Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt się nie odezwał z ogłoszeń?
Może treść działa "zaporowo"? Marta, może nie zamieszczać w ogłoszeniu tych "strasznych" warunków - kupuje się oczami - jak ktoś się odezwie to dopiero wtedy te wszystkie szczegóły umowy, sterylki itp.:) I tak wyjdzie w rozmowie, czy dom ok czy nie.

Posted

mmd napisał(a):
Nikt się nie odezwał z ogłoszeń?
Może treść działa "zaporowo"? Marta, może nie zamieszczać w ogłoszeniu tych "strasznych" warunków - kupuje się oczami - jak ktoś się odezwie to dopiero wtedy te wszystkie szczegóły umowy, sterylki itp.:) I tak wyjdzie w rozmowie, czy dom ok czy nie.

Może masz rację.... chociaż nie na moje nerwy jest dyskutowanie z ludźmi chociażby na temat konieczności wykonania sterylki ;)

Zaproponuj jakiś tekst inny :)

Posted

NELA – to 3-4 miesięczna sunia, która urodziła się w leśnej norze, gdzie była skazana na głód, zimno i brak schronienia. Tylko dzięki wrażliwym ludziom, Nela jest teraz bezpieczna.

Sunia jest bardzo energiczna, uwielbia głaskanie oraz zabawy. Dogaduje się z innymi psami.
Jest w trakcie nauki chodzenia na smyczy. Nela jest odrobaczona, odpchlona oraz zaszczepiona.
Sunia mieszka w Hotelu pod Warszawą. Przed adopcją możliwe jest osobiste poznanie psiaka.

Szukamy dla Neli domu, który zdaje sobie sprawę z obowiązku posiadania psa; domu, który psa traktuje jako członka rodziny; domu cierpliwego, który poświęci szczeniakowi czas i swoją energię na naukę (np. czystości) i socjalizację.
Adoptując Nelę zyskujesz przyjaciela do końca życia ! ! !

W sprawie adopcji proszę o kontakt:
................................

[dotąd] - a z dyskusjami o sterylkach nie ma co - nie chce to niech sobie szuka gdzie indziej i koniec rozmowy. Na szczęście ta mała nie jest w typie żadnej rasy, więc mniej potencjalnych rozmnażaczy.

Posted

Miałam jeden beznadziejny telefon w sprawie Neli. Gdy powiedziałam o wizycie, umowie i sterylce gość tak na mnie napadł, że aż zaniemówiłam :evil_lol: co mi się często nie zdarza:evil_lol:

Posted

[quote name='Ellig']nie ma danych do przelewow z zagranicy....

Osoby chetne moga wplacic pieniazki przez PayPal:

[FONT=Arial]Osobom mieszkającym za granicą proponuję konto Pay Pal (wysyłane jako darowizna nie kosztują nic ofiarodawcy, a koszt przesyłki na normalne konto bankowe to tylko 5 złotych)[/FONT]:

[FONT=Arial][email protected][/FONT]

Posted

Rozmawialam dzisiaj z Natalią. Wzięła na jakiś czas Nele do pokoju, w którym sa inne psiaki w tym bardzo energiczny Basterek ;) ale również dziadek TYTUSm :) wyobraźcie sobie, że dziewczyna ma gdzieś warczenie Tytusa :evil_lol: bawiac sie z Basterem ciągle dominowala :evil_lol: generalnie dziewczyna ma charakterek :evil_lol:

Posted

[quote name='karolina_g_k']A ja jutro kolo 13 dam znać Natalii o której dojadę po małą, a pootem umówię się z Dorotą :)
Przybędę na pewno ;)[/QUOTE]

Kochana pisalam do Ciebie, ale masz pelna skrzynke :)

Oki, trzymam kciuki aby wszystko sie udalo :)

Posted

[quote name='obraczus87']Miałam jeden beznadziejny telefon w sprawie Neli. Gdy powiedziałam o wizycie, umowie i sterylce gość tak na mnie napadł, że aż zaniemówiłam :evil_lol: co mi się często nie zdarza:evil_lol:[/QUOTE]
A ciekawe czego taki cymbał oczekiwał....

Posted

Ymmm...ulży Ci ... to się nazywa nieprzystojna propozycja :O
Doprawdy, skąd się tacy biorą... ja także mam często głupkowate telefony typu...czy to zoo?, ale tego typu telefony jaki Ty miałaś jednak wkurzają mnie o wiele bardziej

Posted

Nie będę cytowac słów tego idioty, bo naprawde szkoda. ale fakt jest faktem, moja odpowiedz wobec Jego tekstow byla dosc ostra :angryy:

Teraz sie z tego smieje, bo płakac juz nie chce ;)