obraczus87 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Zapraszam do kupna cegiełek :) Quote
obraczus87 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Kochani, zapraszam do kupna cegielek dla psiej rodzinki z lasu :) http://allegro.pl/rodzina-z-lasu-w-hotelu-aukcja-charytatywna-i1303621658.html Quote
mmd Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nikt się nie odezwał z ogłoszeń? Może treść działa "zaporowo"? Marta, może nie zamieszczać w ogłoszeniu tych "strasznych" warunków - kupuje się oczami - jak ktoś się odezwie to dopiero wtedy te wszystkie szczegóły umowy, sterylki itp.:) I tak wyjdzie w rozmowie, czy dom ok czy nie. Quote
obraczus87 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 mmd napisał(a):Nikt się nie odezwał z ogłoszeń? Może treść działa "zaporowo"? Marta, może nie zamieszczać w ogłoszeniu tych "strasznych" warunków - kupuje się oczami - jak ktoś się odezwie to dopiero wtedy te wszystkie szczegóły umowy, sterylki itp.:) I tak wyjdzie w rozmowie, czy dom ok czy nie. Może masz rację.... chociaż nie na moje nerwy jest dyskutowanie z ludźmi chociażby na temat konieczności wykonania sterylki ;) Zaproponuj jakiś tekst inny :) Quote
mmd Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 NELA – to 3-4 miesięczna sunia, która urodziła się w leśnej norze, gdzie była skazana na głód, zimno i brak schronienia. Tylko dzięki wrażliwym ludziom, Nela jest teraz bezpieczna. Sunia jest bardzo energiczna, uwielbia głaskanie oraz zabawy. Dogaduje się z innymi psami. Jest w trakcie nauki chodzenia na smyczy. Nela jest odrobaczona, odpchlona oraz zaszczepiona. Sunia mieszka w Hotelu pod Warszawą. Przed adopcją możliwe jest osobiste poznanie psiaka. Szukamy dla Neli domu, który zdaje sobie sprawę z obowiązku posiadania psa; domu, który psa traktuje jako członka rodziny; domu cierpliwego, który poświęci szczeniakowi czas i swoją energię na naukę (np. czystości) i socjalizację. Adoptując Nelę zyskujesz przyjaciela do końca życia ! ! ! W sprawie adopcji proszę o kontakt: ................................ [dotąd] - a z dyskusjami o sterylkach nie ma co - nie chce to niech sobie szuka gdzie indziej i koniec rozmowy. Na szczęście ta mała nie jest w typie żadnej rasy, więc mniej potencjalnych rozmnażaczy. Quote
obraczus87 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 To zmien prosze w swoim gumtree tekst :) Quote
Marinka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Czy ja również mam pozmieniać w ogłoszeniach? Oczywiście tam, gdzie portal daje mi taką możliwość Quote
ajlii Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Brat Neli - Ryś już u mnie na DT. Przyjechał razem z małym Leonkiem... spójrzcie proszę na jego historię: http://www.dogomania.pl/threads/195862-szczeniak-na-poboczu...-a-obok-pÄ™dziĹ‚y-tiry...?p=15674035#post15674035 Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Jutro Nela jedzie do Dorci na BDT dzieku pomocy Karolinki. Dziękuję serdecznie !!! Marinko, jesli mozesz to zmien ten tekst. Ale tylko gdy Ci czas pozwoli na to. Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Miałam jeden beznadziejny telefon w sprawie Neli. Gdy powiedziałam o wizycie, umowie i sterylce gość tak na mnie napadł, że aż zaniemówiłam :evil_lol: co mi się często nie zdarza:evil_lol: Quote
mmd Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Trzeba przetrwać stado debili, żeby ten jeden normalny się trafił:) Ale się trafi No i ja dlatego wolę jak już piszą - pierwsze sito Quote
Ellig Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='obraczus87']Kochani, zapraszam do kupna cegielek dla psiej rodzinki z lasu :) http://allegro.pl/rodzina-z-lasu-w-hotelu-aukcja-charytatywna-i1303621658.html nie ma danych do przelewow z zagranicy.... Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Ellig']nie ma danych do przelewow z zagranicy.... Osoby chetne moga wplacic pieniazki przez PayPal: [FONT=Arial]Osobom mieszkającym za granicą proponuję konto Pay Pal (wysyłane jako darowizna nie kosztują nic ofiarodawcy, a koszt przesyłki na normalne konto bankowe to tylko 5 złotych)[/FONT]: [FONT=Arial][email protected][/FONT] Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Rozmawialam dzisiaj z Natalią. Wzięła na jakiś czas Nele do pokoju, w którym sa inne psiaki w tym bardzo energiczny Basterek ;) ale również dziadek TYTUSm :) wyobraźcie sobie, że dziewczyna ma gdzieś warczenie Tytusa :evil_lol: bawiac sie z Basterem ciągle dominowala :evil_lol: generalnie dziewczyna ma charakterek :evil_lol: Quote
Marinka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Edytowałam te ogłoszenia, które mogłam... Fajowa ta malucha :) Quote
karolina_g_k Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A ja jutro kolo 13 dam znać Natalii o której dojadę po małą, a pootem umówię się z Dorotą :) Przybędę na pewno ;) Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='karolina_g_k']A ja jutro kolo 13 dam znać Natalii o której dojadę po małą, a pootem umówię się z Dorotą :) Przybędę na pewno ;)[/QUOTE] Kochana pisalam do Ciebie, ale masz pelna skrzynke :) Oki, trzymam kciuki aby wszystko sie udalo :) Quote
karolina_g_k Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='obraczus87']Kochana pisalam do Ciebie, ale masz pelna skrzynke :)[/QUOTE] A wcale, że nie mam :diabloti: Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='karolina_g_k']A wcale, że nie mam :diabloti:[/QUOTE] Pisalam jakies 30minut temu i byl napis, ze masz :) Quote
karolina_g_k Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='obraczus87']Pisalam jakies 30minut temu i byl napis, ze masz :)[/QUOTE] Coś im się chyba po ten-tegez ;) Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='karolina_g_k']Coś im się chyba po ten-tegez ;)[/QUOTE] Nawet mialam info an Twoj profil wrzucic ale sobie darowalam :) Quote
Awit Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='obraczus87']Miałam jeden beznadziejny telefon w sprawie Neli. Gdy powiedziałam o wizycie, umowie i sterylce gość tak na mnie napadł, że aż zaniemówiłam :evil_lol: co mi się często nie zdarza:evil_lol:[/QUOTE] A ciekawe czego taki cymbał oczekiwał.... Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Awit']A ciekawe czego taki cymbał oczekiwał....[/QUOTE] Oczywiscie tego, ze sie uciesze ze jak to Pan okreslil - ulży mi :D Quote
Marinka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ymmm...ulży Ci ... to się nazywa nieprzystojna propozycja :O Doprawdy, skąd się tacy biorą... ja także mam często głupkowate telefony typu...czy to zoo?, ale tego typu telefony jaki Ty miałaś jednak wkurzają mnie o wiele bardziej Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Nie będę cytowac słów tego idioty, bo naprawde szkoda. ale fakt jest faktem, moja odpowiedz wobec Jego tekstow byla dosc ostra :angryy: Teraz sie z tego smieje, bo płakac juz nie chce ;) Quote
Recommended Posts