agusiazet Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Fur, fundacja Zea czeka na fakturę! To jest pilne! Quote
agusiazet Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Jak smutno i cicho u Iwki. Krzywda się psinie nie dzieje, więc można ją sobie odpuścić:( Quote
magenka1 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 jestem cały czas u Iwy tak po cichu... Quote
agusiazet Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='magenka1']jestem cały czas u Iwy tak po cichu...[/QUOTE] to fajnie, ale podrzuć ją czasem:) Quote
furciaczek Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='agusiazet']Fur, fundacja Zea czeka na fakturę! To jest pilne![/QUOTE] Sleroza...w poniedzialek priorytetem nadam:oops: Iwutka w tyg bedzie miec wycieczke do weta, nie podoba mi sie jej nozka tylna. Wydaje mis ie ze jakos dziwnie ja stawia. Niby biega normalnie ale cos mi nie gra. Od razu tez sie zaszczepimy :) Quote
agusiazet Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='furciaczek']Sleroza...w poniedzialek priorytetem nadam:oops: Iwutka w tyg bedzie miec wycieczke do weta, nie podoba mi sie jej nozka tylna. Wydaje mis ie ze jakos dziwnie ja stawia. Niby biega normalnie ale cos mi nie gra. Od razu tez sie zaszczepimy :)[/QUOTE] To ile mnie to będzie kosztować? Quote
furciaczek Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='agusiazet']To ile mnie to będzie kosztować?[/QUOTE] Szczepienie pewnie 25-30zl , nie wiecej. Zaplace na miejscu wiec nie pali sie ze zwrotem. Quote
agusiazet Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='furciaczek']Szczepienie pewnie 25-30zl , nie wiecej. Zaplace na miejscu wiec nie pali sie ze zwrotem.[/QUOTE] To, jak bedzie wiadomo ile za weta, poprosze o informacje:) Quote
agusiazet Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Otrzymałam październikową deklarację dla Iwy od magenki1, serdeczne dzięki:) Stan konta pięknej wynosi 319 zł 55 gr. Quote
Tola Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='agusiazet']To, jak bedzie wiadomo ile za weta, poprosze o informacje:)[/QUOTE] Za szczepienie zapłaci ZEA, tylko poproszę również o fakturę. Quote
agusiazet Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 I wiadomo już, co z łapą Iwy? Może to po prostu bóle stawów, ona nie jest młoda, ma swoje lata i wielka jest:( Quote
agusiazet Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Po rozmowie telefonicznej z Furciaczkiem mam nastepujace informacje o Iwie. Suka zostala wyceniona na 8 lat. Fur ma ja odchudzic, bo sunia jest zbyt pulchna. Z racji wieku i masy zaczyna miec problemy ze stawami, stad to utykanie, dziwny chod Iwki. Stad po odchodzeniu Iwa musi przejsc miesieczna kuracje jakims lekarstwem w zastrzyku na C, nie zapamietalam nazwy, niestety. Sa to cztery dawki przez miesiac, kazda za 45 zl i trzebaby przez ten miesiac zebrac te pieniazki. W sumie to bedzie 180 zl. Jesli ktos chcialby wspomoc Iwe bazarkami lub jednorazowa wplata, bylabym bardzo wdzieczna. Quote
Tola Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='agusiazet']Po rozmowie telefonicznej z Furciaczkiem mam nastepujace informacje o Iwie. Suka zostala wyceniona na 8 lat. Fur ma ja odchudzic, bo sunia jest zbyt pulchna. Z racji wieku i masy zaczyna miec problemy ze stawami, stad to utykanie, dziwny chod Iwki. Stad po odchodzeniu Iwa musi przejsc miesieczna kuracje jakims lekarstwem w zastrzyku na C, nie zapamietalam nazwy, niestety. Sa to cztery dawki przez miesiac, kazda za 45 zl i trzebaby przez ten miesiac zebrac te pieniazki. W sumie to bedzie 180 zl. Jesli ktos chcialby wspomoc Iwe bazarkami lub jednorazowa wplata, bylabym bardzo wdzieczna.[/QUOTE] W sobotę zrobię bazarek. Quote
Tola Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='furciaczek']Sleroza...w poniedzialek priorytetem nadam:oops: Iwutka w tyg bedzie miec wycieczke do weta, nie podoba mi sie jej nozka tylna. Wydaje mis ie ze jakos dziwnie ja stawia. Niby biega normalnie ale cos mi nie gra. Od razu tez sie zaszczepimy :) Nadal nie mam faktury. Nie mozna więc nadal przelac pieniedzy dla Iwy z konta fundacji. Czy mogę tutaj otrzymać informację, kiedy zostanie naprawdę wysłana? Mija kolejny poniedziałek i nadal nic. W sumie to chyba miesiąc temu miała byc wysłana na adres fundacji. Czy to jakis problem? Quote
agusiazet Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Do konta Iwutki doliczam moją październikową deklarację, stan na dzisiaj wynosi + 419 zł 55 gr :) Quote
agusiazet Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Czy ktoś jeszcze w ogóle zagląda do Iwki? Quote
Tola Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Przyszła faktura z hoteliku na 100 zł, juz prawdopodobnie przelane są pieniądze. Quote
Tola Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) Wysyłam dzisiaj swoją deklarację. Fundacja opłaci tez jedną dawkę leku (45 zł), tylko znowu potrzebna faktura. Zapraszam na bazarek dla Iwci. http://www.dogomania.pl/forum/threads/233354-Napełniamy-sakieweczkę-na-leczenie-8-letniej-Iwy-do-28-10-do-22-00?p=19786645#post19786645 Edited October 8, 2012 by Tola Quote
agusiazet Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Ponieważ mam poważną chorobę w domu, więc niestety rzadziej będę zaglądać do Iwki, może uda mi się zrobić dla niej bazarki, ale niczego nie obiecuję. Iwcia trzymaj się, na pewno wrócę:) Quote
agusiazet Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 W dniu dzisiejszym przelałam pieniążki za hotelikowanie Iwy, po tej opłacie zostało jej 149 zł 55 gr. Bardzo proszę o wsparcie Iwy , mam mieć serię leczniczą na stawy w przyszłym miesiącu!!! Quote
Recommended Posts