Yuveza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ja nie wiem jak to pójdzie bo ona wszystko by robiła łapami :evil_lol: znaczy zaczniemy od tego z pieścią ze smakiem a dalej nie wiem :P Quote
Qeeriefire Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 westie_justa napisał(a):Ja nie wiem jak to pójdzie bo ona wszystko by robiła łapami :evil_lol: znaczy zaczniemy od tego z pieścią ze smakiem a dalej nie wiem :P Dacie rade. Ja zrobiłam target i jak pierwszy raz pokazałam go Neli to się zaciekawiła i dotchneła tej kulki, więc nagrodziłam i tak powtarzałam do sukcesu długotrwałego :D Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Collie napisał(a):Miło słyszeć, jeszcze będzie huśtawka i stół ;) oo to jeszcze lepiej. ;) Nelka przerośnie samą siebie, a jak już wszystko będzie to nagraj filmik z zachwycającą się Nelą torem. :D Quote
Qeeriefire Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 bianka19 napisał(a):oo to jeszcze lepiej. ;) Nelka przerośnie samą siebie, a jak już wszystko będzie to nagraj filmik z zachwycającą się Nelą torem. :D Filmik będzie obowiązkowo, tylko będzie trzeba znaleźć osobę, która go nagra :) Po wakacjach zapisujemy się z Chein z DGM na kursy agility , jeżeli Nela będzie dobrze sie zachowywać w obecności psów:multi: Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Collie napisał(a):Filmik będzie obowiązkowo, tylko będzie trzeba znaleźć osobę, która go nagra :) Po wakacjach zapisujemy się z Chein z DGM na kursy agility , jeżeli Nela będzie dobrze sie zachowywać w obecności psów:multi: na pewno kogoś znajdziesz, bo to nie problem. Chein? nie kojarzę. to super, jestem pewna że będzie jej się podobało, bo ma tyle energii w sobie. :D Quote
Qeeriefire Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 bianka19 napisał(a):na pewno kogoś znajdziesz, bo to nie problem. Chein? nie kojarzę. to super, jestem pewna że będzie jej się podobało, bo ma tyle energii w sobie. :D Oby, tak z Rzeszowa jest ;) Dziękujemy Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Collie napisał(a):Oby, tak z Rzeszowa jest ;) Dziękujemy no to może przy okazji zobaczę. :) nie mogę się już doczekać, żeby Nelcię zobaczyć na huśtawce. :eviltong: Quote
Qeeriefire Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 bianka19 napisał(a):no to może przy okazji zobaczę. :) nie mogę się już doczekać, żeby Nelcię zobaczyć na huśtawce. :eviltong: Najpierw trzeba taką huśtawkę zrobić, bo stół mamy gotowy :eviltong: Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Collie napisał(a):Najpierw trzeba taką huśtawkę zrobić, bo stół mamy gotowy :eviltong: no to zabieraj się do roboty, ja cię tu przypilnuję. :mad: Quote
Qeeriefire Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 bianka19 napisał(a):no to zabieraj się do roboty, ja cię tu przypilnuję. :mad: jeszcze żeby pieniądze były :evil_lol: Zamówiłam 3 dni temu książkę kolejną oraz płatne zrobienie blogu i tak się zapożyczam :eviltong: Quote
Yuveza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 a te kursy to w tym zkwp? i jednak zapłacilaś za tego bloga :eviltong: Quote
Qeeriefire Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 westie_justa napisał(a):a te kursy to w tym zkwp? i jednak zapłacilaś za tego bloga :eviltong: Tak, w związku ;) To tylko 50 złotych albo aż:evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 jak dla mnie aż :evil_lol: bynajmniej dlatego że blog moze zrobic kazdy a np www już trzeba znać html a blog jest dla osób nie znajacych go :eviltong: Ja za 50zł bym kupiła Doti jakis ładny szelkowy komplet :P Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 westie_justa napisał(a):jak dla mnie aż :evil_lol: bynajmniej dlatego że blog moze zrobic kazdy a np www już trzeba znać html a blog jest dla osób nie znajacych go :eviltong: Ja za 50zł bym kupiła Doti jakis ładny szelkowy komplet :P Problem w tym,że nie każdy potrafi edycję CSS i zrobić dodatkową stronę przed wejściem na bloga ;) Wy to chyba kolekcjonujecie szelki :eviltong:? Mi jedne dobre za które trochę zapłaciłam wystarczą :D Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 o tak kolekcjonujemy:D ale nasza kolekcja jest mała i i mam mało kolorów jasny róż głównie xD :eviltong: i jeden błekit i skóra brązowa;) teraz szukam czegoś zywego moze zieleń;) Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 westie_justa napisał(a):o tak kolekcjonujemy:D ale nasza kolekcja jest mała i i mam mało kolorów jasny róż głównie xD :eviltong: i jeden błekit i skóra brązowa;) teraz szukam czegoś zywego moze zieleń;) Ale pewnie będzie jeszcze spora :) Według mnie psu wystarczą jedne, więc się wypowiadać nie będę :D Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 bo wystarczą :eviltong: ! ale ja lubię mieć wiecej!:diabloti: różnych kolorowych na każdą okazje :P Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 westie_justa napisał(a):bo wystarczą :eviltong: ! ale ja lubię mieć wiecej!:diabloti: różnych kolorowych na każdą okazje :P Jak dla mnie szkoda pieniędzy, wole na tor wydać :D Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 To teraz przedstawię nasze plany z agility :) Planujemy nadal go rozbudowywać. Mamy: 2 x hopki, 2 x tunel, slalom, skok w dal, opona, stół. A jeszcze będą dwie hopki, huśtawka, murek, ściana , ale kiedy ja to zrobię to nie wiem :evil_lol: PO jesieni, jeżeli Nela zaakceptuje psy zapisujemy się na kursy agility, a nasz tor udostępnimy również Chein :multi: Zamierzam się `kształcić` w kierunku szkolenia psów, ale na razie odpuszczam sobie sztuczkowanie i skupiam się na agility, Tomie i Depim. edit. Jeszcze blog zmieniamy :D Quote
Guest papillonek Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 My juz prawie mamy cały tor wczoraj zrobiłam i wymiary są takie jak trzeba :D Fotek nie mam ,bo deszcz nas zaskoczył ,a raczej lało jak diabli :/ Co do targetowania to nie jest to trudne,a świadomości zadu nauczyłam sonie przy slalomie tyłem ,więc chociaż umie już targetowac tyłem bezbłędnie teraz wiem że było to zbędne ;/ Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 papillonek napisał(a):My juz prawie mamy cały tor wczoraj zrobiłam i wymiary są takie jak trzeba :D Fotek nie mam ,bo deszcz nas zaskoczył ,a raczej lało jak diabli :/ Co do targetowania to nie jest to trudne,a świadomości zadu nauczyłam sonie przy slalomie tyłem ,więc chociaż umie już targetowac tyłem bezbłędnie teraz wiem że było to zbędne ;/ Czyli jakie macie przeszkody :razz: ? Nasze są wszystkie wymiarowe (ostatnio musiałam zmierzyć :D), tylko te tunele :watpliwy: Ja zapomniałam,że u nas podtopienia były, a nie złożyłam toru :wallbash: Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Collie napisał(a):Jak dla mnie szkoda pieniędzy, wole na tor wydać :D A na bloga nie szkoda :eviltong: dałam porównanie Ty mi lepiej nic nie mów ja toru nie mam gdzie zrobić...:( Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 westie_justa napisał(a):A na bloga nie szkoda :eviltong: dałam porównanie Ty mi lepiej nic nie mów ja toru nie mam gdzie zrobić...:( Blog będzie poświęcony agility Neli, czyli wszystko powiązane :eviltong: Kupcie działkę :evil_lol: Ale jak zapiszecie się do klubu, będziecie mogli ćwiczyć Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 A szelki i komplety są do chodzenia dla Doti, wygodne i ladne, czyli wszystko powiązane :eviltong: Chciałabym:D dom działka i psy! :evil_lol: Tak ale to dopiero na wiosnę jeszcze pół lata i jesień i zima :P Quote
Qeeriefire Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 westie_justa napisał(a):A szelki i komplety są do chodzenia dla Doti, wygodne i ladne, czyli wszystko powiązane :eviltong: Chciałabym:D dom działka i psy! :evil_lol: Tak ale to dopiero na wiosnę jeszcze pół lata i jesień i zima :P Ale macie już kilka :D Wytrzymacie , to nie tak długo ;) Quote
Recommended Posts