Yuveza Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 wzięła bym to raczej za komlement 8 letni pies z chęcią zskacze po talerz gdy przy tym mój 2 letni za piłką sie nie rusza Quote
Qeeriefire Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Nela wygłaskana :) No tak w tym wieku, ja jestem tego świadoma,że mój 7 letni pies z chęcią trenuje agility i dogfrisbee :D Dziękujemy. Paula dziękujemy ;) Quote
Yuveza Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 oj przepraszam7 letni, bo ty wczesniej mówilas ze 8 i mi sie pomieszało;) Quote
Qeeriefire Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 westie_justa napisał(a):oj przepraszam7 letni, bo ty wczesniej mówilas ze 8 i mi sie pomieszało;) Sama się pomyliłam wcześniej , nic się nie stało :D Quote
Yuveza Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dla mnie ona wygląda na góra 5-6 lat a i tak jestem pod wrazeniem ze ma taką chęć do pracy a nie woli np: położyc sie gdzieś i sobie spać tylko skakać po talerz:D Quote
Qeeriefire Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 westie_justa napisał(a):Dla mnie ona wygląda na góra 5-6 lat a i tak jestem pod wrazeniem ze ma taką chęć do pracy a nie woli np: położyc sie gdzieś i sobie spać tylko skakać po talerz:D Miło słyszeć, siwy pyszczor ją postarza :p Quote
Yuveza Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 E tamqa pyszcor moja cąła siwa:evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 spk.ja już sie nie mogę doczekać jak się mój wiewiór ze starzeje ;P może nie będzie taki upierdliwy jeśli chodzi o rzucanie ringami i zabawkami ;) już nie wiem co gorzej nudzic się w wakacje czy ledwo się wyrabiac w roku szkolnym :lol: Quote
Qeeriefire Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 westie_justa napisał(a):E tamqa pyszcor moja cąła siwa:evil_lol: Nie tylko pyszczor :D papillonek napisał(a):spk.ja już sie nie mogę doczekać jak się mój wiewiór ze starzeje ;P może nie będzie taki upierdliwy jeśli chodzi o rzucanie ringami i zabawkami ;) już nie wiem co gorzej nudzic się w wakacje czy ledwo się wyrabiac w roku szkolnym :lol: Hm.. ja w Neli charakterze nie widzę zmiany w przestrzeni szczeniak- staruszek :evil_lol: W wakacje ja się nie nudziłam :) Quote
Qeeriefire Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Dzisiaj spotkaliśmy sympatycznego, młodego kierowcę autobusu :D Wsiadłyśmy do autobusu i kierowca się pyta "Jaka to marka psa", no to odpowiedziałam i wtedy kolejne pytanie "Czy może wyjść i zobaczyć", więc dlaczego nie miałabym pozwolić :diabloti: Także na przystanku kierowce zaciekawiła Nela i chciał ją zobaczyć, więc ludzie mogli się nasłuchać tej rozmowy:evil_lol: Pod koniec stwierdził,że to "chyba młody pies".:) Quote
taxelina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 bo ona nie wyglada na swoje lata :loveu: Quote
Qeeriefire Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 deer_1987 napisał(a):bo ona nie wyglada na swoje lata :loveu: Nie powiedziałabym, ale dziękuje w imieniu Neli :D Mi wakacje dość szybko zleciały, nie koniecznie dobrze, ale chce wakacje ! ;) Quote
Rysia88 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Pozdrowienia dla sportowej Neli... :) Quote
Qeeriefire Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Rysia88 napisał(a):Pozdrowienia dla sportowej Neli... :) Dziękujemy ;) A Wy się trzymajcie jakoś. Dzisiaj po treningu i był to najbardziej intensywny, mam zakwasy, a Nela śpi, śpi i śpi :D Opanowała tunel sztywny, tylko jeszcze z wysyłaniem na prawą rękę ma problemy, ale to tylko kwestia powtórek. Dzisiaj pierwszy raz Nela zobaczyła też tunel miękki < rękaw> i otóż nauczyła się go pokonywać, odrazu załapała z czego jestem dumna. Myślałam,że będzie się bała , a tutaj zaciekawiona była nim niezmiernie, a wszystko dzięki Pani Magdzie :eviltong: Quote
Guest papillonek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ja juz nie miałam pod koniec co ze sb zrobić ;P a jutro 3 kartkówki życzcie powodzenia :) Quote
Qeeriefire Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 deer_1987 napisał(a):Madra Nela :loveu: Oj tak, jeżeli są jakies pomyłki to z mojej winy :D papillonek napisał(a):ja juz nie miałam pod koniec co ze sb zrobić ;P a jutro 3 kartkówki życzcie powodzenia :) Ja już nie dyskutuje o szkole, tyle chociaż odpocznę od niej :evil_lol: Powodzenia. Quote
Guest papillonek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 dzięki przydało się wszystko napisałam na 3 :D a co do zmiany to ja naprawdę głęboko wierzę,że z wiekiem to szaleństwo jej przejdzie,ze da mi się pouczyć na spokojnie ,odpocząć...i nie strasz mnie że nie :lol: Quote
Qeeriefire Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='papillonek']dzięki przydało się wszystko napisałam na 3 :D a co do zmiany to ja naprawdę głęboko wierzę,że z wiekiem to szaleństwo jej przejdzie,ze da mi się pouczyć na spokojnie ,odpocząć...i nie strasz mnie że nie :lol: Gratuluje :) E gdzie tam, pewnie,że się uspokoi Quote
Guest papillonek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 hah skąd ty te minki bierzesz ?:) S nie grozi osiwieniezale ja sie zastanawiam czemu ona jest taka ruchliwa Moze jak siedzi w domu sama to jej się ta energia kumuluje i jak przychodze to ją rozsadza? Bo np.w wakacje czy cieczke nie jest tata aktywna nie wiem czy z winy cieczki czy moze ma już dośc mojego towarzystwa i całymi dniami jej sienie chce biegac ? Quote
Qeeriefire Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='deer_1987']A co tam u Harrego? Harry lepiej, byłam u niego w ten weekend, wet powiedział,że już nie będzie normalnie jak kiedyś, ale już staje trochę na tej łapie. Najprawdopodobniej to była miednica, bo chodzi trochę przekręcony. Ale humor mu dopisuje :) [quote name='papillonek']hah skąd ty te minki bierzesz ?:) S nie grozi osiwieniezale ja sie zastanawiam czemu ona jest taka ruchliwa Moze jak siedzi w domu sama to jej się ta energia kumuluje i jak przychodze to ją rozsadza? Bo np.w wakacje czy cieczke nie jest tata aktywna nie wiem czy z winy cieczki czy moze ma już dośc mojego towarzystwa i całymi dniami jej sienie chce biegac ? Buzki mam "zamontowane" w przeglądarce, cała lista, nie tylko takie. Myślę,że tak, no bo siedzi trochę sama i w końcu ktoś przychodzi. A kto by chciał cały dzień biegać. :diabloti: Quote
taxelina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 No to najwazniejsze ze humor dopisuje, pot akim wypadku to pewnie wlasnie bedzie mial problem przy zmianach pogody Quote
Recommended Posts