Awit Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Ja myślała, że Pączek był u Renaty, a teraz rozumiem, że..... już sama nie wiem gdzie był..... Quote
tripti Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ja też nic, ale jak są jakieś problemy, to może Dropek spodoba się? Quote
Alekssandra Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Dam znać jeśli dowiem się, że Maja adoptowala psa, wszelkie informacje i kontakty zostały przekazane, obiecalam też pomoc po adopcji, jeśli tylko byłaby taka potrzeba, z mojej str to wszystko co mogę zrobić. Quote
Awit Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 To czekamy. A ciekawe czy w sprawie Dropeczka ktoś dzwonił..... Quote
obraczus87 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Kociabanda2']Co u niego? Macie jakieś info?[/QUOTE] TEŻ jestem ciekawa bardzo.... Quote
Awit Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Jestem paskudna, zaniedbałam się w telefonie do Renaty. Dziś znowu zapomniałam..... Quote
P78 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Awit']Jestem paskudna, zaniedbałam się w telefonie do Renaty. Dziś znowu zapomniałam.....[/QUOTE] To do Pani Gosi nie zapominij :) Wiesz jakie mamy nowosci? 11 psow ze Stanislawowa!!! Suka i 6 malych! Chudzielec z przystanku, 3 suki z rowu! Awit sil nie mam :(:(:(!!! Quote
Awit Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Jezu, gdzie to wszystko przebywa???? Quote
Kociabanda2 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 o mamo! :( Potwornie dużo wszędzie dookoła tego cierpienia... :( Quote
Awit Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Teddy potrzebuje DT!!!! Powinien się socjalizować w domku. Pani Renata szuka dla niego tymczasu. Poszukajmy razem. Kto zna tymczas, który by przyjął Teddiego???? Oczywiście chyba płatny. Quote
Awit Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Teddy nadal szuka tymczasu domowego..... Quote
obraczus87 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Płatny... ale kto będzie za Niego placic??? Quote
Alekssandra Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Maja, która miała adoptować psa Pączka adoptowała już : 1 psa dla swojego taty, po przemyśleniu sytuacji i nieustającej wymianie maili, bierze drugiego z tej samej klatki, adoptowała tez małego psa dla cioci, od tygodnia mailujemy codziennie. W wyniku wzięcia pierwszego psa w schronisku, tata Mai, zasponsorował budy dla przytuliska niedaleko swojej pracy i obiecał dostawy karmy w miarę możliwości. Przykro mi, że z Pączkiem nie wyszło ale 2 psy już mają domy a 3 starszy dołączy jutro do swojego kumpla. Wiem, ze to są dobre wieści ale trochę nie na temat, polecała Mai tymiankowców ale wyszło jak wyszło i nie najgorzej raczej :) psy nie pochodzą z palucha a z mniej uczęszczanego schroniska bez wolontariatu. Quote
Awit Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Dobrze, że bidy znalazły domu. Obraczus, jeśli Renata płaci za kojec, to chyba płaciłaby za tymczas<tak myślę> tzn logiczne mi się wydaje. Obraczus, emilak też potrzebuje ale tymczasu taniego, dla tej suni którą znalazła,a która ma źle tam gdzie ją umieściła, nie wiadomo czy schron nie byłby lepszy.... [url]http://www.dogomania.pl/threads/196172-b%C5%82agam-pom%C3%B3%C5%BCcie-potrzebny-chocia%C5%BC-dt-deklaracje-inaczej-schron[/url]...!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/196172-b%C5%82agam-pom%C3%B3%C5%BCcie-potrzebny-chocia%C5%BC-dt-deklaracje-inaczej-schron[/url]...!!! Quote
tripti Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Awit']Teddy nadal szuka tymczasu domowego.....[/QUOTE] a kim jest Teddy??????? Quote
murakami Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='tripti']a kim jest Teddy???????[/QUOTE] Teddy jest Dropkiem. Albo inaczej: Dropek to teraz Teddy... Quote
figa33 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Alekssandra']Maja, która miała adoptować psa Pączka adoptowała już : 1 psa dla swojego taty, po przemyśleniu sytuacji i nieustającej wymianie maili, bierze drugiego z tej samej klatki, adoptowała tez małego psa dla cioci, od tygodnia mailujemy codziennie. W wyniku wzięcia pierwszego psa w schronisku, tata Mai, zasponsorował budy dla przytuliska niedaleko swojej pracy i obiecał dostawy karmy w miarę możliwości. Przykro mi, że z Pączkiem nie wyszło ale 2 psy już mają domy a 3 starszy dołączy jutro do swojego kumpla. Wiem, ze to są dobre wieści ale trochę nie na temat, polecała Mai tymiankowców ale wyszło jak wyszło i nie najgorzej raczej :) psy nie pochodzą z palucha a z mniej uczęszczanego schroniska bez wolontariatu.[/QUOTE] a z którego schroniska ?, jeśli to nie tajemnica oczywiście Quote
Alekssandra Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Swarzędz pod Poznaniem. Nie ma tam wolonatriatu bo pracownicy twierdzą, że wolontariusz tylko im przeszkadzali i nic nie robili oprócz zdjęc, jak mi to Maja napisała to mi buty spadly, ze ktoś takie brednie opowiada odwiedzającym. Quote
figa33 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a nie ,to jest raczej norma , że schroniska wolontariat jak zło konieczne traktują są wyjątki oczywiście fajnie ,ze tyle psiaków ma domki:lol: Quote
Alekssandra Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Oczywiscie nie obyło się bez przygód, jeden pies uciekł ( ten od cioci ) ale przyjechała Maja i dał sie złapać, jak sie przyzwyczai, to nie przewiduję wiecej tego typu trudnosci, 3 psy to jest super wynik i duża chęć pomocy Mai, która na checiach nie skonczyla. Dzięki Bogu są jeszcze tacy ludzie. Schr w Swarzędzu miało być likwidowane dlatego Maja wziela z tego akurat i aż 3 i chwala jej za to. Quote
mrs.ka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000]:x-mas::x-mas::x-mas: Witam i [/COLOR][COLOR=lime]zapraszam [/COLOR][COLOR=#ff0000]na świąteczny [/COLOR][COLOR=lime]bazarek [COLOR=#ff0000]prezentowy [/COLOR]u [COLOR=red]ŚW. MIKOŁAJA[/COLOR] [/COLOR][COLOR=#ff0000], [/COLOR][COLOR=lime]znajdziecie[/COLOR][COLOR=#ff0000] tam filmy,[/COLOR][COLOR=lime]książki[/COLOR][COLOR=#ff0000](dużo dla dzieci),[/COLOR][COLOR=lime]gry[/COLOR][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000],ciuchy :tree1::tree1::tree1:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377"][B][COLOR=black]http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377[/COLOR][/B][/URL] Quote
Awit Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 A skąd tę Maję wzięłaś i jak trafiłyście aż pod Poznań? Quote
Alekssandra Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Znajoma dalekich znajomych,a Swarzędz to już ona sama wymyślila. Quote
Awit Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Niech pilnują tych psów, jest tyle ucieczek. Quote
Recommended Posts