Jump to content
Dogomania

Dropek vel Teddy-głodował pod bramą w mazowieckej wsi:-( W cudownym DS!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dam znać jeśli dowiem się, że Maja adoptowala psa, wszelkie informacje i kontakty zostały przekazane, obiecalam też pomoc po adopcji, jeśli tylko byłaby taka potrzeba, z mojej str to wszystko co mogę zrobić.

Posted

[quote name='Awit']Jestem paskudna, zaniedbałam się w telefonie do Renaty. Dziś znowu zapomniałam.....[/QUOTE]

To do Pani Gosi nie zapominij :)
Wiesz jakie mamy nowosci? 11 psow ze Stanislawowa!!!
Suka i 6 malych!
Chudzielec z przystanku,
3 suki z rowu!

Awit sil nie mam :(:(:(!!!

Posted

Teddy potrzebuje DT!!!!
Powinien się socjalizować w domku.
Pani Renata szuka dla niego tymczasu.
Poszukajmy razem.
Kto zna tymczas, który by przyjął Teddiego????
Oczywiście chyba płatny.

Posted

Maja, która miała adoptować psa Pączka adoptowała już : 1 psa dla swojego taty, po przemyśleniu sytuacji i nieustającej wymianie maili, bierze drugiego z tej samej klatki, adoptowała tez małego psa dla cioci, od tygodnia mailujemy codziennie. W wyniku wzięcia pierwszego psa w schronisku, tata Mai, zasponsorował budy dla przytuliska niedaleko swojej pracy i obiecał dostawy karmy w miarę możliwości.

Przykro mi, że z Pączkiem nie wyszło ale 2 psy już mają domy a 3 starszy dołączy jutro do swojego kumpla.

Wiem, ze to są dobre wieści ale trochę nie na temat, polecała Mai tymiankowców ale wyszło jak wyszło i nie najgorzej raczej :) psy nie pochodzą z palucha a z mniej uczęszczanego schroniska bez wolontariatu.

Posted

Dobrze, że bidy znalazły domu.
Obraczus, jeśli Renata płaci za kojec, to chyba płaciłaby za tymczas<tak myślę> tzn logiczne mi się wydaje.

Obraczus, emilak też potrzebuje ale tymczasu taniego, dla tej suni którą znalazła,a która ma źle tam gdzie ją umieściła, nie wiadomo czy schron nie byłby lepszy....

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196172-b%C5%82agam-pom%C3%B3%C5%BCcie-potrzebny-chocia%C5%BC-dt-deklaracje-inaczej-schron[/url]...!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196172-b%C5%82agam-pom%C3%B3%C5%BCcie-potrzebny-chocia%C5%BC-dt-deklaracje-inaczej-schron[/url]...!!!

Posted

[quote name='Alekssandra']Maja, która miała adoptować psa Pączka adoptowała już : 1 psa dla swojego taty, po przemyśleniu sytuacji i nieustającej wymianie maili, bierze drugiego z tej samej klatki, adoptowała tez małego psa dla cioci, od tygodnia mailujemy codziennie. W wyniku wzięcia pierwszego psa w schronisku, tata Mai, zasponsorował budy dla przytuliska niedaleko swojej pracy i obiecał dostawy karmy w miarę możliwości.

Przykro mi, że z Pączkiem nie wyszło ale 2 psy już mają domy a 3 starszy dołączy jutro do swojego kumpla.

Wiem, ze to są dobre wieści ale trochę nie na temat, polecała Mai tymiankowców ale wyszło jak wyszło i nie najgorzej raczej :) psy nie pochodzą z palucha a z mniej uczęszczanego schroniska bez wolontariatu.[/QUOTE]

a z którego schroniska ?, jeśli to nie tajemnica oczywiście

Posted

Swarzędz pod Poznaniem. Nie ma tam wolonatriatu bo pracownicy twierdzą, że wolontariusz tylko im przeszkadzali i nic nie robili oprócz zdjęc, jak mi to Maja napisała to mi buty spadly, ze ktoś takie brednie opowiada odwiedzającym.

Posted

Oczywiscie nie obyło się bez przygód, jeden pies uciekł ( ten od cioci ) ale przyjechała Maja i dał sie złapać, jak sie przyzwyczai, to nie przewiduję wiecej tego typu trudnosci, 3 psy to jest super wynik i duża chęć pomocy Mai, która na checiach nie skonczyla. Dzięki Bogu są jeszcze tacy ludzie. Schr w Swarzędzu miało być likwidowane dlatego Maja wziela z tego akurat i aż 3 i chwala jej za to.

Posted

[SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000]:x-mas::x-mas::x-mas: Witam i [/COLOR][COLOR=lime]zapraszam [/COLOR][COLOR=#ff0000]na świąteczny [/COLOR][COLOR=lime]bazarek [COLOR=#ff0000]prezentowy [/COLOR]u [COLOR=red]ŚW. MIKOŁAJA[/COLOR] [/COLOR][COLOR=#ff0000], [/COLOR][COLOR=lime]znajdziecie[/COLOR][COLOR=#ff0000] tam filmy,[/COLOR][COLOR=lime]książki[/COLOR][COLOR=#ff0000](dużo dla dzieci),[/COLOR][COLOR=lime]gry[/COLOR][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000],ciuchy :tree1::tree1::tree1:[/COLOR][/FONT][/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377"][B][COLOR=black]http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377[/COLOR][/B][/URL]