Igiełka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A by tu dużo pisać... jest piękny. :eviltong: Quote
PaulinaT Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Enigma79 napisał(a):tak się zastanawiam, który piesek był w domu pierwszy - sznaucer czy cc.... pewnie sznaucer był jej trzymany na różowej podusi i rozpieszczony do granic a cc był jego kojcowy więc nie miały ze sobą konktaktu zbyt wiele - nie dziwi mnie więc że się nie dogadywały :angryy: piękny jest - udostępniłam go na fb oby szybko się coś znalazło... Quote
furciaczek Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Nie wiem kto byl pierwszy. Ale naprawde trzeba przyznac ze poprzedni wlasciciele przylozyli sie do wychowania, widac ze pies nie siedzial tylko w kojcu...jednak jakis trening posluszenstwa, socjalizacje w miescie mial. Quote
AniaB Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 tez od razu pomyślałam o tej sytuacji.. W przypadku naszej leksy ją jako jako stare mastino zastąpiła młodziutka pekinka..:(.. Tak bywa niestety.. A chłopak piękny..Licze, ze szybko ktos go pokocha:) Oprócz nas, naturalnie:) Quote
furciaczek Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 No ja dzisiaj juz kilka tel odebralam, jeden bardzo fajny:loveu: Quote
Polla Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 furciaczek napisał(a):No ja dzisiaj juz kilka tel odebralam, jeden bardzo fajny:loveu: no to pięknie :klacz: Quote
Polla Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 i jak tam telefony? interesował się ktoś jeszcze Gilciem? Quote
furciaczek Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Dzwonil dzwonil, narazie zadnych konkretow...tamci od fajnego tel sie nie odezwali juz. Quote
Polla Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='furciaczek']Dzwonil dzwonil, narazie zadnych konkretow...tamci od fajnego tel sie nie odezwali juz. szkoda :( taki przystojniak czeka na domek... Quote
furciaczek Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Gilo super, zadnych problemo nie sprawia :) Chlopak jest lekko zdziwiony podczas miziania, okazywania czulosci...chyba nikt go nie glaskal, nie tarmosil itd Nie potrafi tez jesc z reki...nie wie jak sie do tego zabrac, czy mozna czy nie mozna.. Quote
vena&vivi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Łooo to musi słodko wyglądać :) No dobrze, że telefony są - trafi się wsród nich ten jedyny. Quote
agaga21 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 furciaczek napisał(a): Chlopak jest lekko zdziwiony podczas miziania, okazywania czulosci...chyba nikt go nie glaskal, nie tarmosil itd Nie potrafi tez jesc z reki...nie wie jak sie do tego zabrac, czy mozna czy nie mozna.. biedak... :( Quote
furciaczek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Wczoraj mial goscia, czekam na wiesci :) Quote
vena&vivi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 No zobnaczymy jak się spisał :0 czekamy :P Quote
vena&vivi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Halo, halo co tu taka cisza?? Żadnych wieśći? Quote
gosikf & dogs Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jak się ma przystojniak? CC ostatnio zawróciło mi w głowie, to wspaniałe psy! Przepiękne, mądre, duuże :D, na pewno kiedyś corsiak zagości w moim domu. Niestety to jeszcze nie ten moment, teraz goszczą boksery i Miśka. Gilo jest pięknym przedstawicielem rasy, oby znalazł mądrego właściciela(a może już znalazł???) TRZYMAM KCIUKI! Pozdrawiam Quote
furciaczek Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 No niestety, dalej nie znalazl...ale dzielnie szukamy:) Quote
Recommended Posts