Marinka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Śliczności...i jak towarzyska :)...a cóż to za piękność obok Neli? Quote
obraczus87 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 U Dorci sa zapewne same piekności :) !!! Panstwo wczoraj dzwonili poznym wieczorkiem, ze dojechali. Mala jest cudowna. Lekko wystraszona, ale jednoczesnie przychodzi sie przytulac :) Quote
Marinka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 obraczus87 napisał(a):U Dorci sa zapewne same piekności :) !!! Panstwo wczoraj dzwonili poznym wieczorkiem, ze dojechali. Mala jest cudowna. Lekko wystraszona, ale jednoczesnie przychodzi sie przytulac :) Nic dziwnego, że jest przestraszona...wszak to kolejni ludzie, którzy się nią zajmują. Oby była szczęśliwa:) Czy Ci Państwo zalogują się na dogo? Quote
obraczus87 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Dzwonią do mnie inni w sprawie Nelki. Przedstawiam im Rysia i jeszcze jedna 10-miesieczna sunię. Mam nadzieje, że Rysio znajdzie szybciutko domek. Wyslę później Panu Maćkowi link do watku :) Quote
dorcia44 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Tu Nela z Pyzą . w miare możliwości jeszcze coś wstawię ,na ile net mi pozwoli :mad: Quote
obraczus87 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Dorotko, faktycznie Nelka w porównaniu z Twoimi tymczasowiczami to wielki pies :) Quote
Marinka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Czy Pyza też jest do adopcji, bo masz ją w podpisie (nie otwiera mi się niestety) Quote
dorcia44 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Pyza już rezydentka ,nie było na nią chętnych ,a my bardzo ją pokochaliśmy więc została :p Quote
Marinka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 dorcia44 napisał(a):Pyza już rezydentka ,nie było na nią chętnych ,a my bardzo ją pokochaliśmy więc została :p Wcale się nie dziwię :) - Taka ślicznota :) Quote
dorcia44 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 oj do ślicznoty było jej daleko :( ona jest z tej słynnej pseudo z Józefowa ,zagłodzone ,wykrzywione ,piły własny mocz ,my wtedy wyciągnęłyśmy od tego ..... dwie sunie ,potem udało się zabrać wszystkie psy . chów wsóbny ,wady genetyczne ,krzywe nóżki ,niezarośnięte ciemiączko ,zęby rosnące na podniebieniu ....z nerkami już ok. ale to cudowny pies ,ma więcej w sobie życia i energii niż teriery :) Quote
Marinka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 dorcia44 napisał(a):oj do ślicznoty było jej daleko :( ona jest z tej słynnej pseudo z Józefowa ,zagłodzone ,wykrzywione ,piły własny mocz ,my wtedy wyciągnęłyśmy od tego ..... dwie sunie ,potem udało się zabrać wszystkie psy . chów wsóbny ,wady genetyczne ,krzywe nóżki ,niezarośnięte ciemiączko ,zęby rosnące na podniebieniu ....z nerkami już ok. ale to cudowny pies ,ma więcej w sobie życia i energii niż teriery :) Jeszcze więcej niż teriery? ...wow, wydaje się to nieprawdopodobne ... Mam ostatnio trochę do czynienia z psiakami tej rasy ...są po prostu nie do zdarcia :) A tu proszę...takie maleństwo i terierowy charakterek :) Niezłą metamorfozę przeszły obie panienki :) Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 INFO OD NELKI :) "Nelka kochany piesek, wesoly, troche szalony ale przede wszystkim słodki. Po konsultacji z weterynarzem, dzisiaj jedziemy na szczepienie. Nelka "układa się" bardzo szybko, bardzo szybko sie uzy i kojarzy fakty." Na dniach otrzymam najnowsze zdjęcia Gwiazdy :) Quote
Marinka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 obraczus87 napisał(a):INFO OD NELKI :) "Nelka kochany piesek, wesoly, troche szalony ale przede wszystkim słodki. Po konsultacji z weterynarzem, dzisiaj jedziemy na szczepienie. Nelka "układa się" bardzo szybko, bardzo szybko sie uzy i kojarzy fakty." Na dniach otrzymam najnowsze zdjęcia Gwiazdy :) Saba jednak potrafi świetnie wychować swoje dzieci :) Kolejna super opinia z domu :) Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Marinkaa napisał(a):Saba jednak potrafi świetnie wychować swoje dzieci :) Kolejna super opinia z domu :) To może chmmm jakaś pseudohodowle załozymy ?? :D Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 PILNIE SZUKAMY DT na kilka dni na poczatku grudnia DLA BRATA NELI - RYSIA. Ajlii - DT dla Rysia - wyjezdza na 6dni na poczatku grudnia. Psiak musi znalezc na ten czas inne miejsce pobytu!!! Bardzo prosze o pomoc!! Szkoda wydawac kasy na platne hotele... tym bardziej szkoda, bo Rysio jest nauczony mieszkac w domku. Przeniesienie Go do boksu moze miec nieciekawe skutki :( Oto Rysio: Quote
Marinka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dzięki Martuniu, za wklejenie tego apelu:) Ja w tytule watku rodziny też podałam info. Quote
obraczus87 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Bardzo prosze. Mam nadzieje ze znajdziemy jakies miejsce dla Niego. 5-6 dni to nie jest miesieac czy dwa.... a jak nie znajdziemy DT to Rysio pewnie trafi do kojca :( szkoda by bylo :( Quote
paulinken Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Jestem po powrocie u Nelki. Cieszę się, że dobre wieści :) Quote
obraczus87 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 PILNIE SZUKAMY DT na kilka dni na poczatku grudnia DLA BRATA NELI - RYSIA. Quote
tripti Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 obraczus87 napisał(a):PILNIE SZUKAMY DT na kilka dni na poczatku grudnia DLA BRATA NELI - RYSIA. a od kiedy do kiedy tak w dniach dokładnie. Quote
Marinka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ajlii odpisała: Planuję wyjechać rano 25 listopada (czwartek). Rysia mogę dowieźć albo rano tego dnia (ruszamy ok. 11), albo wcześniej - np. we wtorek 23.11. W środę 24.11 jestem bez samochodu, więc jesli da sie Ryśka dowieźć komunikacją miejską albo mógłby być odebrany ode mnie - to z czasem mogę sie dostosować. Wracam jednak 30 listopada (wtorek). Moge go odebrać tego dnia wieczorem lub w czwartek 2 grudnia. W środe 1 grudnia ta sama sytuacja - nie mam samochodu do dyspozycji. Quote
obraczus87 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Dostałam informację z DS, iz wysla mi płyte ze zdjęciami Nelki :) Quote
Marinka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 obraczus87 napisał(a):Dostałam informację z DS, iz wysla mi płyte ze zdjęciami Nelki :) Super :)...ależ jestem ciekawa :eviltong:...:lol: Quote
Marinka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Zapraszam gorąco do oddania głosu na Stowarzyszenie Help Animals: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756&start=0 Quote
Recommended Posts