Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moni12 napisał(a):
Chyba poprosimy cioteczke o nowe zdjęcia .

No trzeba poprosić,bo ogłoszenia nie mogą być z takimi fotkami.Te placki na skórze to wynik jakiejś choroby?Przydało by się pobrać zeskrobiny.
TWIX chyba ma pieniązki na leczenie?

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anula napisał(a):
No trzeba poprosić,bo ogłoszenia nie mogą być z takimi fotkami.Te placki na skórze to wynik jakiejś choroby?Przydało by się pobrać zeskrobiny.
TWIX chyba ma pieniązki na leczenie?

pare stron do tyłu

TO SĄ blizny po pogryzieni - taki pojechał do DT-
nie zarosną futrem - plamy nie powiekszaj sie

nie obija sie o sprzety - zna dom - jest mu dobrze
zdjecia beda lepsze

Posted

No nareszcie jakies foty i troche wiesci.Szkoda,ze nie widac slodkiego pycholca :lol:
Jesli dobrze pamietam,Twix mial powiekszone serduszko ale przyczyna nie byla znana.
Moze teraz da sie lepiej zdiagnozowac?

Posted

Tak poprosiłam Dotkę , zeby zrobiła mu ekg i inne badania. Psiak pieniązki ma na to.Dota jest bez netu i dlatego taka cisza.Kontakt tylko narazie telefoniczny.

• 1 month later...
Posted

i jak z TWIXEM??? bo tu taka cisza od miesiąca....:( ciekawe co u niego...jeśli macie jakieś info to bardzo proszę....

a tymczasem....
kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla RADOMIA...Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję :)

http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj%21

• 3 weeks later...
Posted

Jak mi wiadomo to Dotka zaproponowała TWIXOWI DS.Argumentowała to tym,że piesio już się przyzwyczaił do domu,do dzieci i otoczenia.Szkoda jej TWIXA aby przechodził traumę zmieniając dom i nowych opiekunów - argumentowała to jego ślepotą.I na tym stanęło.Dotka nie ma możliwości wejścia na wątek i stąd tak mało jest informacji odnośnie TWIXA.

Posted

Anula napisał(a):
Jak mi wiadomo to Dotka zaproponowała TWIXOWI DS.Argumentowała to tym,że piesio już się przyzwyczaił do domu,do dzieci i otoczenia.Szkoda jej TWIXA aby przechodził traumę zmieniając dom i nowych opiekunów - argumentowała to jego ślepotą.I na tym stanęło.Dotka nie ma możliwości wejścia na wątek i stąd tak mało jest informacji odnośnie TWIXA.

czyli u niej zostaje? byłoby fajnie :) czy decyzja już podjęta? :)

• 2 weeks later...
Posted

Zawiaduje , zawiaduje. Twix zostaje u Dotki, w najblizszym czasie zadzwonie do Niej i napiszę co i jak. Kochane cioteczki , które wspierały Twixa , zostały po nim pieniążki , czy macie jakies swoje propozycje , czy mam tak zrobic, jak na wątku Miski, ze dzieliłam bidom z przewagą tym co były z tego samego schronu?

Posted

A może niech te pieniążki pójdą do Dotki,skoro TWIX zostaje u niej.Może przydadzą się Dotce na badania,karmę,leki bo wiadomo,że to już nie młody pies.Dotka dała mu DT a teraz dom.Dziękuję Dotka.

• 3 weeks later...
Posted

Kochane dzwoniłam dziś do Dotki , powiedziec , ze pieniązki Twixa zostaną Jej przelane. Dziś padam jutro napisze co u misiaczka , było b. zle z nim .

Posted

No wreszcie doszłam do siebie po cięzkim tygodniu, od poniedziałku jakieś cięzkie te dni były, ale dzis juz ok. Tak jak napisałam w niedzielę dzwoniłm do Dotki i az mnie zatkało. Gdy była ta poprzednia fala upałów , Twixa serduszko odmawiało posłuszeństwa. Twixio nie wstawał, sikał pod siebie, wetka nie dawała mu juz żadnych szans. Ale Twix twardy gośc nie poddał sie i jak dzwoniłam w niedzielę , był na działeczce u Dorotki i cieszył sie zyciem. Dostaje wit. B12 i inne leki na serduszko. Jutro wysyłam cała kwotę , która Twixowi została , niech Dorotka dba o niego i zeby niczego mu nie brakowało.

Posted

Kamień mi z serca spadł.Dobrze,że TWIXowi się polepszyło.Takie upały nie sprzyjają starszym i schorowanym psiaczkom.TWIXiu nie sprawiaj nam takich numerów-masz swój domek i ciesz się każdym dniem w zdrowiu.