Igiełka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Piękna sunia o mądrych oczach. Takich psiaków najbardziej żal gdy nawet na starość nie mogą się cieszyć własnym kochającym domem. Quote
Bjuta Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 i na koniec fotką, którą też lubię: Quote
Secia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 o qurczaki ale fotki co jedna to lepsza. Super sesja. Korcia jest na pierwszym miejscu mojej listy rzeczy do zrobienia i wstawiam ją na FC do siebie :-) foty pierwsza klasa Quote
Bjuta Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Super! Wielkie dzięki!!! Będzie jeszcze filmik, ale nie wiem kiedy dam radę go zmontować... Quote
Szejlo Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Wybaczcie, że nie pojawiłam sie wcześniej ale juz sie poprawiam :) Na temat Kory zgadam się z innymi wypowiedziami. Korusia jest prze kochaną, dobrą i uroczą sunią. Jest bardzo wierna i oddana. W schronisku nie ma praktycznie szans na adopcje gdyz jest bardzo nieśmiała i boi sie nieznanych jej ludzi. Niestety nie jest tez młodziutka co jest zazwyczaj głównym kryterium wyboru zwierzaka. Ale jak widać na zdjęciach lubi zarówno inne zwierzaki jaki i dzieci :) Dodam też kilka zdjęc niestety nie mam ich wiele. Quote
Bjuta Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [video=youtube;7kp0hDuDgck]http://www.youtube.com/watch?v=7kp0hDuDgck[/video] Quote
Kalva Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Koruniu jesteś prześliczna i bardzo szlachetna, zasługujesz na wspaniały kochający domek, hop!!! Quote
Mysia_ Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Bjutka, tak oglądam te zdjęcia i doszłam do wniosku, że całkiem całkiem nam ta sesja zdjęcowa wyszła :) Quote
Szejlo Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 super wam wyszła:) a Mikołaj i Korusia ślicznie sie prezentują ;) mam nadzieje, że dostrzeże to ktoś kto szuka takiego psiaka jak Kora :) Quote
Bjuta Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Też uważam, że jest b. db. więc Kora ma już wyróżnione allegro (sponsoruję) no i czekamy na telefony... Quote
Recommended Posts