P78 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Przepraszam, ale sa chwile kiedy i mi wiecznie ucieszonej, opada ku.wa wszystko... W takim dniu czy imie Kropek czy Dropek czy ku..wa wszystko inne jest nic nie wazne... BTW - zwyklam wygrywac psie sprawy i jak idzie nie po mysli mojej w sensie, ze psu nie umiem pomoc na ilez bym ku..wa chciala - wszystko dla mnie traci sens... Chodzi o maltretowanego psa - Awit wiesz, wyslij tu linka, sciagnij ludzi, ja juz sil nie mam... Moja sfora Go nie zaakceptowala - dla mnie to porazka :(... Tak strasznie chcialam pomoc :placz: Chyba musze odpoczac od Dogomanii - za duzo MNIE to kosztuje... Quote
1986rybka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Paulina78']Przepraszam, ale sa chwile kiedy i mi wiecznie ucieszonej, opada ku.wa wszystko... W takim dniu czy imie Kropek czy Dropek czy ku..wa wszystko inne jest nic nie wazne... BTW - zwyklam wygrywac psie sprawy i jak idzie nie po mysli mojej w sensie, ze psu nie umiem pomoc na ilez bym ku..wa chciala - wszystko dla mnie traci sens... Chodzi o maltretowanego psa - Awit wiesz, wyslij tu linka, sciagnij ludzi, ja juz sil nie mam... Moja sfora Go nie zaakceptowala - dla mnie to porazka :(... Tak strasznie chcialam pomoc :placz: Chyba musze odpoczac od Dogomanii - za duzo MNIE to kosztuje...[/QUOTE] Paula - tylko nie obwiniaj siebie :( zrobiłaś co mogłaś - dajesz z siebie wszystko aby pomóc komu tylko się da - te zwierzaki, które trafiły do Ciebie i potem dzięki Tobie znalazły też dom i odzyskały wiarę w ludzi, pamiętaj o tym! Quote
Awit Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Cioteczki, która nie była na wątku maltretowanego psa, któremu wspaniała Paulina pomaga?? Proszę, wejdźcie, potrzeba wielu głów do myślenia co zrobić... [url]http://www.dogomania.pl/threads/194663-!PILNIE-DT!-maltretowany-wyg%C5%82odzony-quot-pan-quot-do-wi%C4%99zienia-pies-do-schroniska-%28[/url] Quote
P78 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Awit']Cioteczki, która nie była na wątku maltretowanego psa, któremu wspaniała Paulina pomaga?? Proszę, wejdźcie, potrzeba wielu głów do myślenia co zrobić... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/194663-%21PILNIE-DT%21-maltretowany-wyg%C5%82odzony-quot-pan-quot-do-wi%C4%99zienia-pies-do-schroniska-%28"]http://www.dogomania.pl/threads/194663-!PILNIE-DT!-maltretowany-wyg%C5%82odzony-quot-pan-quot-do-wi%C4%99zienia-pies-do-schroniska-%28[/URL][/QUOTE] Awit :) musze odpoczac - inaczej potoczyc to wszystko... Dziekuje za mile slowa... Quote
EVA2406 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wpłaciłam grosik na Dropka. Paula, każdy z nas przeżywa takie chwile, ale trzeba odpocząć i szybko się pozbierać. Te istoty mają tylko nas. Trzymaj się. Quote
Awit Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Ciotko to szczera prawda... Co z Dropkiem? Co z ogłoszeniami? Ktoś napisze? Ja napisałam kilka zdań, zawsze można zmienić, nie wiem kiedy można by go ogłaszać, ale chyba najpierw trza mu weta, szczepienia, kastracji? Quote
P78 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Awit']Ciotko to szczera prawda... Co z Dropkiem? Co z ogłoszeniami? Ktoś napisze? Ja napisałam kilka zdań, zawsze można zmienić, nie wiem kiedy można by go ogłaszać, ale chyba najpierw trza mu weta, szczepienia, kastracji?[/QUOTE] Drogie kobity, resztka juz siebie nadlubie tego posta... Poczekajcie... beda dobre foty to sie zrobi ogloszenia... A chyba, ze ktoras sie wybiera... ???????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
Awit Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Jakby ktoś jechał, jestem chętna. Dropeczka bym ucałowała.... Quote
tripti Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Paulina78']Drogie kobity, resztka juz siebie nadlubie tego posta... Poczekajcie... beda dobre foty to sie zrobi ogloszenia... A chyba, ze ktoras sie wybiera... ????????????????????????????????????????????????????????????????????[/QUOTE] a gdzie jest Dropek? w jakiej miejscowości? Quote
Alekssandra Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Wpłaciłam 200 zł na Kropka, mam nadzieję, że pieniążki już doszły. Jeśli dostane adres hoteliku, wyślę antykleszcze tak, jak się już zadeklarowałam, moze coś jeszcze ale nikt nie wysłał mi adresu. Quote
P78 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ok, muszę dogadać się z Fundatorką :) i wyślę Ci adres, sorry, ale mam tyle psów na łbie, że juz nie wiem o czym mam myśleć :( Quote
obraczus87 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 W jakiej miejscowosci mieszka Dropek?? Quote
tripti Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='obraczus87']W jakiej miejscowosci mieszka Dropek??[/QUOTE] też o to pytałam właśnie i nadal nie wiem :) Quote
Awit Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Dziękuję bardzo za wpłaty, Alekssandra dziękuję. Ja wpłaciłam dużo mniej, malutko w porównaniu do taakiej sumy. Jestem bardzo ciekawa jak moje wyżlątko się czuje?? On jest w Domu Tymianka. Quote
Alekssandra Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Wiem, ze w domu Tymianka, tylko jaki to jest adres, czy jest jakiś namiar na osobę tymczasującą, wątek hoteliku, wątki psów :) ? Quote
P78 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Alekssandra']Wiem, ze w domu Tymianka, tylko jaki to jest adres, czy jest jakiś namiar na osobę tymczasującą, wątek hoteliku, wątki psów :) ?[/QUOTE] Dropek jest w hoteliku:) Hotelik jest w Tluszczu :) Tluszcz jest pod Wawa :) [B] Mail do Renaty: [email][email protected][/email] Renatka Ci wskaze caaaala sfore :) Tymiankowa :) [/B] Quote
P78 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ... czy sa watki psow Renaty? Owszem... MOJE SLONKO BONO :), i Sonia, i Mieszko, i Tina, Tania, suka z 8-pakiem szczeniat :) i Wena i Nela, i masa kurdupli spod betonowych plyt i kupa nieszczec, ktorych nie pamietam.... :) Renata nie skop mi tylka za to, ze nie pamietam ... :) Quote
Alekssandra Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Dzięki Paulina bo ja jutro chciałabym wysłać antykleszcze :) i nie lubię takich rzeczy odkładać, każdy ma tyle na głowie, że lubię zobowiązania od razu wypełnić. Już pisze maila, Dziękuję, Paulina :) Quote
P78 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Alekssandra']Dzięki Paulina bo ja jutro chciałabym wysłać antykleszcze :) i nie lubię takich rzeczy odkładać, każdy ma tyle na głowie, że lubię zobowiązania od razu wypełnić. Już pisze maila, Dziękuję, Paulina :)[/QUOTE] Zaden problem - sorry, ze tak pozno, bujalam sie na innych watkach :) Wpisz w google "PELNIA LATA w DOMU TYMIANKA" :) I TO TERAZ!!! Tam poznasz slonca najjedynnnnnnnnnnnnsze :) I nad "moim" Bonem zaplacz, bo serce PEKA!!! Quote
Beta&Czata Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Puściłam trochę kasy dla dwóch przecudnych facetów: Bono i Dropka - do podziału w/g potrzeb. Pozdrawiam Elżbieta Quote
Alekssandra Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ok :) teraz już rozumiem o co chodzi z "kup mi kota" :) Ładna strona, napisałam maila. Quote
Awit Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Dziękujemy za to co robicie dla psiaków:-) A jak się czuje mój wyżełek? Ktoś wie, Paulina wiesz? Bo nie wiem czy można tam zadzwonić się dowiedzieć? Zresztą nie chcę być natrętna. Quote
obraczus87 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A czy tanitka zostala powiadomiona o Dropku?? Wyslalam skromne 10zł. wiecej nie dam rady :( Quote
Recommended Posts