Jump to content
Dogomania

*CC* rodowodowy- dostal DS od Mikolaja :) Juz z nowa rodzinka!! Huraaa

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Enigma79 napisał(a):
tak się zastanawiam, który piesek był w domu pierwszy - sznaucer czy cc....

pewnie sznaucer był jej trzymany na różowej podusi i rozpieszczony do granic a cc był jego kojcowy więc nie miały ze sobą konktaktu zbyt wiele - nie dziwi mnie więc że się nie dogadywały :angryy:
piękny jest - udostępniłam go na fb
oby szybko się coś znalazło...

Posted

Nie wiem kto byl pierwszy. Ale naprawde trzeba przyznac ze poprzedni wlasciciele przylozyli sie do wychowania, widac ze pies nie siedzial tylko w kojcu...jednak jakis trening posluszenstwa, socjalizacje w miescie mial.

Posted

tez od razu pomyślałam o tej sytuacji.. W przypadku naszej leksy ją jako jako stare mastino zastąpiła młodziutka pekinka..:(.. Tak bywa niestety.. A chłopak piękny..Licze, ze szybko ktos go pokocha:) Oprócz nas, naturalnie:)

Posted

[quote name='furciaczek']Dzwonil dzwonil, narazie zadnych konkretow...tamci od fajnego tel sie nie odezwali juz.

szkoda :( taki przystojniak czeka na domek...

Posted

Gilo super, zadnych problemo nie sprawia :)
Chlopak jest lekko zdziwiony podczas miziania, okazywania czulosci...chyba nikt go nie glaskal, nie tarmosil itd Nie potrafi tez jesc z reki...nie wie jak sie do tego zabrac, czy mozna czy nie mozna..

Posted

furciaczek napisał(a):

Chlopak jest lekko zdziwiony podczas miziania, okazywania czulosci...chyba nikt go nie glaskal, nie tarmosil itd Nie potrafi tez jesc z reki...nie wie jak sie do tego zabrac, czy mozna czy nie mozna..

biedak... :(

• 2 weeks later...
Posted

Jak się ma przystojniak? CC ostatnio zawróciło mi w głowie, to wspaniałe psy! Przepiękne, mądre, duuże :D, na pewno kiedyś corsiak zagości w moim domu. Niestety to jeszcze nie ten moment, teraz goszczą boksery i Miśka. Gilo jest pięknym przedstawicielem rasy, oby znalazł mądrego właściciela(a może już znalazł???)

TRZYMAM KCIUKI!

Pozdrawiam