Kajusza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 hoooop, hooooop Donka na pierwszą! Quote
koelka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ale cisza u Dony i wciąż brakuje deklaracji, by mogła opuścić schronisko:( Quote
Kana Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jest tyle psiaków że nie wiadomo w co ręce wkładać :( Quote
fioneczka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 dziewczyny deklaracje same nie przyjdą ... trzeba szukać, prosić to jest możliwe !!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 dziewczyny, sorki, że z taką niemiłą sprawą, ale ten wątek jest jedynym działającym linkiem z bazarku użytkowniczki Canaveral-staff, która na tą sunię wystawiła bazarki. Ponieważ jest ona nieosiągalna chciałam zapytać czy rozliczyła się z pieniędzy bazarkowych i czy wpłynęły one na sunię. Mam nadzieję, że nie powstanie kolejny syf na dogo, bo póki co przesyłek nie ma, na I stronie tegoż wątku nie ma równiez odnotowanych wpłat.. :( Quote
agaga21 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 canaveral staff pisała że nie może wejść na dogo: http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5202&start=90 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 rozumiem, dlatego czy możesz proszę przekazać jej na tamtym forum, że przesyłki od niej nadal nie dotarły i robi się dość duży szum. Poproszę ją o przesłanie skanu nadania przesyłki do mnie na maila: [email protected] oraz przejście na pocztę i zareklamowanie tejże przesyłki. Pojutrze miną 3 tygodnie od terminu, w którym miała być wysłana moja paczka. Quote
agaga21 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']rozumiem, dlatego czy możesz proszę przekazać jej na tamtym forum, że przesyłki od niej nadal nie dotarły i robi się dość duży szum. Poproszę ją o przesłanie skanu nadania przesyłki do mnie na maila: [email protected] oraz przejście na pocztę i zareklamowanie tejże przesyłki. Pojutrze miną 3 tygodnie od terminu, w którym miała być wysłana moja paczka.napisałam do niej na niebieskim pw, skopiowałam jej twój wpis na wątku "kwiatków" bazarkowych. tylko tyle mogę zrobić. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 dzięki Agaga, i mam nadzieję, że okaże się, że Canaveral jest tylko i po prostu osobą rozstargnioną i niezbyt przykładającą się do wykonywanych zadań, a nie oszustką. Mam na to ogromną nadzieję w imieniu psów Quote
Kana Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 E no sory ale co to za wymówka że nie może wejść na dogo ? Czy ktoś wie coś na temat tych bazarków które wystawia caraveral staf na Donę? Czy ktoś zbiera na swoje konto te przychody z tych bazarków? Kto to rozlicza? Bo ja pierwszy raz słyszę o takich bazarkach... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kana - no właśnie o to chciałam zapytać - owszem, Canaveral ma problem z zalogowaniem się podobno, ale chyba konto do wpłaty na sunię ma? Proszę, oto link do bazarku, gdzie zbiera m.in na Waszą sunię: http://www.dogomania.pl/threads/200755-Ciuszki-dla-kr%C4%85g%C5%82ych-babeczek-dla-szczupak%C3%B3w-te%C5%BC-co%C5%9B-si%C4%99-znajdzie-do-10.02.11 Bazarek nie ma rozliczenia, pozostałe linki nie działają. Oj... Quote
agaga21 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 napisałam na niebieskim, na wątku dony: canaveral, czy mogłabyś tutaj rozliczyć bazarki dony z dogomanii? jeśli masz problem z wejściem na dogo, to ja chętnie je tam przekopiuję, bo się jakiś syfik nieprzyjemny zaczyna robić. nie ma rozliczeń, rzeczy z bazarku nie dotarły do kupujących itp... mam nadzieję, że to wszystko okaże się nieporozumieniem/niedopatrzeniem... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ja też mam taką nadzieję, bo naprawdę nie wiem komu już można ufać. To przykre, że Was spotykają takie rzeczy po ab-agnieszce.. A te jej psy na tymczasie, które są celami bazarku obok Dony to ktoś zna? Skąd one są na tym tymczasie? I czy ktokolwiek kojarzy ich wątki na dogo? Działające? Quote
agaga21 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']ja też mam taką nadzieję, bo naprawdę nie wiem komu już można ufać. To przykre, że Was spotykają takie rzeczy po ab-agnieszce.. A te jej psy na tymczasie, które są celami bazarku obok Dony to ktoś zna? Skąd one są na tym tymczasie? I czy ktokolwiek kojarzy ich wątki na dogo? Działające? mnie to bezpośrednio nie dotyczy, ja swoje książki z bazarku dostałam, c-s nie ma "moich" psów. jednak w jakimś stopniu angażowałam się, kibicowałam pieskom, które u c-s były. tak jak pisałam, mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje ;) jednakże po smrodzie jaki zostawiła ab-agnieszka jestem podejrzliwa(może ostatnio za mało?) co do psiaków z tego bazarku to pręgowana suczka zuzka jest psiakiwem ze skierniewic, ma dom a pysia-stafficzka to sunia z ostrudy, która jest nadal na dt u c-s. http://www.dogomania.pl/threads/200053-Py%C5%9Bka-%28staffik%29-6-lat-i-Zuzia-%28amstaff%29-2-5-miesiaca-szukaj%C4%85-domu-na-dobre-i-z%C5%82e http://www.dogomania.pl/threads/199165-ZUZKA-ma%C5%82a-amstaffka-ju%C5%BC-w-nowym-domu! Quote
Kajusza Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 mam nadzieje, że się to wyjaśni, i jak pisze agaga21 - to tylko nieporozumienie... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 no niby z wątków wyłania się czysta sytuacja - nie ma oszukaństw. Więc trzymam mocno kciuki żeby to było jednak jakieś nieporozumienie, choć ja już raczej u niej zakupów bazarkowych po tych przejściach nie zrobię :( No i niech to rozliczenie wrzuci.. Quote
koelka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Też mam nadzieje, że to tylko nieporozumienie. Ja zbieram wpłaty na Donę, ale tylko z deklaracji - nie z bazarków - a wszystkie wpłaty uzupełnia Kajusza na wątku. Quote
Kajusza Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 napisałam pw do furciaczek, czy ma wolne miejsca u siebie w hoteliku, zobaczymy co odpisze (u furciaczek byłoby taniej niż u c-s) Quote
agaga21 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Kajusza napisał(a):napisałam pw do furciaczek, czy ma wolne miejsca u siebie w hoteliku, zobaczymy co odpisze (u furciaczek byłoby taniej niż u c-s) no tak...ale z tego co wiem to furciaczkowa zapsiona po uszy Quote
Kajusza Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 też tak czytałam na wątach jej psów, ale zawsze warto spróbować :-) ps. zaraz wstawie nowe fotki Carlosa na jego wątku :-) Quote
furciaczek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zapsiona po dach jestem, do domku juz jej niestety nie wcisne:shake: Jedynie kojec ale to tez jak sie wyjasni sprawa z Elutkiem, kolejna chetna osoba jest ale nie wiadomo czy znowu nie zapadnie glucha cisza. Quote
Kajusza Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 furciaczek napisał(a):Zapsiona po dach jestem, do domku juz jej niestety nie wcisne:shake: Jedynie kojec ale to tez jak sie wyjasni sprawa z Elutkiem, kolejna chetna osoba jest ale nie wiadomo czy znowu nie zapadnie glucha cisza. rozumem, szkoda :-( Czy jak bym umieściła Done u Ciebie w kojcu, a w domu by się zwolniło miejsce to jest mozliwość ją dac do domu? Chciałabym sprawdzic jak ona w domu funkcjonuje, bo wydaje mi sie, że ona raczej kojcowa była. Jeżeli tak, to daj znać czy miejsce w kojcu jest wolne. Wtedy zacznę kombinować transport :-) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 dziewczyny, z bolącym sercem wbijam się na wątek niewinnej psiny z tak ohydną sprawą, ale muszę niestety zapytać: czy ktokolwiek wie o jakichś pieniądzach poza bazarkami, które wpływały na konto Katarzyny Z alias Canaveral Staff? Szykujemy się do podjęcia zdecydowanych kroków, m.in zgłoszenia na policję w stosunku do tej osoby. I musimy wiedzieć gdzie jeszcze działała. Quote
Recommended Posts