Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez dopiero dzisiaj tu trafilam. Nie wiedzialam ze macie jeszcze w Zabrzu taka weteranke... :placz: Myslalam ze wszystkie psiaki z takim stazem sa juz dawno wyciagniete... :-(

Deklaruje 50 zl miesiecznie, wiec juz mamy 70 zl razem z deklaracja Syli.

Cioteczki, zbierajmy kaske i wyciagajmy ta bidulke...

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
To już mamy 100zł !!!:multi:

Nie trwało to długo...super :multi:Ile potrzeba miesięcznie? 350zł, czy mniej niż za Satyrka.Ona jest chyba mniejsza.

Posted

Bjuta napisał(a):
Myślę, że 350. Jest jednak zdecydowanie większa od Dina i Kajtka... Może 325? :evil_lol:

Zawsze można negocjować cenę, poza tym dla stałych klientów też powinna być zniżka i za terminowość wpłat innych pieskow.No, nie wiem co jeszcze, bo jak w trans wpadnę...bez przesady i żartuję.

Posted

Bjuta napisał(a):

Marzy mi się hotelik, bo tak bardzo bym chciała, żeby nie odchodziła w boksie. Ona jest idealna. Chodź jak płakałam nad jej losem, że taka elegancja dama z takimi dwoma wariatami siedzi, to Sandra mnie pocieszała, że ona nie jest wcale taka dupa wołowa i potrafi się odwarknąć jak ktoś ją zaczepia.

Ha! Jasne, że potrafi :evil_lol: pamietam jak jeszcze kilka lat temu, kiedy Koreczka była w kwiecie wieku miałam mały problem z dołączaniem jakichkolwiek suczek do jej spacerku ;) Korusia bardzo chciała na wstępie pokazać kto jest najwyżej w damskiej, psiej hierarchii :eviltong: Bezwarunkowo akceptowała jedynie Dianke (z boksu Kajtka i Dinka;) ) pewnie dlatego, że diana była pierwsza, a to Kora została dołączona :lol:
Ale z czasem na szczęście jej przeszło, chociaż nadal nie pozwoli sobie wejść na głowę innym psiakom ;)

I ogólnie jest najwspanialsza :loveu:

A co do Rego i Tutka to kochane psiaczki, na prawdę! Wiem, że potrafią pokazać w akcji swoją najgorszą stronę (też zdarzyła mi się taka sytuacja :-(), ale dla ludzi których po kochaja są cudowne ;)

Posted

No... ja właśnie konferuję z Przebieczanami... Dziewczyny mówią, że wezmą ją do domu tylko jeśli się dogada, bo jak nie, to musiałaby spać w kojcu... Dogada się?? Pewnie po prostu trzeba spróbować...

Posted

Bjuta napisał(a):
No... ja właśnie konferuję z Przebieczanami... Dziewczyny mówią, że wezmą ją do domu tylko jeśli się dogada, bo jak nie, to musiałaby spać w kojcu... Dogada się?? Pewnie po prostu trzeba spróbować...

Bjutko, jestes niezawodna!!! :calus:

Posted

Dziękujemy!!!! Dla niewtajemniczonych wyjaśniam, że Malwi zrobila szczęśliwy banerek Krukowi!!! Malwi, a ja zapomnialam, ze jeszcze Beatkaa bardzo Cie chiala poprosic o banerek dla Pimpusia... :oops:

Posted

[quote name='Malwi']zapiszę sobie, później zrobię banerek ;))

Szykuje się kolejne arcydzieło :loveu:

Jak możesz zajrzyj też do Pimpusia z zabrzańskiego schroniska- jest juz w schronie 7 latek,tylko 3 lata mniej niż Kora. : http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpuś-już-ponad-7-lat-wypatruje-swojego-człowieka-zza-krat...
Jeśli mogłabym Cię o to poprosić to w wolnej chwili zrobiłabyś mu też banerek? :oops:

Posted

Bjuta napisał(a):
Dziękujemy!!!! Dla niewtajemniczonych wyjaśniam, że Malwi zrobila szczęśliwy banerek Krukowi!!! Malwi, a ja zapomnialam, ze jeszcze Beatkaa bardzo Cie chiala poprosic o banerek dla Pimpusia... :oops:

to poproszę link do wątku :D a ja zabieram się za banerki ;)

ojtam ojtam ;p od razu arcydzieło ;p to nie moja zasługa tylko Kruka :P i tego kto fotki robił ;p

Posted

[quote name='Malwi']to poproszę link do wątku :D a ja zabieram się za banerki ;)

ojtam ojtam ;p od razu arcydzieło ;p to nie moja zasługa tylko Kruka :P i tego kto fotki robił ;p

Oto link : http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpuś-już-ponad-7-lat-wypatruje-swojego-człowieka-zza-krat...
(Powinien działać a jak nie,to jeszcze w mojej sygnaturce jest link :)) Dzięki !!!!!!!!!!

Nie ojtam ojtam,masz talent i tyle ;)

Posted

Malwi! Jest wiele pięknych zdjęć! A to jest pierwsza adopcja z banerka!!!! :loveu::loveu::loveu:

Widzę, że z Beatką pisalyśmy równocześnie i ona przytomnie link podala...

Kruczka bede miala jeden dzien w domu - nie mogę doczekać się poniedzialku!!