Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Fur, fundacja Zea czeka na fakturę! To jest pilne![/QUOTE]

Sleroza...w poniedzialek priorytetem nadam:oops:

Iwutka w tyg bedzie miec wycieczke do weta, nie podoba mi sie jej nozka tylna. Wydaje mis ie ze jakos dziwnie ja stawia. Niby biega normalnie ale cos mi nie gra. Od razu tez sie zaszczepimy :)

Posted

[quote name='furciaczek']Sleroza...w poniedzialek priorytetem nadam:oops:

Iwutka w tyg bedzie miec wycieczke do weta, nie podoba mi sie jej nozka tylna. Wydaje mis ie ze jakos dziwnie ja stawia. Niby biega normalnie ale cos mi nie gra. Od razu tez sie zaszczepimy :)[/QUOTE]

To ile mnie to będzie kosztować?

Posted

[quote name='agusiazet']To, jak bedzie wiadomo ile za weta, poprosze o informacje:)[/QUOTE]

Za szczepienie zapłaci ZEA, tylko poproszę również o fakturę.

Posted

Po rozmowie telefonicznej z Furciaczkiem mam nastepujace informacje o Iwie. Suka zostala wyceniona na 8 lat. Fur ma ja odchudzic, bo sunia jest zbyt pulchna. Z racji wieku i masy zaczyna miec problemy ze stawami, stad to utykanie, dziwny chod Iwki. Stad po odchodzeniu Iwa musi przejsc miesieczna kuracje jakims lekarstwem w zastrzyku na C, nie zapamietalam nazwy, niestety. Sa to cztery dawki przez miesiac, kazda za 45 zl i trzebaby przez ten miesiac zebrac te pieniazki. W sumie to bedzie 180 zl. Jesli ktos chcialby wspomoc Iwe bazarkami lub jednorazowa wplata, bylabym bardzo wdzieczna.

Posted

[quote name='agusiazet']Po rozmowie telefonicznej z Furciaczkiem mam nastepujace informacje o Iwie. Suka zostala wyceniona na 8 lat. Fur ma ja odchudzic, bo sunia jest zbyt pulchna. Z racji wieku i masy zaczyna miec problemy ze stawami, stad to utykanie, dziwny chod Iwki. Stad po odchodzeniu Iwa musi przejsc miesieczna kuracje jakims lekarstwem w zastrzyku na C, nie zapamietalam nazwy, niestety. Sa to cztery dawki przez miesiac, kazda za 45 zl i trzebaby przez ten miesiac zebrac te pieniazki. W sumie to bedzie 180 zl. Jesli ktos chcialby wspomoc Iwe bazarkami lub jednorazowa wplata, bylabym bardzo wdzieczna.[/QUOTE]

W sobotę zrobię bazarek.

Posted

[quote name='furciaczek']Sleroza...w poniedzialek priorytetem nadam:oops:

Iwutka w tyg bedzie miec wycieczke do weta, nie podoba mi sie jej nozka tylna. Wydaje mis ie ze jakos dziwnie ja stawia. Niby biega normalnie ale cos mi nie gra. Od razu tez sie zaszczepimy :)

Nadal nie mam faktury.
Nie mozna więc nadal przelac pieniedzy dla Iwy z konta fundacji.
Czy mogę tutaj otrzymać informację, kiedy zostanie naprawdę wysłana?
Mija kolejny poniedziałek i nadal nic.
W sumie to chyba miesiąc temu miała byc wysłana na adres fundacji.
Czy to jakis problem?

Posted

Ponieważ mam poważną chorobę w domu, więc niestety rzadziej będę zaglądać do Iwki, może uda mi się zrobić dla niej bazarki, ale niczego nie obiecuję. Iwcia trzymaj się, na pewno wrócę:)

Posted

W dniu dzisiejszym przelałam pieniążki za hotelikowanie Iwy, po tej opłacie zostało jej 149 zł 55 gr. Bardzo proszę o wsparcie Iwy , mam mieć serię leczniczą na stawy w przyszłym miesiącu!!!