obraczus87 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Marinkaa napisał(a):Super :)...ależ jestem ciekawa :eviltong:...:lol: Ja też :) :) :) Z wieści to Nelka została drugi dzień sama i nie zrobiła bałaganu :) załatwia się na gazetke, a gdy ktos jest w domku to sygnalizuje chęć wyjścia na dworek. Bawi sie wyłacznie swoimi zabawkami, nie podgryza mebli. generalnie szczeniak ANIOŁ :) Quote
Marinka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 obraczus87 napisał(a):Ja też :) :) :) Z wieści to Nelka została drugi dzień sama i nie zrobiła bałaganu :) załatwia się na gazetke, a gdy ktos jest w domku to sygnalizuje chęć wyjścia na dworek. Bawi sie wyłacznie swoimi zabawkami, nie podgryza mebli. generalnie szczeniak ANIOŁ :) Dzielna, dobrze wychowana panienka :)- już kolejna cudowna córeczka Saby :) Gratuluję Państwu z Bydgoszczy doskonałego wyboru :) Quote
obraczus87 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Tylko po Rysia nikt sie nie zgłasza :( a przeciez równie piekny psiak z Niego :( Quote
obraczus87 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 paulinken napisał(a):A mały ma komplet ogłoszeń? Tak ma :( ..... Quote
Marinka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 paulinken napisał(a):A mały ma komplet ogłoszeń? Zawsze można dać więcej :) Czy (jeśli to w ogóle dojdzie do skutku) dałabyś radę przeprowadzić jeszcze jedną wizytę p/a w Bydgoszczy dla Rysia? Quote
paulinken Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Marinkaa napisał(a):Zawsze można dać więcej :) Czy (jeśli to w ogóle dojdzie do skutku) dałabyś radę przeprowadzić jeszcze jedną wizytę p/a w Bydgoszczy dla Rysia? Dałabyś ;) Quote
Marinka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 paulinken napisał(a):Dałabyś ;) Super, wobec tego dam znać jak się wyklaruje :) Prześlij mi proszę swój nr tel. na pw. Quote
Marinka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Domek w Bydgoszczy dla Rysia nie dojdzie do skutku. Za to być może już dziś Rysio trafi do DS w Warszawie :) - trzymajcie kciuki :) A co ze zdjęciami Neli? - myślałam, że już będą Quote
obraczus87 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Marinkaa napisał(a):Domek w Bydgoszczy dla Rysia nie dojdzie do skutku. Za to być może już dziś Rysio trafi do DS w Warszawie :) - trzymajcie kciuki :) A co ze zdjęciami Neli? - myślałam, że już będą Trzymam kciuki oczywiście :) Zdjeć nie ma, bo pan Maciej wysłał mi płytę CD (pocztą) z fotkami. A ostatnio coś poczta strasznie długo przetrzymuje listy. Ale jak tylko dostane fotki, obiecuje je wstawić :) Quote
Marinka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Myślałam, że tym razem juz będą zdjęcia Neli...czy sa jakieś wieści o niej? Quote
obraczus87 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Marinka napisał(a):Myślałam, że tym razem juz będą zdjęcia Neli...czy sa jakieś wieści o niej? Są, zdjęcia tez sa, tyle tylko że oczywiście zapomniałam wkleić ;) Zrobie to jutro. Quote
Marinka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Są, zdjęcia tez sa, tyle tylko że oczywiście zapomniałam wkleić ;) Zrobie to jutro. Super :)...nie mogę się już doczekać :) Quote
Marinka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Nelka wydoroslala :) Oj, co to, to na pewno...już nie mogę się doczekać fotek :) Quote
Marinka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 To zdjęcie rozczuliło mnie najbardziej: A tutaj widać panienkę w całej okazałości: Nie ma nic piękniejszego niż widok psiaka na kanapie: Nelka będzie raczej wysoko-podwoziowa:) Super panniocha :) Quote
Ladymonia0610 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Popłakałam się .... Bardzo Dziękuje Obraczus87 za pomoc. Quote
obraczus87 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Dziękuję Ladymonia :) tez sie poplakalam :) Quote
Marinka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='obraczus87']Dziękuję Ladymonia :) tez sie poplakalam :) A ja skakałam z radości :) Wersja telewizyjna akcji - Pies to nie zabawka: [video=youtube;zMnvGmcig8U]http://www.youtube.com/watch?v=zMnvGmcig8U[/video] Quote
Ladymonia0610 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Marinka']A ja skakałam z radości :) Wersja telewizyjna akcji - Pies to nie zabawka: [video=youtube;zMnvGmcig8U]http://www.youtube.com/watch?v=zMnvGmcig8U[/video] <wnerw> Boże! Napisałabym coś brzydkiego ale nie chce. Quote
Danusia110 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 obraczus87 napisał(a):Popłakałam ze szczęścia :) aż serce się raduje jak widzę że Nelusia ma takie warunki:),wielkie podziękowania dla twojej pani,że tak dba o ciebie słoneczko:),przytulam mocno i buziaki posyłam:),pokaż się nam jeszcze od czasu do czasu:) Quote
Recommended Posts