Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale śliczna dziewczynka. Chwilowo jestem pod krechą ale w następnym miesiącu podeślę coś jednorazowo - tylko mi proszę przypomnieć bo zdarza mi się coraz bardziej zapominać ;) starośc nie radość;)

Posted

phase napisał(a):
Teraz musi być co raz lepiej Donka !!

zgadza się :-) tak sobie pomyślałam, że warto zachipować done przed wyjazdem, i może ktoś ma niepotrzebną smycz i obroże? bo chyba trzeba w nią wyposażyc Donę.

Posted

Lena2009 napisał(a):
cieszę się że w końcu udało sie znaleść hotelik dla Donki,proszę podajcie na pw dane do przelewu bo nie wiem gdzie wpłacić moją deklarowaną kwotę

pieniądze będzie zbierać Koelka, do wieczora wszystkim rozesle pw z danymi do przelewu. Dziekuje raz jeszcze za pomoc dla Dony :-)

Posted

Smutna Donka, ale faktycznie jej ciałko wygląda lepiej...
Trochę się wyjazd Bruna przedłuża, ale lepiej późno niż wcale, więc Donka trzym się, niedługo bedziesz chodziła na spacerki kilka razy dziennie :)

Posted

jedzie na pewno, Dona zajmie miejsce innego psa z gorzowskiego schronu - Bruna, a Bruno czeka aż jego nowa rodzinka się przeprowadzi do domku i wtedy do niech dołączy. Od razu zapowiedzieli, że najpóźniej będzie to do Świąt, przez moment wydawało się, że wcześniej, ale jednak ten termin jest realną datą. Sundeyrose jadąć po Bruna zabierze Done :-) Trzeba tylko ustalić jako podzielimy koszty transportu, jak się spotkamy i ustalimy - dam znac od razu!

• 2 weeks later...
Posted

cytuję Sundeyrose z wątku Bruna "Hej, nadal nie wiem jak z Brunem. Najblizszy termin to nadchodzący wknd. Zobaczymy, mam nadzieję, ze tym razem sie już uda..." także czekamy nadal :-)

pieniądze wpłacone za kwiecień od razu idą na poczet majowej deklaracji (a jedna majowa wpłacona na czerwiec) :-) Ostatnio dostałam fotki Dony - zrobione przez Adate Dymer, postaram się jutro/ew. za chwile (jak się wyrobie) je wkleić :-)

no to dodaje fotki:

widac, że Donka pomimo tak długie pobytu w schronie jest nadal radosna, cieszy się z kontaktu z ludźmi i tylko całowałaby się hahah :-)

I tak się przypomnę - do pełnej kwoty za hotelik brakuje 20zł tylko!