furciaczek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 E tam wysmyslacie:eviltong::evil_lol: Quote
PaulinaT Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 No ale co dziwnego - to molos a nie dupelek, przecież nie podbiegnie i nie obwita nowego psiaka niczym blablador jakiś... Jest silny, chce dominować inne psy to normalne przecież - ale nie pogryzł więc mogą być z niego ludzie... czy tam psy ;-) Quote
marysia55 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='PaulinaT']No ale co dziwnego - [B]to molos a nie dupelek[/B], przecież nie podbiegnie i nie obwita nowego psiaka niczym blablador jakiś... Jest silny, chce dominować inne psy to normalne przecież - ale nie pogryzł więc mogą być z niego ludzie... czy tam psy ;-)[/QUOTE]dupelek ... mówiszzzzzz :mad::mad: hmmmm :diabloti: jak nic poszczuje swoim Saszą :evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Marysia, nie denerwuj się, molos to pies a dupelek to.....dupelek...takie nie wiadomo co ;) Quote
marysia55 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Inez de Villaro']Marysia, nie denerwuj się, molos to pies [B]a dupelek to.....dupelek...takie nie wiadomo co[/B] ;)[/QUOTE] no i następna o 'łomot' sie prosi:roflt: Quote
PaulinaT Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Inez de Villaro']molos to pies [/QUOTE] otototo :lol: :lol: :lol: Marysia - przy całym oczywiście szacunku dla dupelków :Rose: Quote
furciaczek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 A wyobrazcie sobie dupelka wielkosci naszego malenstwa!! Quote
Inez de Villaro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='furciaczek']A wyobrazcie sobie dupelka wielkosci naszego malenstwa!![/QUOTE] gdyby było wielkości naszego maleństwa , nie byłoby juz dupelkiem tylko psem..:) Quote
Florentynka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='furciaczek']A wyobrazcie sobie dupelka wielkosci naszego malenstwa!![/QUOTE] błagam, nie!!! Ostrzyżonego na lwa jeszcze... Quote
Pysioo Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Czy hotelik wyśle jakieś zdjęcia i info na temat przystojniaka? Quote
furciaczek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Pysioo']Czy hotelik wyśle jakieś zdjęcia i info na temat przystojniaka?[/QUOTE] Niestety na zdiecia troszke bedzie trzeba poczekac, a jesli chodzi o info to jutro zadzwonie...o ile odzyskam zdolnosc mowienia, narazie moge tylko jeczec a tak glupio przez telefon:evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='furciaczek']narazie moge tylko jeczec a tak glupio przez telefon:evil_lol:[/QUOTE] hehe, niektórzy to lubią!:evil_lol::diabloti: Quote
agnieszka32 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='agaga21']hehe, niektórzy to lubią!:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
furciaczek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='agaga21']hehe, niektórzy to lubią!:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Moze jakas kasa na psy w potrzebie by z tego byla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='PaulinaT']otototo :lol: :lol: :lol: Marysia - przy całym oczywiście szacunku dla dupelków :Rose:[/QUOTE] macie coś do dupelków :mad:?????????? Quote
marysia55 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Asior']macie coś do dupelków :mad:??????????[/QUOTE]ciotki odważne w swoich opiniach na temat dupelków bo nie wiedzą, że ja jeszcze dysponuję 'kocimi watahami' :evil_lol: (jak wpuszczę na wątek to tylko 'siwy dym' będzie szedł), a zwłaszcza taką jedną co uwielbia sporty ekstremalne :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='marysia55']ciotki odważne w swoich opiniach na temat dupelków bo nie wiedzą, że ja jeszcze dysponuję 'kocimi watahami' :evil_lol: (jak wpuszczę na wątek to tylko 'siwy dym' będzie szedł), a zwłaszcza taką jedną co uwielbia sporty ekstremalne :diabloti:[/QUOTE] No ja bym uciekala...widzialam tego szatana:diabloti: Quote
agaga21 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='furciaczek']Moze jakas kasa na psy w potrzebie by z tego byla:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] to ćwicz to jęczenie, by nabrać wprawy a jak już nabierzesz to zorganizujemy jakiś "jęktelefon" dla lubiących jęki przez telefon...........................:diabloti: dochód z każdej minuty połączenia oczywiście pół na pół na asty i cc-ty ;) Quote
marysia55 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='furciaczek']No ja bym uciekala...widzialam tego szatana:diabloti:[/QUOTE] wszystkie sztuki walki ma w małym paluszku tzn. chciałam napisać 'pazurku' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='agaga21']to ćwicz to jęczenie, by nabrać wprawy a jak już nabierzesz to zorganizujemy jakiś "jęktelefon" dla lubiących jęki przez telefon...........................:diabloti: dochód z każdej minuty połączenia oczywiście pół na pół na asty i cc-ty ;)[/QUOTE] Ale ja nie wiem czy o takie jeki chodzi:evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='furciaczek']Ale ja nie wiem czy o takie jeki chodzi:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] nic sie nie martw :cool3:. Ty tylko jęcz :evil_lol:, a my podłożymy odpowiednią akustykę :diabloti:. Kasa będzie płynęła szerokim 'korytem' :lol::lol::lol: Quote
agaga21 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='furciaczek']Ale ja nie wiem czy o takie jeki chodzi:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no wiesz...różne są "gusta":diabloti:[SIZE=1][COLOR=Silver](coby nie napisać "zboczenia")[/COLOR][/SIZE]:diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='marysia55']nic sie nie martw :cool3:. Ty tylko jęcz :evil_lol:, a my podłożymy odpowiednią akustykę :diabloti:. Kasa będzie płynęła szerokim 'korytem' :lol::lol::lol:[/QUOTE] [quote name='agaga21']no wiesz...różne są "gusta":diabloti:[SIZE=1][COLOR=Silver](coby nie napisać "zboczenia")[/COLOR][/SIZE]:diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ejjj co Wy chcecie ze mnie zrobic:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='furciaczek']Ejjj co Wy chcecie ze mnie zrobic:evil_lol:[/QUOTE] Jęczyd..pę :oops::oops::diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts