Ajula Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 betka dziękujemy za ogłoszenia :Rose: WMNN nie bardzo ma teraz czas tu pisać, mówiła mi przez telefon, że znowu są jakieś zapytania o Oriona, ale na razie w fazie wstępnej Quote
supergoga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Melduje że zapłaciłam fakturę za szczepienie Orionka. Szkoda, że czeka. Ale onki jakoś nie mają brania. Orion, nasz Maks - oba w hotelach i cisza - cóz, niemłode, ale za to doświadczone i piękne - dlaczego nikt tego nie widzi. Quote
snuszak Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 bo ostatnio jakoś ślepota staje się masową chorobą społeczeństwa.... szkoda oba fajne chłopaki dobrze by było gdyby pojawiły się jakieś świeże ładne fotki Oriego Quote
lunarmermaid Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Kobietki a jakie są wymagania przy adopcji Orionka?? Quote
snuszak Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 standard ankieta, wizyta i miłość, miłość do Oriego! Quote
What May NN Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 już jestem! Orion miał kilka sensownych odwiedzin, ale niestety mimo odpowiedzialnych deklaracji nic z nich nie wyniknęło... Telefony dzwonią nadal więc w końcu się uda! Musi się udać! ps. dzięki za ogłoszenia, wszystkie aktywuje mimo, że nie bywam ostatnio na dogo! Quote
phase Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Nie moge nadziwic sie jego uroda, jest przepiekny!!! Quote
mijakimi Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 strasznie długo czeka na dom.................. kurna są zapytania ale dlaczego go nie biorą ? Quote
What May NN Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 mijakimi napisał(a):strasznie długo czeka na dom.................. kurna są zapytania ale dlaczego go nie biorą ? ja także nie ma pojęcia!! :-( Quote
Ajula Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 miał wczoraj kolejne odwiedziny potencjalnego domu, teraz trzymamy kciuki i czekamy na rozwój sytuacji :) Quote
snuszak Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 czekam, już nie wiem ile razy zaciskałam za Oriego kciuki, oby to wreszcie był ostatni raz, oby to było to! Quote
Ajula Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 ja nic nie wiem ale chyba nic ciekawego jednak, bo Aneta nic nie pisze Quote
What May NN Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Pan zaintersowany znalazł sobie młodszego psa :-( znowu nic!! Quote
Ajula Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 o żesz... a taki był niby zdecydowany :shake: Quote
What May NN Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 no takiego ma Orion pecha, że koniec świata! Bardzo dużo telefonów ( to praktycznie jedyny psiak o którego ktoś mnie pyta), odwiedziny nawet i ... doopa :-( Na szczęście Ori ma dobrze, kocha Stonkę ... Quote
supergoga Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Jest pytanie w mailu naszym o Oriona: Przeglądając stronę Animalii natrafiłam na ogłoszenie o możliwości adopcji Oriona. Przyznam, że poruszyła mnie jego historia, a sam Orion wpadł mi w oko :) Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na jego temat. Jak zachowuje się z innymi psami, jaki ma charakter - bardziej uległy, czy dominujący, czy byłby w stanie tolerować inne zwierzęta w domu (kot i królik). Zależy mi na tej informacji, ponieważ poszukuję towarzysza dla mojej 3 letniej suczki (golden retriever), o dość dominującym charakterze. Czy Orion jest wykastrowany? Czy byłaby możliwość zobaczenia go osobiście? Czy ktos ma namiar - maila lub tel. do STonki, żebym mogła przekazać tej Pani? Quote
What May NN Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Orion się nie nadaje, do mnie Pani też napisała.. odpisałam! Orion się nie dogada z dominującą retriverką... Quote
snuszak Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 może Pani spodoba się jeszcze jakiś inny pies z tych, które mamy pod opieką albo Wolwo - tylko też nie wiem czy by się dogadał ze stworami Quote
supergoga Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Mamy jeszcze Maksa u nas. Starszy onek. Quote
LILUtosi Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Zapisuje chłopaka, dziwne że taki piękny pies 3 lata siedzi w hotelu. Ja bym z tą goldenką nie rezygnowała od razu. W końcu to suczka. Może jakieś zapoznanie? Quote
What May NN Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 LILUtosi napisał(a):Zapisuje chłopaka, dziwne że taki piękny pies 3 lata siedzi w hotelu. Ja bym z tą goldenką nie rezygnowała od razu. W końcu to suczka. Może jakieś zapoznanie? w dodatku co rusz ktoś go odwiedza! zakochuje się, umawia na odbiór itp. i co? nico :-( ludziska nie doceniają mądrości i dojrzałości Oriona... znajdują młodsze psiaki! niestety na 100% Ori nie dogada się z innym psiakiem... Quote
Recommended Posts