Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedna pani pytała przysłała zapytanie, ale to chyba nie z tych ogłoszeń, tylko z fundacyjnego. Stonka z nią rozmawiała przez telefon, żeby opowiedzieć wszystko o Orionie. Pani powiedziała, że zgłosi się do fundacji żeby ustalić dalsze kroki.
Minął tydzień i nie zgłosiła się........

Posted

Dziwię się, że tak piękny pies nie ma jeszcze domu! Naprawdę się dziwię!!! Trzymam kciuki, aby zadzwonił ten właśnie telefon - ten magiczny, co się domem będzie nazywał! :)

Posted

Ajula napisał(a):
Jedna pani pytała przysłała zapytanie, ale to chyba nie z tych ogłoszeń, tylko z fundacyjnego. Stonka z nią rozmawiała przez telefon, żeby opowiedzieć wszystko o Orionie. Pani powiedziała, że zgłosi się do fundacji żeby ustalić dalsze kroki.
Minął tydzień i nie zgłosiła się........

dałabym sobie głowę uciąć że jest na 100% zdecydowana na Oriona :/ no i już bym głowę straciła, miała dzwonić umawiać się na PA...
A Orion grubasem jest i basta, zaczynamy intensywniejszy rozruch, wszystkim nam sie to przyda :)

Posted

stonka1125 napisał(a):
dałabym sobie głowę uciąć że jest na 100% zdecydowana na Oriona :/ no i już bym głowę straciła, miała dzwonić umawiać się na PA...

no też jestem rozczarowana

• 3 weeks later...
Posted

nie wiesz Aneta, czy dzis mial Orion odwiedziny? Stonka mowiala, ze na razie nie moze pisac, bo jest w trakcie przeprowadzki i nie ma internetu

Posted

Ajula napisał(a):
nie wiesz Aneta, czy dzis mial Orion odwiedziny? Stonka mowiala, ze na razie nie moze pisac, bo jest w trakcie przeprowadzki i nie ma internetu

miał :-) wszystko przebiegło dobrze, Pani ma się zastanowić, niestety zastanawianie się może potrwać ciut ze względu na zdrowie Pani.. ale Stonka jest Panią zachwycona, a ja jestem z nią w kontakcie mailowym - na tę chwilę opisuje Pani dokładnie zdrowie Oriego, bardzo odpowiedzialna osoba!
a telefon dzwonił wczoraj dalej...

Posted

Orionku śliczności - obyś tym razem miał szczęście. A może przy okazji innego on-ka da się komuś odpowiedzialnemu "sprzedać" :razz:

Posted

Orion to zagadka taki piekny niezwyczajny pies a tyle czasu bez domu i które to ogłoszenia w końcu okazały sie tak skuteczne,ze wreszcie sie ruszyło?

• 2 weeks later...
Posted

o byłaś z wizytą u Stonki? :) ciekawe jak im tam w nowych okolicznościach przyrody, mam nadzieję, że będzie im się dobrze żyło w nowym miejscu :thumbs: