AgaG Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 black-sheep tylko wiesz co ten numer telefonu komtaktowego trudno odczytać ze wzgledu na krój czcionki, może troszkę inną tę czcionkę?:lol: Quote
black sheep Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 AgaG napisał(a):black-sheep tylko wiesz co ten numer telefonu komtaktowego trudno odczytać ze wzgledu na krój czcionki, może troszkę inną tę czcionkę?:lol: oki, nawet nie zwóricłam uwagi... co dwie głowy to nie jedna Quote
Trop Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Wielkie dzięki Magdarynko :) Czy taki plakat najlepiej drukować na A4 czy A5? Byłam dziś u suni. Jest bardziej nieobecna duchem niż tydzień temu. Kiedy poszłyśmy na spacer z nią, mocno ciągnęła na smyczy i prawie nas nie zauważała. Pan Tomek powiedział że cały czas bidula szuka swoich poprzednich właścicieli :-(:-(:-( Kiedy przechodziłyśmy obok ogrodzonego domu, za ogrodzeniem rozszczekały się psy, a ona w ogóle na nie nie zwracała uwagi. Quote
Magdarynka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Plakat jest A4. Na A5 nie będzie czytelny... Quote
AgaiTheta Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ech biedne są te psiaczki, nie potrwfia zrozumieć, że ludzie są podli :shake: Quote
Trop Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 i tak bardzo od ludzi zależne niestety, w głodzie, pragnieniu, spiekocie, mrozie i chorobie. :-( Quote
Trop Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Jagienka napisał(a):Jak będziesz miała gotowe, wydrukowane plakaty, to chętnie pomogę w rozwieszaniu... Jeśli mogę Cię teraz prosić o powieszenie paru plakatów ... :oops: Quote
Jagienka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Trop napisał(a):Jeśli mogę Cię teraz prosić o powieszenie paru plakatów ... :oops: A są już gotowe? Jak tak to jasne możemy się gdzieś chociażby jutro umówić i mi przekażesz. Quote
Trop Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Jagienka wzięła ode mnie 50 plakatów do rozwieszenia !!! dziękuję :Cool!: Quote
Jagienka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Właśnie wróciłam :lol: Jednak po zastanowieniu i tym co napisała AgaG (że najlepiej sprawdzian zdaje centrum) pozwoliłam sobie na rundkę w okolicach błoni i parku krakowskiego... I nie chcę nic zapeszać, ale wracając kawałek po trasie widziałam juz zerwany numer... :multi: Quote
AgaiTheta Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Będzie dobrze!!! Nieraz warto czekać!!! Quote
Jagienka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 AgaiTheta napisał(a):Będzie dobrze!!! Nieraz warto czekać!!! Jasne, że warto!!! Boje się, żeby bullowata sunia nie ściągnęła jakis podejrzanych typów... :mad: Quote
AgaiTheta Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Krakowianki :) nie zrzucajcie na Trop tak odpowiedzialnej decyzji, pomóżcie jej, ona szuka domku po raz pierwszy. Może umówić, ale pomóżcie jej sprawdzić domek. Quote
AgaG Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ja już mówiłam Trop, że jak się ktoś zgłosi, to pojadę z nią do domu potencjalnego chętnego na kontrolę przedadopcyjną... Quote
AgaiTheta Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 AgaG to super!!! Teraz czekamy na domek!!! Quote
Trop Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Jagienka napisał(a):Właśnie wróciłam :lol: Jednak po zastanowieniu i tym co napisała AgaG (że najlepiej sprawdzian zdaje centrum) pozwoliłam sobie na rundkę w okolicach błoni i parku krakowskiego... I nie chcę nic zapeszać, ale wracając kawałek po trasie widziałam juz zerwany numer... :multi: właśnie przyszło mi do głowy, że wartoby z każdego zawieszonego plakatu zrywać po jednym numerze. Taki psychologiczny chwyt, że już wystąpiło zainteresowanie, więc może kolejna osoba chętniej urwie następny numer ;) Quote
Trop Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Jagienka napisał(a):Jasne, że warto!!! Boje się, żeby bullowata sunia nie ściągnęła jakis podejrzanych typów... :mad: ona jest ufna i łagodna, postaram się to podkreślać :roll: Quote
Trop Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 AgaG napisał(a):ja już mówiłam Trop, że jak się ktoś zgłosi, to pojadę z nią do domu potencjalnego chętnego na kontrolę przedadopcyjną... dzięki AgaG, całe szczęście, że mogę na Ciebie liczyć:lilangel: :) bo sama to bym padła z nerwów:mdleje: Quote
AgaiTheta Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 To wskakuj na 1. Trop a może wyczyśćmy wątek z tych początkowych podnoszeń. Bedzie czytelniejszy ;) Quote
Trop Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 już przeczyściłam wątek, dzięki za sugestię :) I od nowa hop do góry!! to jeśli możesz, zrób to samo AgaiTheta :) Quote
bigos Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Szukamy bokserka do domku::lol::lol::lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29787 Czekam na kandydatury Quote
Trop Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 no ale widzę, że szukacie rasowego i młodzika, a sunia ma 5 lat. Quote
Recommended Posts