixiem zawiaduje:))) Quote
moni12 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Zawiaduje , zawiaduje. Twix zostaje u Dotki, w najblizszym czasie zadzwonie do Niej i napiszę co i jak. Kochane cioteczki , które wspierały Twixa , zostały po nim pieniążki , czy macie jakies swoje propozycje , czy mam tak zrobic, jak na wątku Miski, ze dzieliłam bidom z przewagą tym co były z tego samego schronu? Quote
Anula Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A może niech te pieniążki pójdą do Dotki,skoro TWIX zostaje u niej.Może przydadzą się Dotce na badania,karmę,leki bo wiadomo,że to już nie młody pies.Dotka dała mu DT a teraz dom.Dziękuję Dotka. Quote
anita_happy Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 mi tez sie tak wydaje..DOTA ma zwierzyniec...a TWIX to pies w podeszłym i kosztowym wieku.... Quote
moni12 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Kochane dzwoniłam dziś do Dotki , powiedziec , ze pieniązki Twixa zostaną Jej przelane. Dziś padam jutro napisze co u misiaczka , było b. zle z nim . Quote
Anula Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Kurcze są jakieś wiadomości o TWIXe jak było bardzo źle? Quote
moni12 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No wreszcie doszłam do siebie po cięzkim tygodniu, od poniedziałku jakieś cięzkie te dni były, ale dzis juz ok. Tak jak napisałam w niedzielę dzwoniłm do Dotki i az mnie zatkało. Gdy była ta poprzednia fala upałów , Twixa serduszko odmawiało posłuszeństwa. Twixio nie wstawał, sikał pod siebie, wetka nie dawała mu juz żadnych szans. Ale Twix twardy gośc nie poddał sie i jak dzwoniłam w niedzielę , był na działeczce u Dorotki i cieszył sie zyciem. Dostaje wit. B12 i inne leki na serduszko. Jutro wysyłam cała kwotę , która Twixowi została , niech Dorotka dba o niego i zeby niczego mu nie brakowało. Quote
Anula Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Kamień mi z serca spadł.Dobrze,że TWIXowi się polepszyło.Takie upały nie sprzyjają starszym i schorowanym psiaczkom.TWIXiu nie sprawiaj nam takich numerów-masz swój domek i ciesz się każdym dniem w zdrowiu. Quote
moni12 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Oj tak Twixsiu niech Dotka dba o ciebie i nie strasz nas. Będę dzwoniła do Dotki i zawsze co się dowiem napiszę. Quote
moni12 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Anita tytuł wątku zmień. Szkoda tylko , ze Dotki nie ma na necie bo potwierdziłaby wpłate końcową na Twixa. Quote
Recommended Posts