Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

cIOTECZKI BARDZO PROSZE kTO MOZE PRZESLAC TE FOTKI NA MAILA CO PODALAM WYZEJ DO pANI JA NIE MAM NETU ZAGLADAM Z NETA ZLAPTOPA KTORY NIE UMIEM OBSLUGIWAC BEZ MYSZKI I TU MI NIKT NIE POMOZE :( ZE STACJONARNEGO NIE MIALABYM, PROBLEMU.
DZWONILAM ROWNIEZ NA NR PODANY W OGLOSZENIE tUSI CZY TO DO OBRACZUS JEST MOZE? NIKT NIE OPDPOWIADA.. NAPISALAM TEZ SMSA I BEZ ODPOWIEDZI :(

EDIT MAM ODP OD mARTZ ALE NIE MOGE jEJ PRYESLAC MAILA pANI
BO LITEROWKA TAKA JAK WIDAC W LAPTOPIE JESYCYE SIE POMZLILAM YAMIAST MZSLNIK NAPISALAM PODKRESLENIE JESYCYE RAY SPROBUJE WZSLAC mARCIE TEGO MAILA..

edit

juz wszystko ok jak widac :)
Marta napisala ze odp tej Pani i wysle fotki...

Edited by beataczl
Posted

[quote name='Panna Marple']Trzymam kciuki, zaklinam rzeczywistość, odczyniam uroki....Wszystko!!!![/QUOTE]

oj dały by Bóg ,żeby Tusia znalazla DOM !!!, TRZYMAM KCIUKI !!!!

Posted

[quote name='AgusiaP']Mnie też ...:([/QUOTE]

oj bardzo bardzo długuuuuuuuuuuo brak wiadomości ale może brak wiadomości to dobra wiadomość !!!!!!!

Posted

[quote name='AgusiaP']Skąd ja to znam... ech Ci ludzie... jest nadzieja, człowiek się cieszy a potem cisza...[/QUOTE]

Agusia masz pełną skrzynkę-pisałam do Ciebie na priva..

Posted

[quote name='sleepingbyday']szkoda. no, trudno...[/QUOTE]

Tusieńko ! - trzeba jakieś czary - mary zrobić ,żebyś w końcu znalazła ludzi którzy Cię pokochają i dadzą szczęśliwy, spokojny dom

• 2 weeks later...
Posted

wpłaciłam 100 zł za hotel za listopada 2013 bezpośrednio na konto hotelu , jednocześnie przypominam ,że moja deklaracja kończy się w grudniu 2013 i znów moje pytanie co dalej ???

Posted

[COLOR=#000000]przypominam ,że obraczus87 nie może już prowadzić wątku TUSI, [/COLOR][COLOR=#000000][/COLOR][COLOR=#000000][/COLOR][COLOR=#000000][/COLOR][COLOR=#000000][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]nie będzie już uaktualniać rozliczeń i bardzo prosi żeby KTOŚ inny przejął rozliczenia , czy ktoś na OCHOTNIKa zgłasza się do prowadzenia wątku Tusi ? jeżeli nie znajdzie się chętny to wątek przestanie istnieć a tym samym TUSIA zostanie bez opieki , bez środków i bez możliwoś[/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]ci szukania domu [/B][/COLOR]