Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betka dziękujemy za ogłoszenia :Rose:
WMNN nie bardzo ma teraz czas tu pisać, mówiła mi przez telefon, że znowu są jakieś zapytania o Oriona, ale na razie w fazie wstępnej

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduje że zapłaciłam fakturę za szczepienie Orionka. Szkoda, że czeka. Ale onki jakoś nie mają brania. Orion, nasz Maks - oba w hotelach i cisza - cóz, niemłode, ale za to doświadczone i piękne - dlaczego nikt tego nie widzi.

Posted

bo ostatnio jakoś ślepota staje się masową chorobą społeczeństwa.... szkoda oba fajne chłopaki

dobrze by było gdyby pojawiły się jakieś świeże ładne fotki Oriego

Posted

już jestem! Orion miał kilka sensownych odwiedzin, ale niestety mimo odpowiedzialnych deklaracji nic z nich nie wyniknęło...
Telefony dzwonią nadal więc w końcu się uda! Musi się udać!

ps. dzięki za ogłoszenia, wszystkie aktywuje mimo, że nie bywam ostatnio na dogo!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

no takiego ma Orion pecha, że koniec świata!
Bardzo dużo telefonów ( to praktycznie jedyny psiak o którego ktoś mnie pyta), odwiedziny nawet i ... doopa :-(
Na szczęście Ori ma dobrze, kocha Stonkę ...

Posted

Jest pytanie w mailu naszym o Oriona:

Przeglądając stronę Animalii natrafiłam na ogłoszenie o możliwości adopcji Oriona. Przyznam, że poruszyła mnie jego historia, a sam Orion wpadł mi w oko :) Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na jego temat. Jak zachowuje się z innymi psami, jaki ma charakter - bardziej uległy, czy dominujący, czy byłby w stanie tolerować inne zwierzęta w domu (kot i królik). Zależy mi na tej informacji, ponieważ poszukuję towarzysza dla mojej 3 letniej suczki (golden retriever), o dość dominującym charakterze. Czy Orion jest wykastrowany? Czy byłaby możliwość zobaczenia go osobiście?

Czy ktos ma namiar - maila lub tel. do STonki, żebym mogła przekazać tej Pani?

• 2 weeks later...
Posted

LILUtosi napisał(a):
Zapisuje chłopaka, dziwne że taki piękny pies 3 lata siedzi w hotelu.
Ja bym z tą goldenką nie rezygnowała od razu. W końcu to suczka. Może jakieś zapoznanie?

w dodatku co rusz ktoś go odwiedza! zakochuje się, umawia na odbiór itp. i co? nico :-(
ludziska nie doceniają mądrości i dojrzałości Oriona... znajdują młodsze psiaki!

niestety na 100% Ori nie dogada się z innym psiakiem...