Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ajlii napisał(a):
Melduję się na wątku Neli. Ładne imię :) Mój mąż w drodze mówił na nią Ślęza :D

Heheh :)

Dzisiaj rozmawiałam z Natalia. Szkrab nie przekonał sie do suchej karmy jeszcze, ale myslę, ze to kwestia kilku dni maxymalnie :)

Posted

Rozmawiałam z pania, do której pojedzie Nela :)
Nela pojedzie do Dt za tydzien, ze względu na to, że dzisiaj zostala zaszczepiona. A pani prosila aby minal tydzien od szczepienia.

Ze względu na to, że ja wyjeżdżam na następny weekend (jade na wesele), musimy zorganizowac jakiś transport. Najlepiej by było znaleźć kogos kto jedzie po drodze, albo ma ekonomiczne autko. Nie stać nas na transporty napiszę szczerze.

Trzeba przewieźć Nelę od Natalii do Warszawa-Włochy. Jest świetne połączenie kolejką, więc może jakoś wymyślimy transport łączony? Nie wiem. Trzeba pomyslec, aby nie zostawić tego na ostatnią chwilę.

Posted

Własnie odebrałam od cioci mala_czarna prezenty dla Neli: karma, obróżka, smyczka, witaminki :) W domku zobaczę co tam dokładnie jest i napisze na wątku :)

Bardzo serdecznie dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Posted

dorcia44 napisał(a):
jestem tymczasowym domkiem dla suni ,takim naprawdę bardzo tymczasowym ,sunia jest śliczna i mam nadzieje że szybciutko znajdzie Dobry! domek.

Witaj Dorcia!!!

Natalia obiecala dzisiaj zdjęcia, jesli nie zdazy ich zrobic to ja jutro porobie i ruszamy z ogłoszeniami. Mam nadzieję ze Nela szybkoo znajdzie domek!

Posted

Melduję się na wątku szczęściary Neli :)
Niestety do 10 jestem goła i wesoła...ale po 10 postaram się coś wpłacić.
Pomogę w robieniu ogłoszeń...jak tylko będą fotki ruszam...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Witaj Dorcia!!!

Natalia obiecala dzisiaj zdjęcia, jesli nie zdazy ich zrobic to ja jutro porobie i ruszamy z ogłoszeniami. Mam nadzieję ze Nela szybkoo znajdzie domek!

Ja tez czekam na zdjecia , poprosze na maila:)

Posted

Jak tylko bede zdjecia oczywiscie powysylam.

dotarla wplata od AGA35 - 20zł. serdecznie dziekuje!

Kochani, bardzo prosze o pomoc w znalezieniu srodkow finansowych.. trzeba oplacic hotel, szczepienia itd :(

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Marta czy ten transport potrzebny jest z miejscowości Brzeziny położonej między Białołęką, a Stanisławowem Pierwszym czy z jakiś innych Brzezin?

;)

Nie, to nie te Brzeziny. Astaroth ma hotelik jak się jedzie do Konika Małego - tam gdzie jest cmentarz dla zwierząt.

Posted

Karolinko, tak jak napisała mala_czarna. Chodzi o Brzeziny położone kilka km za Konikiem Nowym, na trasie na Mińsk Mazowiecki :)

-----------------------------------------------------

Byłam dzisiaj u pannicy. Nela ma około 3-4 miesięcy. Jest bardzo fajną sunią :)
Gdy sie denerwuje fajnie poszczekuje na wieksze od siebie Kreciki ;)
GDy urosnie będzie taka do połowy łydki. :)

Mały szkrab.

Posted

karolina_g_k napisał(a):
A który dzień najbardziej Wam pasuje. I o której godzinie?

Sobota w ciągu dnia. :)

Fotki zaraz beda :)

W Hotelu musialam obfocic tez inne psy. Powoli wklejam na rozne watki :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Sobota w ciągu dnia. :)

Jesli nie wyskoczy mi nic niespodziewanego (a niestety ostatnio duzo takich rzeczy mi wypada) to przewiozę malutką.
Mogłabym być po nią albo w ok 11 albo po 14.
Moze być?

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Jesli nie wyskoczy mi nic niespodziewanego (a niestety ostatnio duzo takich rzeczy mi wypada) to przewiozę malutką.
Mogłabym być po nią albo w ok 11 albo po 14.
Moze być?

Dorcia odpowiada Ci taka godzina?? :)