Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

paulinken napisał(a):
Jak odbiorą w końcu telefon i się zgodzą, to tak.

Czyżby mieli coś do ukrycia, skoro nie odbierają telefonów?
A może nie zapowiedziana wizyta ich otrzeźwi....zaczynam się martwić :(

Posted

Marinka napisał(a):
Czyżby mieli coś do ukrycia, skoro nie odbierają telefonów?
A może nie zapowiedziana wizyta ich otrzeźwi....zaczynam się martwić :(

Ja też zaczynam sie martwić....

Sprobuje wieczorem zadzwoni, nie kazdy może w ciągu dnia rozmawiać. Mam również telefon do Pani, wiec bede dzwonic na dwa numery. Jesli nikt nie odbierze, poprosze Cie Paulinken o zrobienie niezapowiedzianej wizyty.

Posted

paulinken napisał(a):
Ciotka, niekoniecznie bym chciała, żeby ktoś mi dał w twarz za nachodzenie w domu...

Podpisując umowe wyrazili zgode na wizyty poadopcyjne, równiez bez zapowiedzi. Mam jednak nadzieje, że obędzie sie bez tego typu wizyt. No ja niestety sama na taką wizyte nie pojadę.

Mam cały czas nadzieje...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Podpisując umowe wyrazili zgode na wizyty poadopcyjne, równiez bez zapowiedzi. Mam jednak nadzieje, że obędzie sie bez tego typu wizyt. No ja niestety sama na taką wizyte nie pojadę.

Mam cały czas nadzieje...

Ja również mam nadzieję, ale po ostatnich przebojach z moją podopieczną w Krakowie (nie wiem co z nią, ludzie nie odbierają telefonów a na dodatek wyprowadzili się i nie znam adresu :mad:) mam więc jednak obawy :roll:

Posted

paulinken napisał(a):
Ciotka, niekoniecznie bym chciała, żeby ktoś mi dał w twarz za nachodzenie w domu...

Dokładnie tak jak napisała Obraczus - podpisali umowę!

A co do dawania w twarz...czyżby to był taki gatunek adoptujących???

Posted

Marinka napisał(a):
Dokładnie tak jak napisała Obraczus - podpisali umowę!

A co do dawania w twarz...czyżby to był taki gatunek adoptujących???

No coś WY :) absolutnie to nie sa tacy ludzie :) spokojnie. Jak nie odbiora, bede szukac ich innymi sposobami.

Posted

Dodzwoniłam się do Pani Ani. p.Maciek ma zablokowany telefon, natomiast nie miałam problemu z dodzwonieniem sie do Jego Narzeczonej.

Pani Ania zaprasza na wizyte. Mowila, że wysle mi zdjecia. Nelka rosnie, jest bardzo grzeczna, a przede wszystkim zdrowa. :loveu:

Wysylam do Paulinken numer telefonu do p.Ani na PW. Jakbys mogla Kochana umowic sie na wizytę byłaby wdzieczna. p.Ania cos mowila o najblizszej srodzie, ze im by bardzo pasowalo. Nie wiem jak Tobie. :)

Uff najwazniejsze ze wszystko oki :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dodzwoniłam się do Pani Ani. p.Maciek ma zablokowany telefon, natomiast nie miałam problemu z dodzwonieniem sie do Jego Narzeczonej.

Pani Ania zaprasza na wizyte. Mowila, że wysle mi zdjecia. Nelka rosnie, jest bardzo grzeczna, a przede wszystkim zdrowa. :loveu:

Wysylam do Paulinken numer telefonu do p.Ani na PW. Jakbys mogla Kochana umowic sie na wizytę byłaby wdzieczna. p.Ania cos mowila o najblizszej srodzie, ze im by bardzo pasowalo. Nie wiem jak Tobie. :)

Uff najwazniejsze ze wszystko oki :)

Ufff, kamień z serca :):)
Czekamy więc na fotki :)

Posted

paulinken napisał(a):
Zadzwonię raczej jutro, bo dziś moja mama ma urodziny i do wieczora pewnie będę zalatana, ale spróbuję się umówić na środę. Mam wziąć aparat, czy czekamy na foty od Państwa?

Wez aparat. Zdjec nigdy za wiele :)

Posted

paulinken napisał(a):
Zadzwonię raczej jutro, bo dziś moja mama ma urodziny i do wieczora pewnie będę zalatana, ale spróbuję się umówić na środę. Mam wziąć aparat, czy czekamy na foty od Państwa?

Weź aparat, będzie szybciej :) :) :) PROSZĘ :):):)

Posted

Wieści na szybko :)

"Jezeli chodzi o sama notke na temat Nelki to jutro wszystko dokaldnie opisze ze szczegolami, w krotkim zdaniu moge ujac to w taki sposob, ze jeszcze nigdy nie widzialem rownie oddanego, grzecznego i kochanego psiaka jak Nelka :)
Jest energiczna, zywiolowa, baaardzo madra, karna, kochana no brak mi slow."