ocelot Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Nie mogę wysłać do Figu wiadomości. Chciałam się wpisać a profilu, ale za chorobę nie wiem jak się poruszać na dogomanii i jak go znaleźć. Quote
ocelot Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 malawaszka napisał(a):do Figu trzeba dzwonić raczej Jak masz numer to wysyłaj mi na pw. Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 na kiedy był by czy jest umówiony transport do hoteliku?? jeśli nie ma głosów przeciw to można wysyłać kasę do mnie, tylko może chociaż poczekamy z tym zbieraniem do czasu złapania psia? Quote
minia7 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dziewczyny udało się zlokalizować sznupka? Możnaby ogłoszenia porozwieszać ze zdjęciem psiaka i nr tel, łatwiej będzie go zlokalizować. Trzymam kciuki :) Quote
minia7 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Sorry zmęczona już jestem...masło maślane :-? Quote
Jaaga Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Już wiem, że Figu po pierwszym dopiero pojedzie. Ocelot, co z chłopakiem? Widziałaś go? Quote
ocelot Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Jaaga napisał(a):Już wiem, że Figu po pierwszym dopiero pojedzie. Ocelot, co z chłopakiem? Widziałaś go? Kurcze nam mówiła, że w niedzielę. Ale może faktycznie nie w tę. Mamy problem z przetrzymaniem chłopaka, ale szukamy. Nie widziałyśmy go. Rozglądają się dzieciaki ze szkoły za nim, więc jeśli się pojawi będziemy wiedzieć. I dostanie jeść. I byłabym spokojniejsza, zresztą Wy też. Quote
malawaszka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 no jak już jest dla niego miejsce to mógłby się znaleźć kurcze :kciuki: Quote
ocelot Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 malawaszka napisał(a):no jak już jest dla niego miejsce to mógłby się znaleźć kurcze :kciuki: Malawaszko a masz kontakt z Panem od Elma? Może on nam by Kubusia przetrzymał? Quote
malawaszka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ocelot napisał(a):Malawaszko a masz kontakt z Panem od Elma? Może on nam by Kubusia przetrzymał? dawno się z nim nie kontaktowałam, ale szczerze mówiąc to trochę wątpię, on bardzo wrażliwy na punkcie swojej obecnej suni, że ona się stresuje jak jest obcy pies w domu, no i kiedyś już wziął na tymczas psiaka - Lenny'ego i trzeba było szybko szukac mu czegoś innego - nie jest to dobry pomysł a jest Kubuś? pokazał sie? Quote
Jaaga Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Figu Erce mówiła, ze jedzie, ale z Katowic do Warszawy. Może jednak jedzie teraz w niedzielę tu znowu. Fajnie byloby, jakby się psiurek odnalazł i był już bezpieczny. Quote
ocelot Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 malawaszka napisał(a):dawno się z nim nie kontaktowałam, ale szczerze mówiąc to trochę wątpię, on bardzo wrażliwy na punkcie swojej obecnej suni, że ona się stresuje jak jest obcy pies w domu, no i kiedyś już wziął na tymczas psiaka - Lenny'ego i trzeba było szybko szukac mu czegoś innego - nie jest to dobry pomysł a jest Kubuś? pokazał sie? To kwestia kilku dni, Kubusia nawet w szopce mógłby zamknąć. niestety nie. Quote
minia7 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Kubusiu gdzie się skryłeś? Pokaż się cioteczkom, ciocia pięknie prosi .....:modla: Quote
basia0607 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Malawaszko , poroszę Cię o Twój adres meilowy . Quote
ocelot Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Kubuś żyje, ale jest przerażony. Ja musiałam gnac do pracy, a Oczka do szkoły. Po będziemy go szukać. Normalnie mnie coś trafi zaraz. Quote
ocelot Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Jaaga napisał(a):To trzymam kciuki za złapanie Kubusia. Jaaga ja jestem cała w nerwach, gdyby nie ta praca! Ale organizujemy tu ekipę poszukiwawczą. Quote
Jaaga Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Szkoda chłopaka. Sznaucerkowata sunia, o której tu wspominałam Malawaszce już do nas dotarła z synkiem przedwczoraj. Oby Kubusiowi tak samo sie udało. Quote
ocelot Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Jaaga napisał(a):Szkoda chłopaka. Sznaucerkowata sunia, o której tu wspominałam Malawaszce już do nas dotarła z synkiem przedwczoraj. Oby Kubusiowi tak samo sie udało. Jaaga musi się udać. Nie ma Kubusia w krzakach, ale szukamy go o 18,potem jutro rano. I kolejne poszukiwania będziemy ustalać na bieąco. Praca komplikuje nieco te poszukiwania. Quote
minia7 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Trzymam kciuki! A może ktoś go przygarnął? Quote
Recommended Posts