Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Miałam zrobic foty tych robali ale mój chłop popukał sie w głowe i machnał reka ....Uznałam ,ze chyba ma racje:oops:

Dziewczyny nie zrobie dzisiaj finansów .Dopiero niedawno doczołgalismy sie z zasp....Mam dosc .Ide spać :oops::oops:

Ja sobie wyobrażam.
Na spacerze schroniskowe psiaki robiły takie.
I mówiłam i kierownikowi i wetowi. Na co jest niezmienna odpowiedź, że psy odrobaczone.

Posted

Rozliczenie .Jasio przyjechał 30 pazdziernika .Bianka0 wplaciła na listopad 240 zł .
Czyli liczymy 31 pazdziernika ( jeden dzień ) i 31 dni grudnia po 8 zł .Razem 32 dni =256 zł .
Bedzie latwiej od 1 do 1 kazdego miesiaca .
CZyli teraz płacimy za grudzień 256 zł +10 zł robaki + 35 zł wirusy + 7,50 zł dojazd do weta = 308,50 zł ;)

MAm nadzieję ze wnikliwa pani księgowa :diabloti:Bianeczka zaakceptuje....I błedu nie znajdzie :oops::oops:

Jasio w porzadeczku .( nie wpsomne juz o tych kupskach w boksie)

Posted

Zbieram to w logiczną całość.Funiu liczę również drugie i trzecie odrobaczenie, bo będzie przecież w grudniu.Czyli mam dopłacić - 313,50 zł.

WYDATKI
Hotelikowanie :
31 październik - 8 zł
01.11.2010 - 30.11.2010 - 240 zł
01.12.2010 - 31.12.2010 - 248 zł

Odrobaczenie 3x - 15 zł
Szczepienie p- wirusówkom - 35 zł
Dojazd do weterynarza - 7,50 zł

Całość sumy - 553,50zł

Rozliczenia bazarku jeszcze nie mogę zrobić, bo nie mam wszystkich wpłat.:shake:

Ocelot, czy możesz wstawić do pierwszego postu wydatki, potem dopiszemy dochód z bazarku.

Posted

funia napisał(a):
Odrobaczanie bedzie nie 20 zł a 15 bo zostanie odrobaczony trzy razy z rzedu .Został raz odrobaczony ,za dw tyg.drugi raz i zobaczymy co powie wet kiedy mam to zrobic trzeci raz .Do 10 kg tabletka kosztuje 5 zł .
240 zł wpłacilaś na listopad .
Wiec od całej kwwoty ,która wyliczyłas odejmiemy 245 zł =305,50 zł

Kochana funiu, to jest rozliczenie wydatków z bazarku dla Jaśka, które trzeba wkleić w pierwszy post. Więc nieważne, że założyłam 240 zł jeżeli ten bazarek jeszcze nie był przygotowany. Po prostu nie chciałam żeby Jasiek siedział u Ciebie za darmo i założyłam ze swoich pieniędzy.
Poprawiam zamiast 20 zł to 15 zł za 3x odrobaczenie.

Posted

bianka0 napisał(a):
Kochana funiu, to jest rozliczenie wydatków z bazarku dla Jaśka, które trzeba wkleić w pierwszy post. Więc nieważne, że założyłam 240 zł jeżeli ten bazarek jeszcze nie był przygotowany. Po prostu nie chciałam żeby Jasiek siedział u Ciebie za darmo i założyłam ze swoich pieniędzy.
Poprawiam zamiast 20 zł to 15 zł za 3x odrobaczenie.

To dobrze .
Teraz powinno wszystko sie zgadzac .

Posted

[CENTER][SIZE=2]Przepraszam za offa...[/SIZE][/CENTER]
[SIZE=2] [/SIZE]
[CENTER][SIZE=2]Bardzo chciałabym prosić, abyście zaglądneli do[/SIZE]
[SIZE=2][B]młodej[/B],[B] labkowatej suni[/B], porzuconej przez alkoholika :([/SIZE]
[SIZE=2]Na jej wątku panuje straszna cisza...[/SIZE]
[SIZE=2]Sunia poszukuje DT, a przede wszystkim DS...[/SIZE]
[SIZE=2][B]Proszę[/B], [B]zajrzyjcie do niej[/B]...[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][URL]http://www.dogomania.pl/threads/197291-Porzucona-przez-alkoholika...-roczna-labkowata-sunia-prosi-o-DT-i-deklaracje...?p=15833362#post15833362[/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='bianka0']Funiu co słychać u Jaśka, jak tam koopki? Czy dostałaś jakąś ozdobną lub szczególnie pachnącą na Mikołaja od Jaśka
Niestety standard a nawet dwa standardy .Musze kupic mu taki suplement ( Kupiłam Kai ) bo zjada odchody ( nie swoje ) .Pomaga bo Kaja po kilku dniach znacznie zmniejszylla swój apetyt na te rarytasy :p
dzisiaj wrócił z długiego pobytu na dworze i zrobił w boksie .....

Posted

Do niedawna robiła to samo Nuka, ale kiedyś już nie wytrzymałam :shake:
Wzięłam ją do koopki, po prostu przetrzepałam futerko :mad: i wyrzuciłam na dwór. Od tamtej pory jak by świętą ręką odjęło.

Funiu przelew zrobiony, jak dojdzie to [B]proszę o potwierdzenie na wątku[/B]. Takie są teraz wymogi prowadzenia bazarku :roll:

Posted

[B]Jasiek zebrał na swoim bazarku [SIZE=4]1792 zł[/SIZE][/B] :multi::multi::multi:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196598-Zako%C5%84czony.-JAMNICZA-SPI%C5%BBARNIA-d%C5%82uuuuga-jak-Korek-Tobi-i-Jasiek.-Do-30.11.2010[/url].

[B]WYDATKI[/B]
Hotelikowanie :
31 październik -[B] 8 zł[/B]
01.11.2010 - 30.11.2010 - [B]240 zł[/B]
01.12.2010 - 31.12.2010 - [B]248 zł[/B]

Odrobaczenie 3x - [B]15 zł[/B]
Szczepienie p- wirusówkom - [B]35 zł[/B]
Dojazd do weterynarza -[B] 7,50 zł[/B]

Całość wydanej sumy -[B] 553,50zł

Pozostało - 1238,50 zł :p

[/B]Ocelot, już można wkleić w pierwszy post.

Posted

[quote name='ocelot']Ja nie mogę....
Ależ bazar to musiał być:)[/QUOTE]

Całkiem niezły i całkiem zawrotna suma.:multi:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/196598-Zako%C5%84czony.-JAMNICZA-SPI%C5%BBARNIA-d%C5%82uuuuga-jak-Korek-Tobi-i-Jasiek.-Do-30.11.2010"]http://www.dogomania.pl/threads/1965...-Do-30.11.2010[/URL].

Posted

[quote name='bianka0']Całkiem niezły i całkiem zawrotna suma.:multi:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/196598-Zako%C5%84czony.-JAMNICZA-SPI%C5%BBARNIA-d%C5%82uuuuga-jak-Korek-Tobi-i-Jasiek.-Do-30.11.2010"]http://www.dogomania.pl/threads/1965...-Do-30.11.2010[/URL].[/QUOTE]
Hm..., hm.... ależ przysmaki:)

Posted

Jasio w bardzo dobrej kondycji pomimo stada robali wychodzących z niego
w porannym prezencie ( na szczescie są nie żywe ,bo jakby żyły to niestety robie im tortury tak samo jak kleszczom ,nie pytajcie co im robie :diabloti:).Doszły pieniązkii .DZiekuje :loveu: