Marinka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Marinka Quote
Marinka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 A co u Nelusi słychać? Są nowe zdjęcia i info??? Urosła tak jak Rysio??? Quote
obraczus87 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Ostatnio dzwonilam, ale nikt nie odebral. Napisalam wlasnie maila :) Quote
paulinken Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 obraczus87 napisał(a):Ostatnio dzwonilam, ale nikt nie odebral. Napisalam wlasnie maila :) Jakaś odpowiedź? Quote
obraczus87 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 paulinken napisał(a):Jakaś odpowiedź? Cisza..... Czy moglabys sie wybrac do Panstwa na wizyte poadopcyjna?? Quote
paulinken Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 obraczus87 napisał(a):Cisza..... Czy moglabys sie wybrac do Panstwa na wizyte poadopcyjna?? Jak odbiorą w końcu telefon i się zgodzą, to tak. Quote
Marinka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 paulinken napisał(a):Jak odbiorą w końcu telefon i się zgodzą, to tak. Czyżby mieli coś do ukrycia, skoro nie odbierają telefonów? A może nie zapowiedziana wizyta ich otrzeźwi....zaczynam się martwić :( Quote
obraczus87 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Marinka napisał(a):Czyżby mieli coś do ukrycia, skoro nie odbierają telefonów? A może nie zapowiedziana wizyta ich otrzeźwi....zaczynam się martwić :( Ja też zaczynam sie martwić.... Sprobuje wieczorem zadzwoni, nie kazdy może w ciągu dnia rozmawiać. Mam również telefon do Pani, wiec bede dzwonic na dwa numery. Jesli nikt nie odbierze, poprosze Cie Paulinken o zrobienie niezapowiedzianej wizyty. Quote
paulinken Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ciotka, niekoniecznie bym chciała, żeby ktoś mi dał w twarz za nachodzenie w domu... Quote
obraczus87 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 paulinken napisał(a):Ciotka, niekoniecznie bym chciała, żeby ktoś mi dał w twarz za nachodzenie w domu... Podpisując umowe wyrazili zgode na wizyty poadopcyjne, równiez bez zapowiedzi. Mam jednak nadzieje, że obędzie sie bez tego typu wizyt. No ja niestety sama na taką wizyte nie pojadę. Mam cały czas nadzieje... Quote
Marinka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 obraczus87 napisał(a):Podpisując umowe wyrazili zgode na wizyty poadopcyjne, równiez bez zapowiedzi. Mam jednak nadzieje, że obędzie sie bez tego typu wizyt. No ja niestety sama na taką wizyte nie pojadę. Mam cały czas nadzieje... Ja również mam nadzieję, ale po ostatnich przebojach z moją podopieczną w Krakowie (nie wiem co z nią, ludzie nie odbierają telefonów a na dodatek wyprowadzili się i nie znam adresu :mad:) mam więc jednak obawy :roll: Quote
Marinka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 paulinken napisał(a):Ciotka, niekoniecznie bym chciała, żeby ktoś mi dał w twarz za nachodzenie w domu... Dokładnie tak jak napisała Obraczus - podpisali umowę! A co do dawania w twarz...czyżby to był taki gatunek adoptujących??? Quote
obraczus87 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Marinka napisał(a):Dokładnie tak jak napisała Obraczus - podpisali umowę! A co do dawania w twarz...czyżby to był taki gatunek adoptujących??? No coś WY :) absolutnie to nie sa tacy ludzie :) spokojnie. Jak nie odbiora, bede szukac ich innymi sposobami. Quote
tripti Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ferie są/były - urlopy, więc spokojnie trzeba przeczekać. Quote
obraczus87 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Dodzwoniłam się do Pani Ani. p.Maciek ma zablokowany telefon, natomiast nie miałam problemu z dodzwonieniem sie do Jego Narzeczonej. Pani Ania zaprasza na wizyte. Mowila, że wysle mi zdjecia. Nelka rosnie, jest bardzo grzeczna, a przede wszystkim zdrowa. :loveu: Wysylam do Paulinken numer telefonu do p.Ani na PW. Jakbys mogla Kochana umowic sie na wizytę byłaby wdzieczna. p.Ania cos mowila o najblizszej srodzie, ze im by bardzo pasowalo. Nie wiem jak Tobie. :) Uff najwazniejsze ze wszystko oki :) Quote
Marinka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 obraczus87 napisał(a):Dodzwoniłam się do Pani Ani. p.Maciek ma zablokowany telefon, natomiast nie miałam problemu z dodzwonieniem sie do Jego Narzeczonej. Pani Ania zaprasza na wizyte. Mowila, że wysle mi zdjecia. Nelka rosnie, jest bardzo grzeczna, a przede wszystkim zdrowa. :loveu: Wysylam do Paulinken numer telefonu do p.Ani na PW. Jakbys mogla Kochana umowic sie na wizytę byłaby wdzieczna. p.Ania cos mowila o najblizszej srodzie, ze im by bardzo pasowalo. Nie wiem jak Tobie. :) Uff najwazniejsze ze wszystko oki :) Ufff, kamień z serca :):) Czekamy więc na fotki :) Quote
paulinken Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zadzwonię raczej jutro, bo dziś moja mama ma urodziny i do wieczora pewnie będę zalatana, ale spróbuję się umówić na środę. Mam wziąć aparat, czy czekamy na foty od Państwa? Quote
obraczus87 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 paulinken napisał(a):Zadzwonię raczej jutro, bo dziś moja mama ma urodziny i do wieczora pewnie będę zalatana, ale spróbuję się umówić na środę. Mam wziąć aparat, czy czekamy na foty od Państwa? Wez aparat. Zdjec nigdy za wiele :) Quote
Marinka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 paulinken napisał(a):Zadzwonię raczej jutro, bo dziś moja mama ma urodziny i do wieczora pewnie będę zalatana, ale spróbuję się umówić na środę. Mam wziąć aparat, czy czekamy na foty od Państwa? Weź aparat, będzie szybciej :) :) :) PROSZĘ :):):) Quote
obraczus87 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Wieści na szybko :) "Jezeli chodzi o sama notke na temat Nelki to jutro wszystko dokaldnie opisze ze szczegolami, w krotkim zdaniu moge ujac to w taki sposob, ze jeszcze nigdy nie widzialem rownie oddanego, grzecznego i kochanego psiaka jak Nelka :) Jest energiczna, zywiolowa, baaardzo madra, karna, kochana no brak mi slow." Quote
paulinken Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Śliczna mała :) To nadal wizyta poadopcyjna wymagana? Quote
obraczus87 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 paulinken napisał(a):Śliczna mała :) To nadal wizyta poadopcyjna wymagana? Wolałabym, abys się przeszła :) jednak lepiej zobaczyc na własne oczy czy wszystko oki:) Quote
Recommended Posts