Kocurek Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 a ja proszę o potwierdzenie czy moja lipcowa deklaracja wplynela?Dziewczyny macie trochę bałagan w finansach.... Quote
obraczus87 Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 [quote name='Kocurek']a ja proszę o potwierdzenie czy moja lipcowa deklaracja wplynela?Dziewczyny macie trochę bałagan w finansach....[/QUOTE] Przejrzałam raz jeszcze strony od stycznia. Faktycznie pominęłam Twoje wpłaty, nie wiem czemu... przepraszam. Za lipiec deklaracja jeszcze nie wpłynęła... Astaroth sprawdź prosze raz jeszcze czy nie ma przelewu od Kocurek. Bardzo prosze na bieżąco mnie kontrolować... mam za dużo na głowie i niestety wkradają sie błędy, za które przepraszam. A może ktoś chciałby przejąc ode mnie uzupełnianie rozliczeń? Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 no, ja mam na tymczasie od dwóch lat takiego gada, co to nikt go nie chce..... rozumiem ból. Quote
eossi Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Obraczus87 !!! prowadzisz wszystko świetnie ( zwłaszcza ,ze masz duzo na głowie) naprawde jestem pełna podziwu :) Tusia na ogłoszenie na stronie Vivy ale Viva nie przekazuje dochodu z akcji "narkam psiaka" . dochód dla Tusi byłby jakby ktos objał ją wirtualna adopcja a takiej osoby chyba nie ma ? Jest taka Fundacja na Rzecz Zwierząt " Przytul Psa " ma ona ogromna czytalność internetową czy można jakos dogadac sie z ta fundacja i umieścic na jej stronie ogłoszenie Tusi. Wy dziewczynki jestescie psie profesjonalistki i wszystko wiecie a mnie o tej stronie poinformowały kolezanki z pracy. Sciskam Was wszystkich !!! wszystkim na dogo życze cierpliwości i nieustajacej miłości do psiaków . ja mam jamniczkę i przyznam sie szczerze ,ze nie wiedziałam ,że az mozna kochać !!!! Quote
Panna Marple Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Poproszę o numer konta-jednorazowa ode mnie na Tusinkę Quote
paula_t Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Obraczus, to jest bardzo dobry pomysł- spróbować zamieścić ogłoszenia Tusi na stronach fundacji, TOZ-u itp., gdzie się tylko da:) Quote
paula_t Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Asiuniab próbuje uratować dziadziusia przed wywózką do Radys, zajrzyjcie choć proszę: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245537-Ludzie-chyba-nie-powiecie-%C5%BCe-jestem-najbrzydszy-na-%C5%9Awiecie-Queck-Step-potrzebuje-dt?p=21104572#post21104572"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245537-Ludzie-chyba-nie-powiecie-%C5%BCe-jestem-najbrzydszy-na-%C5%9Awiecie-Queck-Step-potrzebuje-dt?p=21104572#post21104572[/URL] Quote
obraczus87 Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 [B]BARDZO DZIĘKUJĘ ZA NOWE WPŁATY![/B] Kochani, jutro wyjeżdżam. Rozliczenie uzupełniłam, kolejna aktualizacja po moim powrocie. Jesli chodzi o umieszczanie ogłoszeń na stronach fundacyjnych to.. już kiedyś próbowałam umieścić swojego podopiecznego na kilku stronach fundacyjnych i niestety sie nie udało. Wyróżniłam Tusi ogłoszenie na tablica.pl [url]http://tablica.pl/oferta/juz-tak-dlugo-czekam-na-swoja-szanse-suczka-idealna-szuka-domu-ID2Vctt.html[/url] na 30 dni. Quote
paula_t Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Miłego wyjazdu obraczus, odpocznij sobie od tego wszystkiego :) Quote
eossi Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Tusieńko !!! pamiętam o Tobie , może zdarzy się CUD i ktoś podaruje Ci domek !!! Quote
Ellig Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='eossi']Tusieńko !!! pamiętam o Tobie , może zdarzy się CUD i ktoś podaruje Ci domek !!![/QUOTE] Musimy w to wierzyc i oglaszac, oglaszac Tusię. Quote
auraa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Zaglądam i zastanawiam się dlaczego czarne psy nie mają szczęscia do adopcji. Quote
magdyska25 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='auraa']Zaglądam i zastanawiam się dlaczego czarne psy nie mają szczęscia do adopcji.[/QUOTE] hmm w schronisku jest to samo. Jak pies jest czarny to na prawdę trudno jest mu znaleźć dom! Dlaczego? bo jest pospolity- nie przykuwa tak uwagi. Quote
__Lara Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='magdyska25']hmm w schronisku jest to samo. Jak pies jest czarny to na prawdę trudno jest mu znaleźć dom! Dlaczego? bo jest pospolity- nie przykuwa tak uwagi.[/QUOTE] No chyba tak...ja się teraz zajmuję w schronisku czarną sunią, która jak dla mnie z charakteru jest mega adopcyjna, ale jest czarna... Quote
paula_t Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Niestety taka jest przykra rzeczywistość :( Ale nie możemy się poddawać....:( Quote
Panna Marple Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 U mnie czarne w przewadze:evil_lol:. Romek odstaje, bo łaciaty, ale Frania i Feluś czarni jak smoła Quote
eossi Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 znalazłam ogłoszenia trzech osób ,które poszukują psiaka i zaproponowałam im TUSIę , a nóż widelec !!! może się odezwą Tusieńko trzymaj kciuki tym bardziej ,że nie jeteś do końca taka czarna ,łapki masz brązowe !!! Quote
paula_t Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Ja też tak często mówię i wtedy mój TŻ tak z rezygnacją: "Psiaki nie mają kciuków":eviltong: Quote
Ellig Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='eossi']znalazłam ogłoszenia trzech osób ,które poszukują psiaka i zaproponowałam im TUSIę , a nóż widelec !!! może się odezwą Tusieńko trzymaj kciuki tym bardziej ,że nie jeteś do końca taka czarna ,łapki masz brązowe !!![/QUOTE] Ja trzymam kciuki!:) Quote
eossi Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 witam odezwała się jedna z osób do których wysłałam maila z propozycją adopcji Tusi ale niestety już Państwo adoptowali psiaka , no cóz trudno - mam nadzieję ,że się kiedyś uda :) Quote
Ellig Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='eossi']witam odezwała się jedna z osób do których wysłałam maila z propozycją adopcji Tusi ale niestety już Państwo adoptowali psiaka , no cóz trudno - mam nadzieję ,że się kiedyś uda :)[/QUOTE] To dobry znak,ze Państwo odpowiedzieli:) Quote
Recommended Posts