Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dla mnie ona wygląda na góra 5-6 lat a i tak jestem pod wrazeniem ze ma taką chęć do pracy a nie woli np: położyc sie gdzieś i sobie spać tylko skakać po talerz:D

Posted

westie_justa napisał(a):
Dla mnie ona wygląda na góra 5-6 lat a i tak jestem pod wrazeniem ze ma taką chęć do pracy a nie woli np: położyc sie gdzieś i sobie spać tylko skakać po talerz:D

Miło słyszeć, siwy pyszczor ją postarza :p

Guest papillonek
Posted

spk.ja już sie nie mogę doczekać jak się mój wiewiór ze starzeje ;P może nie będzie taki upierdliwy jeśli chodzi o rzucanie ringami i zabawkami ;)
już nie wiem co gorzej nudzic się w wakacje czy ledwo się wyrabiac w roku szkolnym :lol:

Posted

westie_justa napisał(a):
E tamqa pyszcor moja cąła siwa:evil_lol:

Nie tylko pyszczor :D

papillonek napisał(a):
spk.ja już sie nie mogę doczekać jak się mój wiewiór ze starzeje ;P może nie będzie taki upierdliwy jeśli chodzi o rzucanie ringami i zabawkami ;)
już nie wiem co gorzej nudzic się w wakacje czy ledwo się wyrabiac w roku szkolnym :lol:

Hm.. ja w Neli charakterze nie widzę zmiany w przestrzeni szczeniak- staruszek :evil_lol:

W wakacje ja się nie nudziłam :)

Posted

Dzisiaj spotkaliśmy sympatycznego, młodego kierowcę autobusu :D

Wsiadłyśmy do autobusu i kierowca się pyta "Jaka to marka psa", no to odpowiedziałam i wtedy kolejne pytanie "Czy może wyjść i zobaczyć", więc dlaczego nie miałabym pozwolić :diabloti: Także na przystanku kierowce zaciekawiła Nela i chciał ją zobaczyć, więc ludzie mogli się nasłuchać tej rozmowy:evil_lol: Pod koniec stwierdził,że to "chyba młody pies".:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
bo ona nie wyglada na swoje lata :loveu:

Nie powiedziałabym, ale dziękuje w imieniu Neli :D

Mi wakacje dość szybko zleciały, nie koniecznie dobrze, ale chce wakacje ! ;)

Posted

Rysia88 napisał(a):
Pozdrowienia dla sportowej Neli... :)

Dziękujemy ;) A Wy się trzymajcie jakoś.

Dzisiaj po treningu i był to najbardziej intensywny, mam zakwasy, a Nela śpi, śpi i śpi :D
Opanowała tunel sztywny, tylko jeszcze z wysyłaniem na prawą rękę ma problemy, ale to tylko kwestia powtórek.
Dzisiaj pierwszy raz Nela zobaczyła też tunel miękki < rękaw> i otóż nauczyła się go pokonywać, odrazu załapała z czego jestem dumna. Myślałam,że będzie się bała , a tutaj zaciekawiona była nim niezmiernie, a wszystko dzięki Pani Magdzie :eviltong:

Guest papillonek
Posted

ja juz nie miałam pod koniec co ze sb zrobić ;P a jutro 3 kartkówki życzcie powodzenia :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Madra Nela :loveu:

Oj tak, jeżeli są jakies pomyłki to z mojej winy :D

papillonek napisał(a):
ja juz nie miałam pod koniec co ze sb zrobić ;P a jutro 3 kartkówki życzcie powodzenia :)

Ja już nie dyskutuje o szkole, tyle chociaż odpocznę od niej :evil_lol: Powodzenia.

Guest papillonek
Posted

dzięki przydało się wszystko napisałam na 3 :D a co do zmiany to ja naprawdę głęboko wierzę,że z wiekiem to szaleństwo jej przejdzie,ze da mi się pouczyć na spokojnie ,odpocząć...i nie strasz mnie że nie :lol:

Posted

[quote name='papillonek']dzięki przydało się wszystko napisałam na 3 :D a co do zmiany to ja naprawdę głęboko wierzę,że z wiekiem to szaleństwo jej przejdzie,ze da mi się pouczyć na spokojnie ,odpocząć...i nie strasz mnie że nie :lol:
Gratuluje :)
E gdzie tam, pewnie,że się uspokoi

Guest papillonek
Posted

hah skąd ty te minki bierzesz ?:)
S nie grozi osiwieniezale ja sie zastanawiam czemu ona jest taka ruchliwa
Moze jak siedzi w domu sama to jej się ta energia kumuluje i jak przychodze to ją rozsadza?
Bo np.w wakacje czy cieczke nie jest tata aktywna nie wiem czy z winy cieczki czy moze ma już dośc mojego towarzystwa i całymi dniami jej sienie chce biegac ?

Posted

[quote name='deer_1987']A co tam u Harrego?
Harry lepiej, byłam u niego w ten weekend, wet powiedział,że już nie będzie normalnie jak kiedyś, ale już staje trochę na tej łapie. Najprawdopodobniej to była miednica, bo chodzi trochę przekręcony. Ale humor mu dopisuje :)

[quote name='papillonek']hah skąd ty te minki bierzesz ?:)
S nie grozi osiwieniezale ja sie zastanawiam czemu ona jest taka ruchliwa
Moze jak siedzi w domu sama to jej się ta energia kumuluje i jak przychodze to ją rozsadza?
Bo np.w wakacje czy cieczke nie jest tata aktywna nie wiem czy z winy cieczki czy moze ma już dośc mojego towarzystwa i całymi dniami jej sienie chce biegac ?
Buzki mam "zamontowane" w przeglądarce, cała lista, nie tylko takie.
Myślę,że tak, no bo siedzi trochę sama i w końcu ktoś przychodzi. A kto by chciał cały dzień biegać. :diabloti: