moni12 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 No były dziś nawet dwa "Mikołaje " z worem karmy dla Twixia, ale nikogo nie zastali . Czekali nawet z myślą, ze Dotka wyszła z psiakami , ale niestety:shake: Quote
dota&koka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Szkoda,że "mikołaje" nie pomyślały żeby choć godzinę przed wizytą zadzwonić,sprawdzić czy będę w domu... Wczoraj było wiele imprez mikołajkowych,a ja mam przecież dzieci... Tula,charakterek Twixia poznałam,wiem kiedy ma lepszy czy gorszy dzień.Ale niewiele więcej mogę o nim powiedzieć niż do tej pory-je,śpi,na spacery chodzić nie chce.Nie reaguje już nerwowo na niespodziewany dotyk,mieszkanie poznał w 100%,radzi sobie nawet ze schodzeniem po schodach.Najchętniej wcale nosa nie wystawiałby za drzwi,zimno i śnieg nie dla niego. Mówiłam Moni,że Twix jest indywidualnością-słyszy tylko to,co chce słyszeć :) Twix jest wspaniałym,niekłopotliwym psiakiem.Nie potrzeba mu więcej niż mieć swój kącik w ciepłym domu,pełną miseczkę i mizianko kiedy będzie miał na to ochotę. Quote
anita_happy Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 łooooooooojjj kiobity....i sie nie dogadałyscie...a ja che fotek! i juz...ze sniegiem...w czapce mikołaja Quote
Monika.D Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Witaj Twix'iku! Niedobra ciotka długo do Ciebie nie zaglądała :( Quote
moni12 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Halo halo Twix miał dziś Mikołaja . Była u niego pani Ania z fb z workiem karmy. Mąz pani Ani porobił zdjęcia , ale podobno nie ma do tego talentu:evil_lol: Quote
anita_happy Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='moni12']Halo halo Twix miał dziś Mikołaja . Była u niego pani Ania z fb z workiem karmy. Mąz pani Ani porobił zdjęcia , ale podobno nie ma do tego [B]talentu[/B]:evil_lol:[/QUOTE] jak nie ma...to do TBN i do mam talrnt Quote
dusje Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Witaj maluchu :loveu: Pokaz sie nam, stesknionym ciotkom :lol: Foty, plisssss :multi: Moni, dzisiaj robie przelew dla malego za grudzien, jak dolizie - potwierdz prosze :lol: Quote
Ewanka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Witaj Twixiku :) ... oj, fotki, fotki fotki ... gdzie są fotki ???? Quote
anita_happy Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 i gdzie te fotki?plizzzzzzzzzzzz.... Quote
moni12 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='dusje']Witaj maluchu :loveu: Pokaz sie nam, stesknionym ciotkom :lol: Foty, plisssss :multi: Moni, dzisiaj robie przelew dla malego za grudzien, jak dolizie - potwierdz prosze :lol:[/QUOTE] Dusje jak tylko dojdzie to potwierdze. Staram się robic to na bieżąco, ale musicie mi wybaczyc bo wyciąg dostaje od pań w banku raz na tydzień. Quote
marysia55 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 no i co z tymi fotkami ??? czekamy :mad: Quote
dusje Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Twix wedruje na szczyty :multi::loveu: Co u niego, Dotka, zyjecie? :lol: Quote
dusje Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Przerazajaca ta cisza. Pies odchodzi w niepamiec, bo na watku nic sie nie dzieje :shake: Z zagranicy mam dzwonic i pytac? :roll: Quote
rita60 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Tak cos watek zamarł,zadnych info,ani fot:shake: Quote
moni12 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Oj tak kochany ślepaczku cicho tu u Ciebie.:placz: Quote
moni12 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dotka a co z fryzjerem?! Moze wtedy nowe foty , ogłoszenia i domek jakis by się znalazł?!!!!!!!!!! Quote
dusje Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 moni12 napisał(a):Dotka a co z fryzjerem?! Moze wtedy nowe foty , ogłoszenia i domek jakis by się znalazł?!!!!!!!!!! Tez jestem zdania, ze psiaka trza nieco podrasowac, moze znajdzie sie wielbiciel mimo jego kalectwa? Tak skudlacony nie wpadnie nikomu w oko. Jakby co, zamowimy mu jakis kubrak na obstalunek i bedzie mu cieplo na spacerkach. Dotka, mozesz go zmierzyc? Obwod klatki, szyi, brzucholca dl od szyi do nasady ogonka ? Quote
moni12 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 o tak super by było. Twixio w nowej odsłonie i w kubraczku. Cud miód . Quote
Ewanka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Twixiku, co u ciebie słychać? ... pewnie sen zimowy ;) :) Quote
dusje Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Malenki :loveu: nie zostajemy w tyle i idziemy na pieterko :multi: Quote
anita_happy Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Twix..weź no sie pokaż!!!! dota...mam pytanie..czy możliwe jest... zrobienie przez ciebie PA? Twoja ulica - Inzynierska/Pr/Pólnoc dla naszej, szydłwoieckiej suni? kto mi da fona do doty? Quote
dusje Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kurde, a gdzie post Moni z wczoraj? :crazyeye: :cool3: Twixi, jak sie miewasz malenki? :loveu: Jak na Pradze? Zasypana? ;) Quote
Ewanka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Twixiku pokaż chociaż czubek nochala ....... tęsknimy :) Quote
Recommended Posts