Foksia i Dżekuś Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 oczywiscie to nie wszystkie zdjęcia ,jak masz ochote Jagusiu to moge jeszcze pare wyslac. Quote
Jagienka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):oczywiscie to nie wszystkie zdjęcia ,jak masz ochote Jagusiu to moge jeszcze pare wyslac. Pani Beatko jeżeli zdjęcia pomogą Mordzie dom znaleźć to chociazby 100 mogę wstawić!!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jagienka napisał(a):Pani Beatko jeżeli zdjęcia pomogą Mordzie dom znaleźć to chociazby 100 mogę wstawić!!!! Mysle ,że zdjęcia nie pomoga jej szukać domku ,musimy wszyscy ,którym los mordki nie jest obojetny rozgłaszać wszędzie gdzie sie da ,ze mordka pilnie potrzebuje wyrozumiałego i pełnego miłości domku. Quote
irenaka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Czytam ten wątek z uwagą i nie mogę się nadziwić, że tak potraficie ciągnąć te dyskusje. Miałam przyjemność poznać Mordę i z całą pewnością nie ma w niej w tej chwili agresji. Potrzebuje tylko miłości i mocnej ręki właściciela. Potrzebuje ruchu, zabawy i naprawdę dużo radości sprawia jej wykonywanie poleceń. Ktokolwiek z nią pracował z całą pewnością może się cieszyć z efektów swojej pracy. Wydrukuję plakat i będę go rozwieszać razem z innymi. Mam nadzieję, że ten piękny pies znajdzie szybko odpowiedzialny dom. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 irenaka napisał(a):Czytam ten wątek z uwagą i nie mogę się nadziwić, że tak potraficie ciągnąć te dyskusje. Miałam przyjemność poznać Mordę i z całą pewnością nie ma w niej w tej chwili agresji. Potrzebuje tylko miłości i mocnej ręki właściciela. Potrzebuje ruchu, zabawy i naprawdę dużo radości sprawia jej wykonywanie poleceń. Ktokolwiek z nią pracował z całą pewnością może się cieszyć z efektów swojej pracy. Wydrukuję plakat i będę go rozwieszać razem z innymi. Mam nadzieję, że ten piękny pies znajdzie szybko odpowiedzialny dom.Irenka widze ,że ty tez doceniłaś kochana mordeczke ,a teraz bardzo ci prosze o wkleienie zdjęc ,które zrobiłaś bo frotka ma i tak juz zbyt duzo na głowie więc nie będziemy do niej wysyłac i zawracać jej głowę.Napewno Frotka sie ucieszy widząc ile Mordeczka ma osób ,które chcą jej pomoc. Quote
Trop Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Podnoszę ! [SIZE=2]tu jest wątek o długu hotelowym Mordki, pomóżcie :) http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74627 Quote
Romi Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Podzielam opinię Irenki, że Morda to super miły pies. Bawiłem się z Mordą przez chwilę i w żadnym przypadku nie jest agresywna. To jest pies który uwielbia zabawę a w szczególności bieganie za piłeczką lub ringiem. Jeżeli ktoś potrzebuje aktywnego psa, to Morda jest właśnie dla niego. Chętnie będzie uczestniczyć w wędrówkach pieszych lub rowerowych. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 romi_lew napisał(a):Podzielam opinię Irenki, że Morda to super miły pies. Bawiłem się z Mordą przez chwilę i w żadnym przypadku nie jest agresywna. To jest pies który uwielbia zabawę a w szczególności bieganie za piłeczką lub ringiem. Jeżeli ktoś potrzebuje aktywnego psa, to Morda jest właśnie dla niego. Chętnie będzie uczestniczyć w wędrówkach pieszych lub rowerowych. Nic dodac nic ująć. Morda była za mna i Iwonka dzisaj na spacerku ,szalała jak zwykle i nawet sie bawiła ze spotkanym mix bokserem. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :shake: :shake: Nikt do mordki nie zagląda ,a ona jest taka fajna .w sobote znowu była ze mna i iwonka na spacerku i bawiła sie ze spotkanym pieskiem mix bokserkiem .Ona jest przekochana ,ja nie rozumiem czemu ona nie ma jeszcze domku ,przeciez to takie żywe srebro. Quote
Trop Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Hop do góry! tutaj zbieram na dług hotelowy http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6358050#post6358050 Quote
Frotka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nie wiem co było w poprzednich postach, bo nie mam czasu czytać (mam w domu panleukopenię i całymi dniami siedzę w lecznicy) Z wpisu Ireny K. wnioskuję, że dyskusja w sprawie Mordy nadal się toczy.:loveu: Bardzo przepraszam Nelę, że zamilkłam w sprawie spacerów z Mordą :oops: :oops: :oops: Bradzo [SIZE=6]dziękuję Foksi i Dżekusiowi za dom dla Mordy (pies ma dom od kilku godzin). Trzymajcie kciuki, żeby był to dom na stałe. Quote
AgaiTheta Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Trzymam z drżącym sercem, dziękuję za pomoc Mordusi! Quote
black sheep Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Super!!!!!!!!!!!!!!! Do trzech razy sztuka, więc to napewno już ten:):):):) Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 black_sheep napisał(a):Super!!!!!!!!!!!!!!! Do trzech razy sztuka, więc to napewno już ten:):):):) Mam 99 % pewnosci ,ze to juz ten ale dalam panstwu dwa dni jeszcze na blizsze zapoznanie sie psiaka,a potem pojedziemy z pania Dorotka podpisac umowe. .Pan jak zobaczyl zdjecie Mordy w krakowskiej to sie od razu w niej zakochal ,mial kiedys boksera więc zna tą rase .Bawil sie z Morda ,a Morda z nim .Nie chcial czekac ,tylko od razu wziąść Morde.Pani tez bardzo Morda przypadla do gustu.Morda bedzie mieszkac w bloku ,nie daleko jest park tak że będzie miala sie gdzie wybiegac.pan jest bardzo wysokim i silnym mężczyzna wiec Morda idealnie do niego pasuje jak sam powiedzial . Bede dzisaj dzwonic jak Morda sie ma. Quote
black sheep Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 To nie samowite!:) Oby wszystko było ok:) Quote
Diana S Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 tak tak oby to już był jej ostatni domek.. gdzie spędzi w nim swoje cudowne lata.. gdzie się zestarzeje.. czując co to miłość, ciepły domek..:loveu: :loveu: trzymam kciuki... i życze powodzenia przyszłemu właścicielowi...:cool3: :multi: Quote
Faro Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Przekażcie Państwu informacje dot. nadwrażliwości przednich łap (ważne by uniknęli konfliktu) . Zresztą jeśli będą chcieli coś więcej wiedzieć o zachowaniach Mordy , na co zwracać uwagę itd , itp - mogą do mnie dzwonić (Frotka zna mój nr telefonu - może Im podać) Quote
Romi Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Super !!! Mordeczka wreszcie ma domek (oby na stałe). Ciekawe czy wzięła ze sobą do nowego domku swoje ukochane kółeczko do zabawy ?!:lol: Quote
Recommended Posts