Anula Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='moni12']Anula dzieki , nie byłam w banku. Mam dosc tej ciszy , braku zdjęc .Stoimy w miejscu.[/QUOTE] A kontaktowałaś się z Dotką tak nie może być,żeby pies siedział w Dt i nie miał ogłoszeń.Tym sposobem nie pomożemy innym bidom,które czekają na wyciągnięcie ze schronu i na deklaracje. Quote
Anula Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 TWIXSIUNIU-zaglądam do ciebie -a tu taka cisza-już chyba kochane cioteczki zapomniały o pięknej maskoteczce! Quote
moni12 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nie nie zapomniały . Jutro miała kolezanka zajechac do Twixa i zrobic mu fotki do ogłoszen , ale Dotki nie będzie w domku. Quote
Anula Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 moni12 napisał(a):Nie nie zapomniały . Jutro miała kolezanka zajechac do Twixa i zrobic mu fotki do ogłoszen , ale Dotki nie będzie w domku. No tak-du.... zbita! Quote
dusje Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Paranoja :shake: Moze jeszcze przed Euro 2012 uda sie go obfocic,oglosic i wyadoptowac :roll: Quote
zerduszko Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Kolejny cudny DT... czemu dogomaniacy się na to godzą? Quote
Anula Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 zerduszko napisał(a):Kolejny cudny DT... czemu dogomaniacy się na to godzą? Prawdopodobnie nie mają wyjścia. Dotka odezwij się.Jak nasz TWIX się ma.My czekamy na odrobinę wiadomości-to taki miód na serce. Quote
dusje Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Czy ktos moze podjechac do Dotki i na wlasne oczy zobaczyc,co dzieje sie z Twixem? Dotka sie nie odzywa,brak fot psa i jakichkolwiek wiadomosci o nim!!!! Przyznam szczerze, ze zaczynam sie niepokoic,bo bez wzgledu na jakiekolwiek problemy osobiste,Dotka powinna informowac nas na biezaco,co z psiakiem.Napisanie kilku slow i wrzucenie fot nie jest czasochlonne,nieprawda? Poza tym w ten sposob utrudnia nam zadanie znalezienia DS dla Twixa bo na dobra sprawe nie wiemy o nim nic.Nie wiemy,jak sobie radzi na codzien przy swojej ulomnosci itd.Wiemy natomiast ze spi,je,spi,je..... Quote
dusje Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 zerduszko napisał(a):Twix jest na płatnym tymczasie? Na BDT,ale zbieramy sie na jego karme i ewentualne oplaty za weta. Ja wstrzymalam swoje deklaracje z powodow jak wyzej.Dopoki nie zobacze aktualnych fot psa zrobionych przez osobe wizytujaca i nie przeczytam aktualnej relacji od tej osoby,ktora byla i widziala -dopoty nie wplace ani centa.Przykro mi, ale niestety nie podoba mi sie milczenie Dotki, tym bardziej ze Twix jest u niej od listopada ubieglego roku! Quote
zerduszko Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Rajca. Może ten pies zostaje w DT, a Wy jeszcze nie wiecie? A Dotka telefon odbiera? Quote
dusje Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Podobno odbiera,odkad wyjasnila problem z orange.Moni z nia rozmawiala telefonicznie.Zreszta tylko ona moze dokladniej napisac, co i jak.Ja czerpie info z postow. Dotka wspominala o problemach ze wspolnota ale nie wyjasnila dokladnie powodu tych niesnasek.Moze wlasnie idzie o przebywajace u niej psy? Jesli tak, to dziwie sie, ze calkiem niedawno oferowala DT kolejnemu psu.Nie pamietam juz watku i nie wiem, czy oprocz Twixa opiekuje sie jeszcze jakimis psiakami. Edit: ktos chcial odwiedzic Dotke i zrobic foty Twixowi,jednak Dotka odmowila bo w tym czasie mialo nie byc jej w domu. Czy nie dala propozycji umowienia sie w innym terminie? Quote
moni12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No więc pisze. Wczoraj Dotka do mnie zadzwoniła bo Twix wylądował u weta. Tymczas Dotki chyba walnął go łapą i Twix sie wystraszył a Dotka razem z nim.Okazało sie , ze Twix ma nowe gołe placki na skórze i duży łupież.Okazało sie , ze ma (zapisałam na kartce nazwe choroby a kartka została w pracy) chore serduszko. Na skóre dostał specjalny szampon a na serduszko leki. Poprosiłam Dotę o zrobienie mu ekg.Jutro będą foty i relacja z odwiedzin u Twixa cioteczki Abrakadabra, która podjeła sie wizyty i obfocenia skarbeczka. Quote
sybil Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 zerduszko napisał(a):Uwierzę jak zobaczę ;) Ja też! Po ujawnionych ostatnio na dogo rewelacjach włos się jeży, zwłaszcza kiedy brak informacji, fotek i wizyt. Quote
dusje Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 moni12 napisał(a):No więc pisze. Wczoraj Dotka do mnie zadzwoniła bo Twix wylądował u weta. Tymczas Dotki chyba walnął go łapą i Twix sie wystraszył a Dotka razem z nim.Okazało sie , ze Twix ma nowe gołe placki na skórze i duży łupież.Okazało sie , ze ma (zapisałam na kartce nazwe choroby a kartka została w pracy) chore serduszko. Na skóre dostał specjalny szampon a na serduszko leki. Poprosiłam Dotę o zrobienie mu ekg.Jutro będą foty i relacja z odwiedzin u Twixa cioteczki Abrakadabra, która podjeła sie wizyty i obfocenia skarbeczka. Kiedy wyszlo,ze pies ma chore serduszko? Teraz, przy okazji tej wizyty? A byl juz u fryzjera? Jakie leki musi przyjmowac? Czu Dotka ma jakis rachunek od weta i zalecenia lekarza na pismie? Quote
moni12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Z serduszkiem wyszło teraz jak go inna wetka osłuchała. Powiedziała , ze wyraznie słychac szmery w serduszku.Jutro napisze wam nazwe tej choroby. Jest obcięty króciutko , zeby szampon zadziałał. Quote
zerduszko Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ale to co? Szmery i już leki? A ma inne objawy? Quote
moni12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Zerduszko moze nie fachowo sie wyraziłam , wetka okresliła to konkretniej , ale przepraszam zapomniałam , mam napisane na kartce w pracy.Mam problemy ze swoja sunią , jezdze codziennie na kroplówki ponad 30 km i nie mam bardzo głowy .Jutro napisze po pracy jaki problem z serduszkiem ma Twix. Jesli nic nie pokręciłam to endokardioza. Quote
moni12 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Twix juz po wizycie . Abrakadabra przesle mi zdjęcia na maila i szukam chętnej do wstawienia. Ja nie umię:shake:Twix ciągle się ruszał , wiec zdjęcia są nie perfekcyjne. Jesli będą złe , Abrakadabra obiecała na początku przyszłego tygodnia juz super foty.Twix wygolony jest na króciutko, zna miszkanie, porusza sie po nim swobodnie, omija tymczasy Dotki a one jego. Ma swoje legowisko i miseczkę , której pilnuje . Do Doty juz przyzwyczajony na całego. Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 moni12 napisał(a):Z serduszkiem wyszło teraz jak go inna wetka osłuchała. Powiedziała , ze wyraznie słychac szmery w serduszku.Jutro napisze wam nazwe tej choroby. Jest obcięty króciutko , zeby szampon zadziałał. o problemach z sercem to juz dawno była mowa jak wyjeżdzał ze schronisko darling... Quote
Recommended Posts