Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No były dziś nawet dwa "Mikołaje " z worem karmy dla Twixia, ale nikogo nie zastali . Czekali nawet z myślą, ze Dotka wyszła z psiakami , ale niestety:shake:

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda,że "mikołaje" nie pomyślały żeby choć godzinę przed wizytą zadzwonić,sprawdzić czy będę w domu...
Wczoraj było wiele imprez mikołajkowych,a ja mam przecież dzieci...

Tula,charakterek Twixia poznałam,wiem kiedy ma lepszy czy gorszy dzień.Ale niewiele więcej mogę o nim powiedzieć niż do tej pory-je,śpi,na spacery chodzić nie chce.Nie reaguje już nerwowo na niespodziewany dotyk,mieszkanie poznał w 100%,radzi sobie nawet ze schodzeniem po schodach.Najchętniej wcale nosa nie wystawiałby za drzwi,zimno i śnieg nie dla niego.
Mówiłam Moni,że Twix jest indywidualnością-słyszy tylko to,co chce słyszeć :)
Twix jest wspaniałym,niekłopotliwym psiakiem.Nie potrzeba mu więcej niż mieć swój kącik w ciepłym domu,pełną miseczkę i mizianko kiedy będzie miał na to ochotę.

Posted

Halo halo Twix miał dziś Mikołaja . Była u niego pani Ania z fb z workiem karmy. Mąz pani Ani porobił zdjęcia , ale podobno nie ma do tego talentu:evil_lol:

Posted

[quote name='moni12']Halo halo Twix miał dziś Mikołaja . Była u niego pani Ania z fb z workiem karmy. Mąz pani Ani porobił zdjęcia , ale podobno nie ma do tego [B]talentu[/B]:evil_lol:[/QUOTE]
jak nie ma...to do TBN i do mam talrnt

Posted

Witaj maluchu :loveu: Pokaz sie nam, stesknionym ciotkom :lol: Foty, plisssss :multi:

Moni, dzisiaj robie przelew dla malego za grudzien, jak dolizie - potwierdz prosze :lol:

Posted

[quote name='dusje']Witaj maluchu :loveu: Pokaz sie nam, stesknionym ciotkom :lol: Foty, plisssss :multi:

Moni, dzisiaj robie przelew dla malego za grudzien, jak dolizie - potwierdz prosze :lol:[/QUOTE]

Dusje jak tylko dojdzie to potwierdze. Staram się robic to na bieżąco, ale musicie mi wybaczyc bo wyciąg dostaje od pań w banku raz na tydzień.

Posted

moni12 napisał(a):
Dotka a co z fryzjerem?! Moze wtedy nowe foty , ogłoszenia i domek jakis by się znalazł?!!!!!!!!!!

Tez jestem zdania, ze psiaka trza nieco podrasowac, moze znajdzie sie wielbiciel mimo jego kalectwa? Tak skudlacony nie wpadnie nikomu w oko. Jakby co, zamowimy mu jakis kubrak na obstalunek i bedzie mu cieplo na spacerkach.
Dotka, mozesz go zmierzyc? Obwod klatki, szyi, brzucholca dl od szyi do nasady ogonka ?