Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na kiedy był by czy jest umówiony transport do hoteliku??

jeśli nie ma głosów przeciw to można wysyłać kasę do mnie, tylko może chociaż poczekamy z tym zbieraniem do czasu złapania psia?

Posted

Dziewczyny udało się zlokalizować sznupka? Możnaby ogłoszenia porozwieszać ze zdjęciem psiaka i nr tel, łatwiej będzie go zlokalizować. Trzymam kciuki :)

Posted

Jaaga napisał(a):
Już wiem, że Figu po pierwszym dopiero pojedzie.
Ocelot, co z chłopakiem? Widziałaś go?

Kurcze nam mówiła, że w niedzielę. Ale może faktycznie nie w tę.
Mamy problem z przetrzymaniem chłopaka, ale szukamy.
Nie widziałyśmy go. Rozglądają się dzieciaki ze szkoły za nim, więc jeśli się pojawi będziemy wiedzieć. I dostanie jeść.
I byłabym spokojniejsza, zresztą Wy też.

Posted

malawaszka napisał(a):
no jak już jest dla niego miejsce to mógłby się znaleźć kurcze :kciuki:

Malawaszko a masz kontakt z Panem od Elma? Może on nam by Kubusia przetrzymał?

Posted

ocelot napisał(a):
Malawaszko a masz kontakt z Panem od Elma? Może on nam by Kubusia przetrzymał?

dawno się z nim nie kontaktowałam, ale szczerze mówiąc to trochę wątpię, on bardzo wrażliwy na punkcie swojej obecnej suni, że ona się stresuje jak jest obcy pies w domu, no i kiedyś już wziął na tymczas psiaka - Lenny'ego i trzeba było szybko szukac mu czegoś innego - nie jest to dobry pomysł

a jest Kubuś? pokazał sie?

Posted

Figu Erce mówiła, ze jedzie, ale z Katowic do Warszawy. Może jednak jedzie teraz w niedzielę tu znowu.
Fajnie byloby, jakby się psiurek odnalazł i był już bezpieczny.

Posted

malawaszka napisał(a):
dawno się z nim nie kontaktowałam, ale szczerze mówiąc to trochę wątpię, on bardzo wrażliwy na punkcie swojej obecnej suni, że ona się stresuje jak jest obcy pies w domu, no i kiedyś już wziął na tymczas psiaka - Lenny'ego i trzeba było szybko szukac mu czegoś innego - nie jest to dobry pomysł

a jest Kubuś? pokazał sie?

To kwestia kilku dni, Kubusia nawet w szopce mógłby zamknąć.
niestety nie.

Posted

Jaaga napisał(a):
Szkoda chłopaka. Sznaucerkowata sunia, o której tu wspominałam Malawaszce już do nas dotarła z synkiem przedwczoraj. Oby Kubusiowi tak samo sie udało.

Jaaga musi się udać. Nie ma Kubusia w krzakach, ale szukamy go o 18,potem jutro rano. I kolejne poszukiwania będziemy ustalać na bieąco.
Praca komplikuje nieco te poszukiwania.